- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Nightisbeatiful
Babanız sırf eski kafalı diye ondan nefret etmeniz gerekmez. Tavırınızı çok yanlış buldum siz öfkeliyim demişsiniz sadece ama nasıl kinlenmişseniz bildiğiniz nefret ediyorsunuz adamdan. Bakın ben şuan 26 yaşındayım evleneli 2 yıl oldu babam beni evlenmeden önce üniversitedeyken bile okul çıkış saatimde arardı çıktın mı diye lise de staja giderdik servis götürür getirirdi ama babam yine de önüme gelirdi alırdı beni arkadaşlarım dalga geçerdi ama ben yine de sizin kinlendiğiniz kadar kinlenmedim babama o kadar sıkarlardı ki beni annemle ikisi arkadaşlarımla birlikte kolay kolay bir yerlere gezmeye gidemezdim hep çağırırlardı beni ben geri kalırdım o yüzden de çok arkadaşım olmadı maalesef çevrem de olmadı bende bazen çok kızdım, sinirlendim ama sizin kadar kinlenmedim. Benim babamda denize giderdik kendi girerdi beni de annemi de denize sokmazdı şort bile giydirmezdi bana öylece güneşin altında kıyafetlerini tutardık onun o denize girerdi biz beklerdik ama ben evlendiğim adama babam için öfkelendiğim hiçbir şeyi anlatmadım hiçbir zaman ailemi kötülemedim her ne olursa olsun yeri geldi yaptığım şeylerde hatamın karşılığı olarak dayakta yedim babamdan ağaç dalı ile, keser sapı ile ama hiçbir zaman ailem için kötü konuşmadım ne eşime ne ailesine çünkü emin olun karşınıza çıkıyor. Babanın evinde böyle miydi, babanın evindeyken şöylemiydi diye başlıyorlar en basitinden siz şimdi anlatmışsınız kötülemişsiniz babanızı o adam da yarın öbür gün ya kızım senin baban bile böyle biriyken sen bana ne konuşuyorsun derse zorunuza gitmesin senin borun bana mı ötüyor derse söz sahibi olamazsınız boyun eğersiniz.
Benden size tavsiye el oğludur bu kadar güvenmeyin ve hiç kimseye ailenizi kötülemeyin.
Benden size tavsiye el oğludur bu kadar güvenmeyin ve hiç kimseye ailenizi kötülemeyin.