• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe iliskisi

Jazzcat

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
119
151
18
31
Merhaba komsum adina yaziyorum. Kendisi 20li yaslarinda bir ev kizi günün çoğunu internette geciriyor. Bir çocukla tanisti bundan 3 4 ay once farkli sehirlerdeydiler. Cocuk geldi bulustular sonra cocuk gitti. Cocuga x kiza y diyeyim daha rahat olsun.

X evde net uzerinden yapilan bir iste calisiyor. Sabah ve aksam olarak mesai saatleri degisiyor ama istese bos vakit ayirabilir y ye. Iliskinin baslarinda ayiriyordu anlatilana gore. Gelip gittikten sonra x daha az ilgi gostermeye baslamis. Mesela eskiden sabah calisiyorsa aksamlari filan sesli konusur, arasirlarmis. Gelip gitme isi olunca kesilmis. Y sesini cok cikarmamis. Sorun olmasin demis. X iki haftafir filan arkadaslariyla takiliyormus. Y ye hic vakit ayirmiyormus. Sogudum diyor. Bana kalsa ayrilsinlar diyorum cok sacma bir iliski. Fikirlerinizi almak istedik.

Ben 20 yaşında bi genç kızın bütün gününü internette geçirmesine daha çok takıldım... Bu soruna yoğunlaşırsanız belki böyle saçma sapan sanal ilişkiler yaşamayıp gerçek hayata dönebilir.

Buluştukları zaman X Y'yi beğenmemiş. Kendinden soğutmaya çalışıyor. Arkadaşınızla konuşun bu yaşta akşama kadar İnternette vakit geçireceğine okusun kendini geliştirsin.

Merhaba komsum adina yaziyorum. Kendisi 20li yaslarinda bir ev kizi günün çoğunu internette geciriyor. Bir çocukla tanisti bundan 3 4 ay once farkli sehirlerdeydiler. Cocuk geldi bulustular sonra cocuk gitti. Cocuga x kiza y diyeyim daha rahat olsun.

X evde net uzerinden yapilan bir iste calisiyor. Sabah ve aksam olarak mesai saatleri degisiyor ama istese bos vakit ayirabilir y ye. Iliskinin baslarinda ayiriyordu anlatilana gore. Gelip gittikten sonra x daha az ilgi gostermeye baslamis. Mesela eskiden sabah calisiyorsa aksamlari filan sesli konusur, arasirlarmis. Gelip gitme isi olunca kesilmis. Y sesini cok cikarmamis. Sorun olmasin demis. X iki haftafir filan arkadaslariyla takiliyormus. Y ye hic vakit ayirmiyormus. Sogudum diyor. Bana kalsa ayrilsinlar diyorum cok sacma bir iliski. Fikirlerinizi almak istedik.

y soğuduysa sorun ne?
tanışmış, konuşmuş, görüşmüş, beklediği ilgiyi bulamamış, SOĞUMUŞ
böyle olunca
hakikaten görüş almak istediğiniz şey ne?
yok soğuma mı diyelim?
soğuduğun bir adamdan tekrar hoşlanmaya çalış mı diyelim?

bence y soğumamış ki bu konu açılmış
ama y'ye söyleyin soğusun gitsin...
y de kendine internete göre çok daha sağlıklı uğraşlar bulsun
20 yaşında bir genç kızın ev kızı olup tüm gün internette takılması acınası bir şey bence
muhasebe kursuna falan gitsin, veya office programları
belki geleceğini kurtarır

Ben 20 yaşında bi genç kızın bütün gününü internette geçirmesine daha çok takıldım... Bu soruna yoğunlaşırsanız belki böyle saçma sapan sanal ilişkiler yaşamayıp gerçek hayata dönebilir.
Bende bütün gününü internette geçirip burada hesap açmadan komşu kızına konu açtırmasına şaşırdım :bicak:

y soğuduysa sorun ne?
tanışmış, konuşmuş, görüşmüş, beklediği ilgiyi bulamamış, SOĞUMUŞ
böyle olunca
hakikaten görüş almak istediğiniz şey ne?
yok soğuma mı diyelim?
soğuduğun bir adamdan tekrar hoşlanmaya çalış mı diyelim?

bence y soğumamış ki bu konu açılmış
ama y'ye söyleyin soğusun gitsin...
y de kendine internete göre çok daha sağlıklı uğraşlar bulsun
20 yaşında bir genç kızın ev kızı olup tüm gün internette takılması acınası bir şey bence
muhasebe kursuna falan gitsin, veya office programları
belki geleceğini kurtarır
Bende bunu görmesini istiyorum. O yuzden yazdiklarinizi okutacagim.

Bence y interneti sevgiliyi bıraksın kendisi için daha iyi etkinliklere kurslara vs gitsin. Internette insanlara ne kadar güvenebilir haberlerde görüyoruz.

Uzak mesafe ilişkisi yoğun sevgi ve bağlılık gerektirir. Bunlar sağlanmadan çocuk uzağındaki kıza zaman ayırmaz açıkça söyleyin.

Uzak mesafe ilişkisi yoğun sevgi ve bağlılık gerektirir. Bunlar sağlanmadan çocuk uzağındaki kıza zaman ayırmaz açıkça söyleyin.
Ki yaşlarda küçük her ne kadar resit olunsa da mantikli karar alacak olgunluk yok. Acik acik yuzunede soyledim. Cocuk kirilir mi bitirsem filan geveledi. O derece düşünün.

Ki yaşlarda küçük her ne kadar resit olunsa da mantikli karar alacak olgunluk yok. Acik acik yuzunede soyledim. Cocuk kirilir mi bitirsem filan geveledi. O derece düşünün.

arkadaşım ya olayı eksik anlatıyorsun, ya da siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz
ne olmuş ki neyi bitirecek?
sevgili mi olmuş bunlar?
sevgili olmuşlarsa da ilk yorumlarım geçerli gerçi
haaa, kırılmaz çocuk merak etmeyin
o zaten bitirmiş de y farkında değil

Back
X