• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe ilişkisi ve konuşmak?

motiveyinyang

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
98
5 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum gayet aramız iyi ama bazen konuşcak konu kalmıyor susuyoruz normal mi bu durum?

Özellikle 2 gündür sürekli suskunuz konu kalmadı oyun oynuyoruz genelde

Uzak yakın fark etmez birbirinizden sıkılıyorsunuz sohbet akmıyor bence

Ben bir süre uzakta yaşadım, eşimle sevgiliydik görüntülü arayıp dünyaları konuşurduk, saatler yetmezdi anlatacaklarımız bitmezdi. Aynı evin içinde hala aynıyız.

Bir de en baştan uzak mesafe ilişkisi çok zorlama geliyor maziniz olup mecburiyetten ayrı kalsanız anlarım da. Kaç kez görüştünüz ki 5 ayda?

Ülke gündemi, inançlar, siyaset ve aile hakkında konuşun. Böylelikle karşı tarafı daha derin tanımış olursunuz. Size ve ailenize uygun mu onu anlarsınız. Belki de yürütmeye değmeyecek bir ilişkidir
Ülke gündemi mi? Allah Allah!!!
Ülkenin neresinden tutsak elimizde kalıyor
En iyisi konuşmamak

İşte konuşup görüşünü anlasın vs. Bir çok yorum varsayım çıkabilir o konudan. :)

Ortak aktivitelerde bulunmak önemli. Aklıma gelen birkaç tanesini yazayım
Beraber bir dizi seçip onu izlemek, birlikte filmler de izlemek
Oyun oynuyorsanız online bir oyun bulup oynamak
Gün içinde neler yaptığınızı konuşmak, günün nasıl geçti diye sormak
Arada bir görüntülü konuşmak da güzel olur. Konuşulacak konu olmasa bile birbirinizi görme hissi ilişkiyi sıcak tutar
Ve şunu söyleyeyim, eğer erkek seviyorsa ilişkinin devam etmesi için kendisi zaten elinden geleni yapar. Seven erkeğin verdiği çaba bambaşkadır zaten onu hissetmemek mümkün değil

5 Ay konuş konuş nereye kadar biter tabi muhabbet. Geleyim deniyor mu

"Ee konu aç" diye bir replik vardı bizim zamanımızda. Off ergenliğimi hatırladım

Back
X