Hanimlar nasilsiniz? Anlaticak akil alicak kimse yok cevremde maalesef icimi dokmem gerekiyor uzun yazarsam kusuruma bakmayin
Erkek arkadasimla 8 aydir birlikteyiz eski erkek arkadasim demeliyim aslinda Onceden de taniyoduk birbirimizi bulundugum sehire is icin gelince aramizda biseyler basladi. Sorun aslinda geldiginde basladi cok rahat benimle gorusmeye vakti oldugu halde vakit ayirmadi. Ben ona kucuk bir hediye almistim karsilik istedigim icin degil elbette ama eli bos geldi, uzun zaman sonra farkli bir sehirden geliyo en azindan bir cicek beklerdim elinde.
Sonra bulundugum sehirde gezicek vakit geciricek diye ilgisiz tavirlar basladi. Sorunca sorun mu var diye yok bisey diyor bu arada. 1 2 derken patladim. Biraz agir konustum kendisine ayrildik gibi bisey oldu 1 hafta kadar konusmadik bu arada kizlari takip ediyor surekli cevrimici kendisi. Simdide attigim bir instagram durumuna yanit vermesiyle tekrar konusmaya başladık. Bende saf gibi ozledigimi soyledim kendisi de ozluyormus hep akli bendeymis. Yersen. Kendime kiziyorum niye gurursuz davraniyorum. Onceki iliskilerimde asla gostermedigim tavizi veriyorum ona. Ben en son isten geldim dedigi icin dinlen istersen dedim kendi bir gulucukle konusmayi bitirdi hala cevrimici saatlerdir.
Kesinlikle biri var hayatinda acik kapi bıraktığım halde donmedi istese arar konusmayi surdururdu. Nasil devam etmeliyim ? Uzun zaman sonra ilk kez birine bisey hissetmiştim. Hala birbirimizi takip ediyoruz ordan burdan direkt engellesem mi?
Cok tesekkur ederim yorum yapan herkese