- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.362
- 498
- Konu Sahibi kumandapili
Gelip gitmek mühim tabi..Fazla dramatik olmuş buÖğretmenmis zaten
Ha bire gelir gider.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelip gitmek mühim tabi..Fazla dramatik olmuş buÖğretmenmis zaten
Ha bire gelir gider.
Gider mi gelir mi uçar mı bilemem ama bacaksız balerin dramatikliginde olacagini sanmıyorumGelip gitmek mühim tabi..![]()
Bence çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Eşim asker 3 aylık 6 aylık görevlere gidiyor ama o zaman bile çok zorlanıyoruz. Özlem falan çok zor oluyor. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bizim daha çocuğumuz yok. Eğer sık gelecekse yine bir nebze kolay geçebilir zaman.İyi akşamlar.
Eşim MEB’in son atamasıyla atanacak. Yaşadığımız yere uzak, afet bölgesi yüksek ihtimalle. Benim ise yer değişikliği yapma durumum yok.
Çok kötü hissediyorum. En az üç yıl da zorunlu görevi var.
Bu yönde deneyimi olan, uzaktan evlilik yürüten var mıdır? Gerçekten yürür mü? Bu süreç bizi çok yıpratır mı? Haritaya baktıkça ağlayacağım geliyor dertleşmeye geldim. Eşime de yansıtamıyorum o da gerginlik küpü tercih döneminde.
Tavsiyelerinize açığım hikayelerinizi dinleyeceğim. Teşekkür ederim.![]()
Bu bir sözden alıntı mı kendiniz mi yazdınız? Çok duygusal olmuş. :)Yürür ancak yıpratır.
Bacakları olmayan bir balerin,gözleri olmayan bir ressam,ses tellerini birakmis bir sanatci gibi hissettirir.
Mantık olarak evlisinizdir ama duysal olarak bu tatmine ulaşmakta güçlük çekersiniz.
Ayrıca gözden ırak olan gönülden uzak olur da derler.
Bu her evlilik için geçerli olmaz pek tabi.
Okuduğum bir şey kalmıştır aklımda.Bu bir sözden alıntı mı kendiniz mi yazdınız? Çok duygusal olmuş. :)
İyi akşamlar.
Eşim MEB’in son atamasıyla atanacak. Yaşadığımız yere uzak, afet bölgesi yüksek ihtimalle. Benim ise yer değişikliği yapma durumum yok.
Çok kötü hissediyorum. En az üç yıl da zorunlu görevi var.
Bu yönde deneyimi olan, uzaktan evlilik yürüten var mıdır? Gerçekten yürür mü? Bu süreç bizi çok yıpratır mı? Haritaya baktıkça ağlayacağım geliyor dertleşmeye geldim. Eşime de yansıtamıyorum o da gerginlik küpü tercih döneminde.
Tavsiyelerinize açığım hikayelerinizi dinleyeceğim. Teşekkür ederim.![]()