Uzak mesafe ilişkisi yaşayan? Uzun süren iliskilerin sırrı nelerde gizlidir

Ama zaten bu süreci yaşayıp iyice tanıyıp nişanlancaksınız.nişanlılığa giden yolun büyük kısmını telefon olusturuyor😂
Aha aynen de öyle katılıyorum :D .. su an yakın donemde bi planımız yok ama ailesine kısacası anlatmış beni. Ee evlilik ne zaman gibisine laf atmışlar. Benimkide evlilik dusunmuyoruz henüz dedim sıyrıldım aaaa daralttılar dedi :D henüz biraz covid hemde devir ilerledikçe maddi anlamda gençlerin bi yuva kurma olasılıgı dusmek üzere. . Ama bana dusen onun aklını rahatlatmak. İleride zaten ikimizde anlayacağız zorlukların üzerinden beraber gelebileceğimizi. İs durumu falan sıkıntılı su an. Geleceğe de Allah Kerim zaten bunaltmıyorum bir şey diyip :) sonuç da “evlencez bak acaip kesin evlencez “ diyip kandırmasındansa böyle demesi kâfi :D ..biraz alaya vurarak anlatıyorum yanlış olmasın ama uzgunum aslında devir maddi açıdan zorluyor insanı..

Evet görüştükten sonra özlem artıyor ama kozlar zamanla alısıyor dediğin gibi.sonra tekrar görüşüp gittiğinde yine için acıyor sonra yine alısıyosun.bu öyle sürüp gidiyor bence🤨ama yakınında olup hıcbişey paylasmadan yasyan sevgılılerde var.onun yerıne uzak olsun hayatımı hayallerımı paylassın daha iyi bence.Hem uzak olunca daha gizemli daha tutkulu oluyor ve ilişki yıpranmıyor.Her görüşme heyecanı bile aşkı tazeliyor😀gelecegi güne yakın ne giycem ne yapcam heyecanı cok guzel.Ve aynı eve gırıncede onsuzlıgu uzun yasadıgın yanında oluşunun kıymetini çok iyi biliyosun😇 bence dediğim gibi bir insan kısmetinde varsa ne yaparsan yap fizandada olsa olur.olmayacaksa dibindede olsa olmaz.Ki olmasa bızım olmazdı çok küçük tanıştık.Ayrı şehirlerde üniversiteye gittik.iş bekledik asker yoku bekledik ama değdi😇
Kesinlikle haklısın ya :) abla sen konuştukça (yanlış anlama konunun benim için özel olmasından değil de) huzur mu saçıyorsun bilmiyorum :D ama sen ne yazsan okurken yüzümde gülümseme ile okuyorum ve tecrübelerine ennnn en içten güveniyorum ☺️..biz onunla ayrılmak üzere iken yanımızdan bir çift geçti, senin dediğin misal..kız telefona bakıyor oğlan başka yere..yani “birbirlerinden” başka her şeye bakıyorlar, şımarmışlar kıymet bilmiyorlar! ..ben de ona öyle diyorum.. “yanyana olanlar bile konuşacak konu bulamazken biz onca mesafeden bile susmuyoruz ki” diyorum ..hosuna gidiyor moralleniyor:))..
Sesinden gerçekten uzaklığımıza üzüldüğünü anlıyorum ama cümlelerim ile güc vermeye çalışıyorum.. en büyük sıkıntımız bu olsun halledecegiz mesafeyi diyorum ama biraz zaman alacak tabi..tam dedi ki şu is yerinden cıkıp kpss gireyim memur olayım yoksa bu çalışma saatleriyle falan karımı memnun edemem gece vardiyasına gittiğimde yalnız bırakmak istemem evde vs diyor hem haklı hemde aşırı ince düşünüyor galiba ..ruhunun benden bile ince olduğunu düşünmeye besledim:)) ..tam kpss derken o sırada da işten çıkamayacak ara veremicek hale geldi çünkü maddi bi sıkıntı çıktı aılevı..:)..
Hem seviniyorum özlüyor diye çünkü diyor ben buluşmadan önce “belki karşılıklı soğuruz insanlık hali belki telefondan farkli olur yüzyüze sohbet diyodum “dedi.
“Ama buluştuk bak şimdi daha fena özlüyorum normal mi ya bu” demeye başladı. İçimden “ohhh ne iyi oldu” diye sevinirken öte yandan da güc vermeye çalışıyorum dayan diye:)))

Kesinlikle haklısın ya :) abla sen konuştukça (yanlış anlama konunun benim için özel olmasından değil de) huzur mu saçıyorsun bilmiyorum :KK70: ama sen ne yazsan okurken yüzümde gülümseme ile okuyorum ve tecrübelerine ennnn en içten güveniyorum ☺️..biz onunla ayrılmak üzere iken yanımızdan bir çift geçti, senin dediğin misal..kız telefona bakıyor oğlan başka yere..yani “birbirlerinden” başka her şeye bakıyorlar, şımarmışlar kıymet bilmiyorlar! ..ben de ona öyle diyorum.. “yanyana olanlar bile konuşacak konu bulamazken biz onca mesafeden bile susmuyoruz ki” diyorum ..hosuna gidiyor moralleniyor:))..
Sesinden gerçekten uzaklığımıza üzüldüğünü anlıyorum ama cümlelerim ile güc vermeye çalışıyorum.. en büyük sıkıntımız bu olsun halledecegiz mesafeyi diyorum ama biraz zaman alacak tabi..tam dedi ki şu is yerinden cıkıp kpss gireyim memur olayım yoksa bu çalışma saatleriyle falan karımı memnun edemem gece vardiyasına gittiğimde yalnız bırakmak istemem evde vs diyor hem haklı hemde aşırı ince düşünüyor galiba ..ruhunun benden bile ince olduğunu düşünmeye besledim:)) ..tam kpss derken o sırada da işten çıkamayacak ara veremicek hale geldi çünkü maddi bi sıkıntı çıktı aılevı..:)..
Hem seviniyorum özlüyor diye çünkü diyor ben buluşmadan önce “belki karşılıklı soğuruz insanlık hali belki telefondan farkli olur yüzyüze sohbet diyodum “dedi.
“Ama buluştuk bak şimdi daha fena özlüyorum normal mi ya bu” demeye başladı. İçimden “ohhh ne iyi oldu” diye sevinirken öte yandan da güc vermeye çalışıyorum dayan diye:)))
Canım ben yaşadıklarımı yazıyorum🙃sanada iyi geliyorsa ne mutlu bana😇vala bız ajanda tutuoduk o zmnlar özlem artınca vs duygularımızı yaxıp, her bulustumuzda ajandaları değiştirıyoduk çok iyi geliyordu.ama kalbin hislerın evlenceğin insanı hissettirıyor sana.senin parçan gibi hıssedıosun ve o olmasa evlenmem bs moduna gırıyosun cnm .biz her uyumadan önce konusur yada mesajlasırdık uyanıncada ılk kalkan dıgerıne donerdı ve bıyere gıderken vs yazardık suraya gıtcem dıye cok kısıtlamadan bırbırımızı😇suan hersey cok guzel o zman özlem kontör paraları çok yıprattı bizi ama depdi şükürler olsun.sadece bebeğimi kaybettim kalbi durdu hamileyken sağlıklı bir bebişimiz olsa tam olcaz .bıze dua edermısın 🙏🏻 İnş sende doğru insanlasındır ve herdaim iyiki dersin 🙏🏻

Aha aynen de öyle katılıyorum :KK70: .. su an yakın donemde bi planımız yok ama ailesine kısacası anlatmış beni. Ee evlilik ne zaman gibisine laf atmışlar. Benimkide evlilik dusunmuyoruz henüz dedim sıyrıldım aaaa daralttılar dedi :KK70: henüz biraz covid hemde devir ilerledikçe maddi anlamda gençlerin bi yuva kurma olasılıgı dusmek üzere. . Ama bana dusen onun aklını rahatlatmak. İleride zaten ikimizde anlayacağız zorlukların üzerinden beraber gelebileceğimizi. İs durumu falan sıkıntılı su an. Geleceğe de Allah Kerim zaten bunaltmıyorum bir şey diyip :) sonuç da “evlencez bak acaip kesin evlencez “ diyip kandırmasındansa böyle demesi kâfi :KK70: ..biraz alaya vurarak anlatıyorum yanlış olmasın ama uzgunum aslında devir maddi açıdan zorluyor insanı..
Canım yaşın genç daha nasibinse işte bulur evlenirsiniz .herşey zamanla öyle düşünme stres yapma.zamanı gelince herşey oturuyor rayına.suan ilişkinizin tadını çıkarın bence😇gelecek ne gösterir bilinmez🤷‍♀️

Canım yaşın genç daha nasibinse işte bulur evlenirsiniz .herşey zamanla öyle düşünme stres yapma.zamanı gelince herşey oturuyor rayına.suan ilişkinizin tadını çıkarın bence😇gelecek ne gösterir bilinmez🤷‍♀️
GErcekten haklısında ablacım bazen uyyyy sanki başa cıkamayacagım gibi oluyo:D herşey iyi guzel gibide. Babası isteme cıkarıldı bi tek benimkinin maaşı kaldı. Babasi da araba alalım diye baskı yapıyormuş :)tovbe tovbe zaten borcu var borcun Üstüne borc yaptırıp cocugunun geleceğini güzel karartma yolunda. Neyse..bi bu sorun bide pardon ama cnsel konu da sorun var. Buluşmadan evvel sohbette uyumluyduk. BULusunca da öyle. Ama onun ilkiyim cnsel olarak. Diyor ki tam anlamıyla yapamadık ilkimizdi o yüzden öyle oldu ama tam anlamıyla tatmakta isterdm. Haklısın ama bisey anlamadık ilk olduğu için dedim muhabbet arasında biraz gıcık etme amaçlı ama beni deniz dusunduren bi laff ettı. “Baskasıyla takılmalık yapmak” gibi. YApmayacagını tabi biliyorm yapmaz zaten de...siz de bukonular var udi iliskinizde ablacım bilemiyorum ama bu mesafe de bu cnsel konuları naparız bilemem

21 yaşında imişsin. Mesafe ilişkilerinden çok kendine odaklanmanı tavsiye ederim ablan yaşında biri olarak.

21 yaşında imişsin. Mesafe ilişkilerinden çok kendine odaklanmanı tavsiye ederim ablan yaşında biri olarak.
Doğru ablacım..değerli yorumun adına tesekkur ederm. aslında kendi bakısıma göre hem kendime hemde iliskime bakabiliyor musum gibi geliyor ancak tabii iliski sebebi ile aklın boş isler ile meşgul olduğu olmuyor değil..aslında benden uzakta birisinde ne bulduğumu ben de düşünüyorum ..illa hayatmda olacaksa da biri yakından olaydı dediğim de oldu..onda güveni samımıyeti buldum..aslında onun da hayatı yoğun..özellikle de su an çalıştığı yer okuduğu bölüm ile alakasız..öte yandan maddi açıklığı olmasına rağmen bunca yolu yanıma gelip 2-3gun kalıp harcama da yaptı belli bi meblağ da..her konudan kendinden fedakarlık verebilen bi insan oluşu bu açıdan bana benzeyisini sevdim..isten çıkıp kpss calısıp is düzenine bi ceki duzen vermeliyim gelecegimiz için diyordu..sonra maddi olarak ailesinden bi kayıp oldu..o yüzden bu sene kpss çalışması da hayal meyal oldu gibi..onca mesafeye rağmen destek olmaya çalışıyorum. Diyor keşke hep burada olsan uzgun oldugumda da gelsem diyor. Bende inancına hayallerine devam et bi gün olucak zsadece zaman diyorum..aslında çabalamaz yormazdım kendimi birşeye iliski de dusunmuyordum o da dusunmuyodu ama bi baktık birbirimizdeyiz:))) siz de verdiğiniz nasihatta haklısınız ablacım..

Doğru ablacım..değerli yorumun adına tesekkur ederm. aslında kendi bakısıma göre hem kendime hemde iliskime bakabiliyor musum gibi geliyor ancak tabii iliski sebebi ile aklın boş isler ile meşgul olduğu olmuyor değil..aslında benden uzakta birisinde ne bulduğumu ben de düşünüyorum ..illa hayatmda olacaksa da biri yakından olaydı dediğim de oldu..onda güveni samımıyeti buldum..aslında onun da hayatı yoğun..özellikle de su an çalıştığı yer okuduğu bölüm ile alakasız..öte yandan maddi açıklığı olmasına rağmen bunca yolu yanıma gelip 2-3gun kalıp harcama da yaptı belli bi meblağ da..her konudan kendinden fedakarlık verebilen bi insan oluşu bu açıdan bana benzeyisini sevdim..isten çıkıp kpss calısıp is düzenine bi ceki duzen vermeliyim gelecegimiz için diyordu..sonra maddi olarak ailesinden bi kayıp oldu..o yüzden bu sene kpss çalışması da hayal meyal oldu gibi..onca mesafeye rağmen destek olmaya çalışıyorum. Diyor keşke hep burada olsan uzgun oldugumda da gelsem diyor. Bende inancına hayallerine devam et bi gün olucak zsadece zaman diyorum..aslında çabalamaz yormazdım kendimi birşeye iliski de dusunmuyordum o da dusunmuyodu ama bi baktık birbirimizdeyiz:))) siz de verdiğiniz nasihatta haklısınız ablacım..
Çok tatlısın ama sen. :) İçimi erittin. İnşallah dediğin çocukla zamanı geldiğinde çok mutlu olursunuz. 💞

Selam dostlar. Büyüklerim ve kucuklerım hadi sohbete gelin.
Uzaktan iliski sürdürenn ve tecrübesi olanlar.
Ve ayrica uzun surelı ilıskılerın sırlarını dökün bana :KK70:. Tecrübeli ablalarımı bekliyorum :KK70:
Ben eşimle tanıştıktan yaklaşık 2 ay sonra şehir dışını geçtim yurtdışına gitti okumak için. Uzakta olsak sürekli mesajlaşarak ve tabi ki karşılıklı güven içerisinde 3 yıl sonunda evlendik. Ablam da uzun mesafe ilişki yaşayarak evlendi. Bence buradaki husus gerçekten sevdiğine ve sevildiğine eminsen gerisi teferruat. Şuan imkanlar da fazlasıyla var konuşup netten görüşebilirsiniz.Uzak olunduğu için kıskançlıklar olacaktır. Hayatına fazla müdahale ettirmeden sende darlamazsan ilerlersiniz 😊

Ben eşimle tanıştıktan yaklaşık 2 ay sonra şehir dışını geçtim yurtdışına gitti okumak için. Uzakta olsak sürekli mesajlaşarak ve tabi ki karşılıklı güven içerisinde 3 yıl sonunda evlendik. Ablam da uzun mesafe ilişki yaşayarak evlendi. Bence buradaki husus gerçekten sevdiğine ve sevildiğine eminsen gerisi teferruat. Şuan imkanlar da fazlasıyla var konuşup netten görüşebilirsiniz.Uzak olunduğu için kıskançlıklar olacaktır. Hayatına fazla müdahale ettirmeden sende darlamazsan ilerlersiniz 😊
Gerçekten katılıyorum. Sizinki gibi olumlu hikayeleri iliskleri duymakda moral veriyor. Bazen darlamıs oluyorum sanırım. Benden evvel tanıdığı (bizim tanıstıgımız aynı platformda sosyal medyada tanışmışlar) bi kız arkadaşı var. Geçen dedi sesi kötü geliyordu tekrar arayacağım iyi mi acaba diye bahsetti ben de ilgini abartmıyormusun yanlış anlayacak bence dedim. Kızı tanımasam da biliyorum anlattı gördüm foto olarakda. Dedi darlıyorsun ne alakası var o kız gecmisde ben kotuyken de yanımdaydı dedi ama bi de dediki yanlışlıkla konuşma sırasında askım dedim ona dedi. Düzelttm sonra dedi. Kız tamamen yanlış anlayacak dedim biraz itistik. Aynı gün içinde de masaja gitmisti. Yanlış bisey yapmadım rahatlamyaa gittim ama masaj yapan yanlıs yerıme dokundu dokundurtmadm. Bil diye anlatıyorum dedi. Uzak olduğumuz için çoğu detayı birlikte birbirimzie anlatırız. İliskimize zarar veriyorsa böyle şeyler anlatmam ama bnm icimde kalıo bil istiyorm dedi. Yanıma daha yeni gelmisti. Tekrar gelmek istiyo (harcama yapmak zorunda kalacağı için o kız veya başka bi arkadaşı aklına girip gitme diyebilir ilk gelişinde de baya bi aklına girmeye calısmıslardı arkadaşlarını sevmesem de görüşme diyemem de demem de ) .. dayanamıyorum mesafeye dedi. Beraberkn yaptığımız şeyleri şimdi anmayalım dokunamıcam sana belki 3 ay 4ayı bulacak dokunmam dedi. Sonra aniden “şu gün çıksam şu gün gelir öbür gün dönerim gibisine plan yapt. Uygun olurum ben skıntı yok dedm ama bakalım çevresi caydırmazsa. Ndense bu devrin insanında mı skntı var bilemiyprm ama iliskiler bitsin diye çevreler baya yardımcı oluyor insanlara ...

Uzaktan ilişki sürdürmek için en önemli şey maddi durumunun iyi olması bence. Cebinde paran yoksa şurdan şuraya gidemezsin. 😄
Uzaktan ilişki yaşayanlara hayret ediyorum. Maddi ve manevi insanı yıpratan bir süreç. Bence uzak durulması gereken bir konu. Yakınınızdaki beylere yönelin kızlar. 😀

Back
X