Çok üzüldüm halinize kadının resimlerini atmak mı nasıl bir pişkinlik.. üzerine düşmeyin sizde onunla ilgilenmeyin başka şeyler yazardım da gözden uzak olan gönülden ırak onu anladık da başka kadın nedir yaa kavga nedenleriniz ne bilmiyoruz tabi altında yatan asıl sebebi bulmak lazım neden böyle davranıyor size ,gururunu falan mı kırdınız acaba aynısını mı yapmaya çalışıyor daha yeni evli sayılırsınız bellki psikolojisi bozulmuş oralarda sizden acısını çıkarıyor yaşadığı stresin diye düşünüyorum faturasını size kesmiş gibi ama yanlış!Slm kizlar yaşim 22 esimin yasida 22 severek evlendik ve su an 4 yıllıkta evliyiz ama eşim 2 senedir uzman çavuş ve suriyede görev yapıyor bu iki sene icinde eve sadece iki kez geldi izne yani telefonla cok sık kavga ediyoz tamı tamina sene de bir kez goruyoz bibirimizi bu da hayliyle aramiza soğukluk giriyor esimle birbirimizi telefonda cok kiriyoruz aylarca konusmuyoruz ne o beni ariyor nede ben onu ve bu kusluk aramiza ücuncü kisinin girmesine sebep oluyor benden yana bir sikinti yok ama esim telefonla baska kadinlarla gorusmeye basliyor evde yanimdayken kedi gibi uysal oluyor ama gorev yerine giitimi tam bir canavar oluyor kocami taniyamiyorum telefonda ve ben bu arada izmirde kayin pederim ve kayin valide ile birlikte yasiyorum ve hatta bazen kavganin dozunu kacirip bana onun bunun yani kadin resimleri atiyor nasil bak yeni sevgilim diye allahim cildirmak uzereyim ben onun her lafina boyun eğiyorum orda zor şartlar altinda diye ama oda bana hic acimiyor ne yapmaliyim
Daha 22 yaşındasınız. Kendinize yazık etmeyin. Bir meslek edinip yolunuza bakın bence. Geri döndüğünde de hiçbir şey eski haline dönemez. Çünkü arada saygı kalmamış. Saygı bitince her şey biter. Yol yakınken dönün.Slm kizlar yaşim 22 esimin yasida 22 severek evlendik ve su an 4 yıllıkta evliyiz ama eşim 2 senedir uzman çavuş ve suriyede görev yapıyor bu iki sene icinde eve sadece iki kez geldi izne yani telefonla cok sık kavga ediyoz tamı tamina sene de bir kez goruyoz bibirimizi bu da hayliyle aramiza soğukluk giriyor esimle birbirimizi telefonda cok kiriyoruz aylarca konusmuyoruz ne o beni ariyor nede ben onu ve bu kusluk aramiza ücuncü kisinin girmesine sebep oluyor benden yana bir sikinti yok ama esim telefonla baska kadinlarla gorusmeye basliyor evde yanimdayken kedi gibi uysal oluyor ama gorev yerine giitimi tam bir canavar oluyor kocami taniyamiyorum telefonda ve ben bu arada izmirde kayin pederim ve kayin valide ile birlikte yasiyorum ve hatta bazen kavganin dozunu kacirip bana onun bunun yani kadin resimleri atiyor nasil bak yeni sevgilim diye allahim cildirmak uzereyim ben onun her lafina boyun eğiyorum orda zor şartlar altinda diye ama oda bana hic acimiyor ne yapmaliyim
Aslında uzak olunca daha da özlem duymanız lazım birbirinize daha çok konuşmak istemeniz kıymetinizi anlaması lazım ama bunun tam tersini yapıyor bence ciddi olarak konuşun başka kadınların resmini atması da ne demek bence bunlara taviz vermeyin sınırınızı çizinSlm kizlar yaşim 22 esimin yasida 22 severek evlendik ve su an 4 yıllıkta evliyiz ama eşim 2 senedir uzman çavuş ve suriyede görev yapıyor bu iki sene icinde eve sadece iki kez geldi izne yani telefonla cok sık kavga ediyoz tamı tamina sene de bir kez goruyoz bibirimizi bu da hayliyle aramiza soğukluk giriyor esimle birbirimizi telefonda cok kiriyoruz aylarca konusmuyoruz ne o beni ariyor nede ben onu ve bu kusluk aramiza ücuncü kisinin girmesine sebep oluyor benden yana bir sikinti yok ama esim telefonla baska kadinlarla gorusmeye basliyor evde yanimdayken kedi gibi uysal oluyor ama gorev yerine giitimi tam bir canavar oluyor kocami taniyamiyorum telefonda ve ben bu arada izmirde kayin pederim ve kayin valide ile birlikte yasiyorum ve hatta bazen kavganin dozunu kacirip bana onun bunun yani kadin resimleri atiyor nasil bak yeni sevgilim diye allahim cildirmak uzereyim ben onun her lafina boyun eğiyorum orda zor şartlar altinda diye ama oda bana hic acimiyor ne yapmaliyim
Burda merak ettiğim tek şey neden ailenizle değil kayinvalidenizle yasiyosunuz eşiniz yokmuş bunalmiyo musunuzSlm kizlar yaşim 22 esimin yasida 22 severek evlendik ve su an 4 yıllıkta evliyiz ama eşim 2 senedir uzman çavuş ve suriyede görev yapıyor bu iki sene icinde eve sadece iki kez geldi izne yani telefonla cok sık kavga ediyoz tamı tamina sene de bir kez goruyoz bibirimizi bu da hayliyle aramiza soğukluk giriyor esimle birbirimizi telefonda cok kiriyoruz aylarca konusmuyoruz ne o beni ariyor nede ben onu ve bu kusluk aramiza ücuncü kisinin girmesine sebep oluyor benden yana bir sikinti yok ama esim telefonla baska kadinlarla gorusmeye basliyor evde yanimdayken kedi gibi uysal oluyor ama gorev yerine giitimi tam bir canavar oluyor kocami taniyamiyorum telefonda ve ben bu arada izmirde kayin pederim ve kayin valide ile birlikte yasiyorum ve hatta bazen kavganin dozunu kacirip bana onun bunun yani kadin resimleri atiyor nasil bak yeni sevgilim diye allahim cildirmak uzereyim ben onun her lafina boyun eğiyorum orda zor şartlar altinda diye ama oda bana hic acimiyor ne yapmaliyim
ben evlendim düğünün ertesi günü eşim göreve gitti 5 ay sonra geldi 1 hafta sonra tekrar gitti 6 ay sonra geldi ve bu süreç 3 yıl bu şekilde devam etti tartismalarimiz oldu ama asla birbirimizi kıracak boyutta olmadı ikinizinde bir birinize anlayış göstermeniz gerekiyor bu şekilde evliliği yurutmeniz çok zor birbirnizi yıpratır durursunuz eşiniz ile adam akıllı konuşun son kezSlm kizlar yaşim 22 esimin yasida 22 severek evlendik ve su an 4 yıllıkta evliyiz ama eşim 2 senedir uzman çavuş ve suriyede görev yapıyor bu iki sene icinde eve sadece iki kez geldi izne yani telefonla cok sık kavga ediyoz tamı tamina sene de bir kez goruyoz bibirimizi bu da hayliyle aramiza soğukluk giriyor esimle birbirimizi telefonda cok kiriyoruz aylarca konusmuyoruz ne o beni ariyor nede ben onu ve bu kusluk aramiza ücuncü kisinin girmesine sebep oluyor benden yana bir sikinti yok ama esim telefonla baska kadinlarla gorusmeye basliyor evde yanimdayken kedi gibi uysal oluyor ama gorev yerine giitimi tam bir canavar oluyor kocami taniyamiyorum telefonda ve ben bu arada izmirde kayin pederim ve kayin valide ile birlikte yasiyorum ve hatta bazen kavganin dozunu kacirip bana onun bunun yani kadin resimleri atiyor nasil bak yeni sevgilim diye allahim cildirmak uzereyim ben onun her lafina boyun eğiyorum orda zor şartlar altinda diye ama oda bana hic acimiyor ne yapmaliyim
bu konulardan iki senede piskolojim bozuldu bende ağlak biri oldum tek sorun aramizdaki mesafe ve izne corana yuzunden gelmemesiBenimde esim asker cok zor gercekten biz 1yil birlikte bir yil ayri oluyoruz cok kotuydu dayanilmazdi tum karakterim degisti aqresif aglak biri oldum halada kendime kapanikligim gecmedi. Allah sabir versin yasinizdan da ozlemdende kaynakli tartismalar oluyo. Bizde hep ben kavga cikartirdim
çocuk denecek yaşlardasınız...Slm kizlar yaşim 22 esimin yasida 22 severek evlendik ve su an 4 yıllıkta evliyiz ama eşim 2 senedir uzman çavuş ve suriyede görev yapıyor bu iki sene icinde eve sadece iki kez geldi izne yani telefonla cok sık kavga ediyoz tamı tamina sene de bir kez goruyoz bibirimizi bu da hayliyle aramiza soğukluk giriyor esimle birbirimizi telefonda cok kiriyoruz aylarca konusmuyoruz ne o beni ariyor nede ben onu ve bu kusluk aramiza ücuncü kisinin girmesine sebep oluyor benden yana bir sikinti yok ama esim telefonla baska kadinlarla gorusmeye basliyor evde yanimdayken kedi gibi uysal oluyor ama gorev yerine giitimi tam bir canavar oluyor kocami taniyamiyorum telefonda ve ben bu arada izmirde kayin pederim ve kayin valide ile birlikte yasiyorum ve hatta bazen kavganin dozunu kacirip bana onun bunun yani kadin resimleri atiyor nasil bak yeni sevgilim diye allahim cildirmak uzereyim ben onun her lafina boyun eğiyorum orda zor şartlar altinda diye ama oda bana hic acimiyor ne yapmaliyim
Sen kendine acıyor musun o sana niye acısın sen kendine yakıştırmışsın bu adamı bu hayatı bence konu gerçek bile değil zaten kibliyorumSlm kizlar yaşim 22 esimin yasida 22 severek evlendik ve su an 4 yıllıkta evliyiz ama eşim 2 senedir uzman çavuş ve suriyede görev yapıyor bu iki sene icinde eve sadece iki kez geldi izne yani telefonla cok sık kavga ediyoz tamı tamina sene de bir kez goruyoz bibirimizi bu da hayliyle aramiza soğukluk giriyor esimle birbirimizi telefonda cok kiriyoruz aylarca konusmuyoruz ne o beni ariyor nede ben onu ve bu kusluk aramiza ücuncü kisinin girmesine sebep oluyor benden yana bir sikinti yok ama esim telefonla baska kadinlarla gorusmeye basliyor evde yanimdayken kedi gibi uysal oluyor ama gorev yerine giitimi tam bir canavar oluyor kocami taniyamiyorum telefonda ve ben bu arada izmirde kayin pederim ve kayin valide ile birlikte yasiyorum ve hatta bazen kavganin dozunu kacirip bana onun bunun yani kadin resimleri atiyor nasil bak yeni sevgilim diye allahim cildirmak uzereyim ben onun her lafina boyun eğiyorum orda zor şartlar altinda diye ama oda bana hic acimiyor ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?