uzak mesafe ilişkisi... duygularımı hiçe sayıp vaz mı geçmeliyim?

Canim bencede 25 yasinda evlimi olur deme ben 18 yasimda esim ise 19 yasindayken nisanlandik askerlik vs.. evlendigimiz de ben 22 esim 23 yasindaydik 3 senelikte evliyiz su an ben 25 esim 26 yasinda... ve su an 5 aylik hamileyim... benim esimde ayda 1 sefer 6 saatlik yola gidiyor yani orada biriyle tanissa demek rahat inandirir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Balım kendi duygularından eminsen karşındakininde duygularından eminsen güveniyorsan peşini bırakma derim:21::21:
4-5 saat mesefa ne ki ve ayda bir buluşma..
Ben sana birşey diyim mi bende sevgilimle netten tanıştım aramızda 24 saat yoldan daha çok var benim ülke farklı
yine komşu bir ülkedeyim ama sınır var sonuçta arada ve ayda biri geçtim bazen senede 2 veya 3 kere görüşüyoruz anca..
Mutlumuyum acayip mutluyum Allah bozmasın:nazar::nazar::nazar: güveniyormuyum sonuna kadar:16::16::16::16:
Çizelgemdende göreceksin 3 buçuk yıldan çoku gitti dilinde hep evlilik hep gelecek planlarıı..
O yüzden ben artık mesafeden yürütemeyenlere bahanesi olmuş bu sevgisi yeterli değilmiş diyorum
dediğim gibi seviyorsan sevildiğini hissediyorsan olacağı varsa olur mesefeler hiç bir şeye engel değil:16::16::16::16:

Yani aslında daha yeni bir şey. 5 aydır tanıyorum ama hani görünce bir çekim hissedersiniz,ufacık bir tensel temasta kalbiniz hızlı hızlı atar ya o bende oldu :) aynı çekimi o da hissettiğini söylüyor.
Mutluluğunuz daim olur umarım.
Yazılanlar arasında canımı sıkanlar olsa da bu tarz ilişki yaşayanları gördükçe cesaretlendim. Ona güvenmesem zaman kaybı yaşayıp onunla konuşmazdım bile :)

Cevap bu mudur yani...:ssz:
neyse ilk sorumun cevabını içtenlikle vermişsiniz en azından.
Hadi sizede selametle

napmamı bekliyorsunuz saçsaça başbaşa kavga herhalde niyetiniz de benden ekmek çıkmaz. cevaplarınızdan belli ki sizinle sağlıklı bir diyalog kurmak mümkün değil, çaresizlikten netten sevgili mi buldun diyen biriyle ben daha fazla diyaloga girmem en azından.

haydi bana iyi sahurlar size iyi avlar rast gele.

Internet'ten koca mı olur ya...
Çaresizlik insana neler yaptırabiliyor demek ki.
Ananız babanız sormuyo mu bu adamı nereden buldun diye :ssz:
İtiraf ediyorum okadar çaresizdim ki benim okulum var beni 6 sene bekliceksin dedim.. paşa paşa bekliyor:16::16:
Ama ödüm kopuyor daha yolun yarısındayız ya beni bırakırsa aman Allahım ben kocasız kalıcammm :18::18:
Ama piskKoda çözümler tükenmeezz o yüzden ilk buluşmamızda ben ona kara büyü yaptım..:27::27:
Bu da bu gecelik son itirafım olsun:10::9::9::9:

Yani aslında daha yeni bir şey. 5 aydır tanıyorum ama hani görünce bir çekim hissedersiniz,ufacık bir tensel temasta kalbiniz hızlı hızlı atar ya o bende oldu :) aynı çekimi o da hissettiğini söylüyor.
Mutluluğunuz daim olur umarım.
Yazılanlar arasında canımı sıkanlar olsa da bu tarz ilişki yaşayanları gördükçe cesaretlendim. Ona güvenmesem zaman kaybı yaşayıp onunla konuşmazdım bile :)

İnsanın kısmetinin nerden çıkacağı hiç belli olmaz.
Doğru internet ortamında çok dikkatli olmak lazım bu bir gerçek ama diğer tarafınıda göz ardı ermemek lazımm
ki okadar büyük sevdalar yaşanıyor ki anlatamam..
Herkesin sevdası kendine büyüktür burda uzaktan ilişki yürütenler beni anlicaktır
özlemi hasreti tutkusu aşkı çok farklıı kelimeler yetersiz kalır:16::16::16:
Benim için tek eksisi kavgalaaarrr çünkü yarım saatte unutulacak kavgalar mesafe yüzünden 1 güne 2 güne uzanıyor bu da haliyle yıpratıyor
ama sevginin büyüklüğü önemli kavgalar vız gelir biz ne kavgalar ediyoruz hepsini unutuyoruz
ve her buluşmadan önce bir heyecan basıyor ki sorma tekrar karşında görüncede yeniden doğmuş sanki dünyada sizden başkası yokmuş gibi hissediyorsun:103::103::103::103::103::103::103:

İtiraf ediyorum okadar çaresizdim ki benim okulum var beni 6 sene bekliceksin dedim.. paşa paşa bekliyor:16::16:
Ama ödüm kopuyor daha yolun yarısındayız ya beni bırakırsa aman Allahım ben kocasız kalıcammm :18::18:
Ama piskKoda çözümler tükenmeezz o yüzden ilk buluşmamızda ben ona kara büyü yaptım..:27::27:
Bu da bu gecelik son itirafım olsun:10::9::9::9:

Karşınızdaki sizden de çaresizmiş desenize :ssz:

Son düzenleme:
Karşınızdaki sizden de çaresizmiş desenize :ssz:
Aşk gibi eşi benzeri olmayan bir duyguyu çaresizlik olarak görüyorsunuz desenize:34:

Birde hala "sizden de" diyorsunuz... buna siz mi karar veriyorsunuz:31:
Ne patavatsız bir insanmışsınız.. üzüldüm adınıza hiç tatmadınız sanırım oysa Aşk ne güzeldir doğru kişide:16::16::16:

Eşimle internetten tanıştım tam 12 yıl önce :))

9 yıldır evliyiz..

Aramizdaki mesafe 16-17 saatti konu sahibesi ve ayda bir değil genelde 6 ayda bir anca geliyordu çalıştıgı için...Ama öyle güzel değerlendiriyorduk ki..Ayrıydık evet ama sürekli konusurduk..O beni ben de onu çook çok sevdik..

Bazen tartışmalarımız olurdu ama yine dayanamazdık aynı gün içerisinde araşırdık...

Evlendik ve 6.5 yasında bir kızımız var :34:

Son düzenleme:
İçimi dökmem gerek artık. Ben 4 ay önce netten biriyle tanıştım. Uzun süre konuştuk hatta her gün diyebilirim. 4 ayın sonunda 3 haftta önce benim bulunduğum şehre geldi sabahtan akşama kadar beraberdik. Yedik, içtik, sohbet ettik. Onunla buluşmadan önce de ondan etkilenmiştim ama görünce ve beraber zaman geçirince duygularım güçlendi. Onun da aynı şekilde benden çok etkilendiğini ve hoşlandığını söyledi. 10 gün sonra yine benim bulunduğum şehre gelicek beni görmek için. İkimizin şehirleri arasında 4-5 saatlik bir mesafe var ancak ayda bir görüşebiliriz ama onu sevdiğimi hissediyorum resmen. O da beni sevdiğini söylüyo ve samimiyetinden eminim yanımdayken hissettim çünkü. Aramızda mükemmel bir uyum var ve ondan vazgeçmek stemiyorum ama aşık olmaktan da korkuyorum. Mesafeler çok yorucu olur mu yoksa sevilen insan için bunu çekmeye değer mi? Aklım çok karışık bir yanım diyor konuşmayı bırak diğer yanım gözünü karart aşkın tadını çıkar.
Bana akıl verin lütfen..

Normal yanindaki adama guvenemezkn uzaktakine guvenmk heleki bu zamanda çokzor altindann neler neler cikar.....

Back
X