- Konu Sahibi kumandapili
Bu hikaye cok farkli, benlik bir sey yok burada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hikaye cok farkli, benlik bir sey yok burada
Bunu keşke sorgular gibi sormasanız.18 yıldır eşinizin yanına neden gitmediniz?
Geçici dönemse sorun yok. Ama bizim gibi uzarda sonuç yılları böyle geçirmeye gelirse çok zor yanları var. Hele çocuk olunca.Gerçekten büyük fedakarlık, tebrik ederim.Darısı başımıza diyelim.
Cocuk yoksa sorumlulukta cok yok diyebiliriz.Deneyimleri olanlardan dinledikçe, sanırım üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum, çocuk yok ben 27 eşim 32 yaşlarındayız.
Hayır sorgular gibi sormadım aslında.Ben de aynı yol ayrımında kaldım ve işimi bırakıp ülke değiştirdim.Sizin kalmayı tercih etme nedeninizi merak ettim sadece.Bizde 15 günde bir gelme gibi bir durum söz konusu olamayacaktı.Bunu keşke sorgular gibi sormasanız.
eşinizin atandığı yer belli oldu mu acabaİyi akşamlar.
Eşim MEB’in son atamasıyla atanacak. Yaşadığımız yere uzak, afet bölgesi yüksek ihtimalle. Benim ise yer değişikliği yapma durumum yok.
Çok kötü hissediyorum. En az üç yıl da zorunlu görevi var.
Bu yönde deneyimi olan, uzaktan evlilik yürüten var mıdır? Gerçekten yürür mü? Bu süreç bizi çok yıpratır mı? Haritaya baktıkça ağlayacağım geliyor dertleşmeye geldim. Eşime de yansıtamıyorum o da gerginlik küpü tercih döneminde.
Tavsiyelerinize açığım hikayelerinizi dinleyeceğim. Teşekkür ederim.![]()
Ucretsiz izne ayrilsaniz ?Ben de öyle olacağını hissediyorum göz göre göre de böyle bir saçmalığa sürüklendiğim için biraz öfkeliyim
Evet belli oldu, Antep :)eşinizin atandığı yer belli oldu mu acaba
Kamuda beş yıl dolmadan ücretsiz izne ayrılamıyoruz maalesef doğum, hastalık hariçUcretsiz izne ayrilsaniz ?
hayırlı olsun :)Evet belli oldu, Antep :)