uzak mesafe ilişkisi... duygularımı hiçe sayıp vaz mı geçmeliyim?

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
İçimi dökmem gerek artık. Ben 4 ay önce netten biriyle tanıştım. Uzun süre konuştuk hatta her gün diyebilirim. 4 ayın sonunda 3 haftta önce benim bulunduğum şehre geldi sabahtan akşama kadar beraberdik. Yedik, içtik, sohbet ettik. Onunla buluşmadan önce de ondan etkilenmiştim ama görünce ve beraber zaman geçirince duygularım güçlendi. Onun da aynı şekilde benden çok etkilendiğini ve hoşlandığını söyledi. 10 gün sonra yine benim bulunduğum şehre gelicek beni görmek için. İkimizin şehirleri arasında 4-5 saatlik bir mesafe var ancak ayda bir görüşebiliriz ama onu sevdiğimi hissediyorum resmen. O da beni sevdiğini söylüyo ve samimiyetinden eminim yanımdayken hissettim çünkü. Aramızda mükemmel bir uyum var ve ondan vazgeçmek stemiyorum ama aşık olmaktan da korkuyorum. Mesafeler çok yorucu olur mu yoksa sevilen insan için bunu çekmeye değer mi? Aklım çok karışık bir yanım diyor konuşmayı bırak diğer yanım gözünü karart aşkın tadını çıkar.
Bana akıl verin lütfen..

mesafeyi bırakta asıl evlimi bekarmı ondan emin ol hiççç belli olmaz kandırılada bilirsin

4-5 saat mesafe çok da uzak değil.. Ayda bir görüşmek de normal..
Eğer başka bir sorun yoksa devam edilebilir....

biz de eşimle netten tanıştık 5 yıl uzak mesafe ilişkisinin ardından evlendik. ki ilk zamanlar evlilik falan düşünmüyordum. ilk zamanlar dediğim ilk 2-3 yıl :D o zamanki fikrim hala aynı sonunda ölüm yok belki hayatının aşkını yaşayacaksın belki de bir iki aya kalmaz ayrılıp gideceksin denemeden bilemezsin. bence size bu fırsatı ver 3-5 sene sonra belki sen de benim gibi biz de uzak mesafe ilişkisinin ardından evlendik diyerek burda anılarını anlatacaksın :)

ha bu arada güvenmeden -ki kimseye kolay kolay güvenme- ne evine git ne evine al ne ıssız bir yerde buluş ne arabasına bin. neler duyuyoruz allah korusun

valla gülüm bu devirde kimmmseye güven olmaz cüzdanını gördünmü:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
burda biz çok okuduk meğer evliymişleri

Öncelikle henüz 25 yaşında burda 30-40 yaşında birinden bahsetmiyorum. İkincisi hyatıyla ilgili her şeyden hberim var benimle her şeyini paylaşır. Ona güvenmem için face şifresini bile verdi. Ama girip bakma gereksinimi bile görmüyorum

İnternetten ilişki yürütmek zor ve aşırı güven gerektiren bir ilişki bence ama siz görüşmüşsünüz ondan ve sevgisinden eminsiniz yazdıklarınıza göre, mesafe aşka engel değil bence eğer görüşme imkanınız az da olsa varsa :34:

hergun gorusmek iliskileri yipariyo cogunlukla.
Az az gorusmek daha guzel hem ne guzel ozluyosun birbirinin kiymetini anlyosun. Bosver bazen uzak kalmak iyidir :1:
Ama soyle birsey var. birbirinize cok cok guvenmeniz lazim. madem o kadar cok sevdiniz ve etkilendiniz birbirinizden en bastan kurallari acik acik ortaya koyun.. zaten iliskiler zamanla gucleniyo birden degil ki..
Ask insanin basina gercekten cok az geliyor bazilarina hic gelmiyor...
Bir sans verin ya denemeye degmez mi ?
icinde bi ukte kalmasi mi daha iyi keske deneseydim diye yoksa denedim gordum olmadi birdaha denemem demek mi ?
siz buna cevap verdiginiz anda dha kararli olacaksiniz bence..
hayati korkak yasamamak lazim. :21:
4-5 saatlik mesafe de cok fazla degil insanlar ulkeler arasi ask yasiyor :49:

biz de eşimle netten tanıştık 5 yıl uzak mesafe ilişkisinin ardından evlendik. ki ilk zamanlar evlilik falan düşünmüyordum. ilk zamanlar dediğim ilk 2-3 yıl :D o zamanki fikrim hala aynı sonunda ölüm yok belki hayatının aşkını yaşayacaksın belki de bir iki aya kalmaz ayrılıp gideceksin denemeden bilemezsin. bence size bu fırsatı ver 3-5 sene sonra belki sen de benim gibi biz de uzak mesafe ilişkisinin ardından evlendik diyerek burda anılarını anlatacaksın :)

ha bu arada güvenmeden -ki kimseye kolay kolay güvenme- ne evine git ne evine al ne ıssız bir yerde buluş ne arabasına bin. neler duyuyoruz allah korusun

Teşekkür ederim moral verici oldu yazdıklarınız. 23 yaşındayım. Şu zamana kadar en güçlü duyguları beslediğim insan diyebilirim :) ki güven problemi yaşayan bir insanım. Ona güvenebileceğimden emin olup öyle buluştum ve karşılaşınca da zaten karakteri turmuş bir insan olduğunu anladım

hergun gorusmek iliskileri yipariyo cogunlukla.
Az az gorusmek daha guzel hem ne guzel ozluyosun birbirinin kiymetini anlyosun. Bosver bazen uzak kalmak iyidir :1:
Ama soyle birsey var. birbirinize cok cok guvenmeniz lazim. madem o kadar cok sevdiniz ve etkilendiniz birbirinizden en bastan kurallari acik acik ortaya koyun.. zaten iliskiler zamanla gucleniyo birden degil ki..
Ask insanin basina gercekten cok az geliyor bazilarina hic gelmiyor...
Bir sans verin ya denemeye degmez mi ?
icinde bi ukte kalmasi mi daha iyi keske deneseydim diye yoksa denedim gordum olmadi birdaha denemem demek mi ?
siz buna cevap verdiginiz anda dha kararli olacaksiniz bence..
hayati korkak yasamamak lazim. :21:
4-5 saatlik mesafe de cok fazla degil insanlar ulkeler arasi ask yasiyor :49:

Evet sonunda yıpransam bile denemeye değer sanırım. Ona güveniyorum ve onun hayatımdan çıkması bana acı verir. Bazen risk almaya değer dediğiniz gibi :)

Öncelikle henüz 25 yaşında burda 30-40 yaşında birinden bahsetmiyorum. İkincisi hyatıyla ilgili her şeyden hberim var benimle her şeyini paylaşır. Ona güvenmem için face şifresini bile verdi. Ama girip bakma gereksinimi bile görmüyorum

25 de canım 18de evleniliyor biliyorsun yasal olarak. bi kere hiç gözün kapalı güvenme kaç yaşındasın bilmiyorum ama neler neler var sapığından manyağından organ mafyasına kadın pazarlayanından metres tutanına. alır bir eve kapatır kitler üstünden sabah kadar bağır dur tövbe tövbe felaket senaryosu yazdırdın bana gece gece de öyle ama :D uyanık ol gözün hep açık olsun, sevgilisi var mı evli mi dediği okula gidiyor söylediği işte çalışıyor mu hep bunlara dikkat et. bir yerden sonra emin olup kurcalamayı bırakıyorsun zaten ama şimdi güvenmek için çok erken benden sana söylemesi

bende 6 senedir önce şehir dışındaydı.şimdide okulu için yurt dışında.hep uzaktaydı ama Allah a şükür hiç bir sorun yaşamadık.her fırsatta geldi yanıma saolsun.seneye okulu bitio inş evlenmeyi planlıyoruz.uzak die vazgeçmeyin bence.ama iyi tanıyın net bu belli olmaz kimin ne olduğu.Allah korusun

25 de canım 18de evleniliyor biliyorsun yasal olarak. bi kere hiç gözün kapalı güvenme kaç yaşındasın bilmiyorum ama neler neler var sapığından manyağından organ mafyasına kadın pazarlayanından metres tutanına. alır bir eve kapatır kitler üstünden sabah kadar bağır dur tövbe tövbe felaket senaryosu yazdırdın bana gece gece de öyle ama :D uyanık ol gözün hep açık olsun, sevgilisi var mı evli mi dediği okula gidiyor söylediği işte çalışıyor mu hep bunlara dikkat et. bir yerden sonra emin olup kurcalamayı bırakıyorsun zaten ama şimdi güvenmek için çok erken benden sana söylemesi

Yok söylediği her şeyin doğruluğunu bi şekilde kontrol ettim :) yani ne bileyim yaptığı yemeğin fotosunu atıyor, evinin dağınık ve sonrasında temizlediğ halini paylaşıyor vs. Ve fotolardan gördüpüm kadarıyla tam bir bekar evi :1: ayrıca okuyup etmiş bir insan. 23 yaşındayım ben de :)

Yok söylediği her şeyin doğruluğunu bi şekilde kontrol ettim :) yani ne bileyim yaptığı yemeğin fotosunu atıyor, evinin dağınık ve sonrasında temizlediğ halini paylaşıyor vs. Ve fotolardan gördüpüm kadarıyla tam bir bekar evi :1: ayrıca okuyup etmiş bir insan. 23 yaşındayım ben de :)

ay iyi iyi hayırlısı güzel olur sonu inşallah :) eşimle tanıştığımızda ben de 23tüm bu arada genç körpe:21: good old days :1:

Son düzenleme:
İki taraf da birbirini seviyorsa devam et bence.Abimin sevgilisi Leh ve Polonya'da yaşıyor.Yılda bir kere görüşüyorlar.Abim gittiğinde 1 ay kalmıştı bu yıl da onun sevgilisi gelecek kız 1 ay kalacak.Ve hiç ayrılmadılar şu ana kadar,birbirlerini de çok seviyorlar.Senin bahsettiğin mesafe 4-5 saat abiminkiyle sevgilisinin kilometrelerce... :))

Mesafenin çok sorun olacağını düşünmüyorum, zamanla zorluğu olabilir,
görmek istediğinizde göremeyebilirsiniz, yanlış anlaşılmalar olabilir uzaklıktan dolayı.
Ama arada duygular varsa, sırf mesafe var diye ayrılınmaz.
İnsan net diyince ister istemez bir duruyor, iyice araştırın zamanla derim be de.

Bizde eşimle uzak şehirlerde ilişki sürdürdü ilk 4 ay beraber aynı sehirdeydik sonra babamın taini çıktı gittik ve 2 sene uzaktan ilişki surdurduk ve en sonunda mutlu son evlendik:) 10 aylık evliyim suan inşallah sende mutlu olursun yalnız şunu unutma sevgi ve güven önce gelir evli mi bekar mi ailesi Nasıl insanlar iyice tanı. Sonra uzakta ilişki sürdürüyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X