• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe ilişkisi

Bazi seyleri hata yapa yapa öğreniyoruz eger o sekilde ogrenmek istiyorsa buyursun. Şayet baska turlu bu konunun mantikli bir çözümü yok kanımca

Aman tanrım.
Kocam bugun ekmek almak İcin bozuk paralarımı aldı. Sence bosanmalı mıyım?

Ortak butcenizden kendisi ve sizin icin ekmek almak icin almis. Sizin paraniz olmuyor. Konu bambaska. Kisi kendisine istiyor baska ulkede elin kadinina yedirmedigini nerden bilecegiz? Dolandiricilar fir dönüyor ülkede. Esral erola cikip agliyolar annem izledikce denk geliyorum acikcasi. Alaya alincak birsey goremedim. :D dogru birsey soylemis bir erkek kadindan para istiyorsa suphe duyarim.

Merhaba hanımlar bu konuyu bir arkadaşım açmam için rica etti yazılanları o da okuyacak.
Arkadaşımın 1.5 yıllık uzak mesafe ilişkisi var ama oğlan yurtdışında yaşıyor kız Türkiye’de. İlk ilişkileri başladığında oğlanda Türkiye’deydi sadece 5 gün gördüler birbirlerini ve hemen sevgili oldular oğlanda yurt dışına gitti. Başlarda güzel gidiyordu ama sonradan oğlan arkadaşımın geçmişini kurcalamaya başladı eski sevgilileri cinsellik yaşayıp yaşamadığı vb. Ve bazı şeyler öğrenmiş çok kavga ettiler bir ay konuşmadılar sonra tekrar barıştılar. Ve arkadaşıma göz açtırmıyor oraya gidemezsin kafede oturamazsın şöyle yapamazsın böyle yapamazsın gibisinden ama aynı zamanda evlilik lafı da ediyor. Seneye nişanlanırız sonra da evleniriz diye. Geçen gün arkadaşımın parası bitmiş okula gidemedi ailesi de gününden önce göndermiyor sevgilisine dert yanmış napsam acaba diye. Sevgilisi de beni ilgilendirmez ben sana demiştim idareli harcasaydın demiş arkadaşım bir şey dememesine rağmen trip atıp durma deyip küfür etmiş. Arkadaşım daha önce bu çocuğun parası bittiğinde bir çok kez para göndermişti. Ben ayrıl diyorum ama aşığım nasıl yapıcam onun da beni sevdiğini düşünmüştüm diyor. Sizce bu şekilde aşk olur mu? Bana ikisi de takıntı yapmışlar vakit geçiriyorlar gibi geliyor. Toplamda birbirlerini 1 ay yüzyüze anca görmüşlerdir. Yorumlarınızı bekliyorum
Evlensin bence. Boşanarak ayrılmak daha kolay ya hani. Allah arkadaşınızın gözünü açsın.

konunuzun uzak mesafeden çok ruh hastası erkek arkadaş olması gerektiğini düşündüm. arkadaşınız kendini hiç sevmiyor mu, hiç saygısı yok mu? bende sizin yazdığınız koşullarda başlamıştım ilişkime. daha önce bildiğim biriydi ama ilişkiyle tanıdım, y.dışındaydı hemde dünyanın bir ucunda. bana yalnız olduğumu hissettirmedi hiç. mevzusu geçen kişinin yaptıklarının uzak mesafeyle alakası yok, konu tamamen karaktersizliği.

konunuzun uzak mesafeden çok ruh hastası erkek arkadaş olması gerektiğini düşündüm. arkadaşınız kendini hiç sevmiyor mu, hiç saygısı yok mu? bende sizin yazdığınız koşullarda başlamıştım ilişkime. daha önce bildiğim biriydi ama ilişkiyle tanıdım, y.dışındaydı hemde dünyanın bir ucunda. bana yalnız olduğumu hissettirmedi hiç. mevzusu geçen kişinin yaptıklarının uzak mesafeyle alakası yok, konu tamamen karaktersizliği.
Siz önceden tanıyormuşsunuz onlar tanışmıyorlardı bana garip geliyo açıkçası.

Siz önceden tanıyormuşsunuz onlar tanışmıyorlardı bana garip geliyo açıkçası.
sizin bu ilişkiye dair yazdıklarınızda en az garip gelen detay bu oldu benim için. artık farklı ülkelerde yaşayıp nette tanışanlar var, anlamasakta yargılamamak lazım.ama bu kadar sıkıntılı birini bile bile çekmek, vazgeçmemek normal değil.

Merhaba hanımlar bu konuyu bir arkadaşım açmam için rica etti yazılanları o da okuyacak.
Arkadaşımın 1.5 yıllık uzak mesafe ilişkisi var ama oğlan yurtdışında yaşıyor kız Türkiye’de. İlk ilişkileri başladığında oğlanda Türkiye’deydi sadece 5 gün gördüler birbirlerini ve hemen sevgili oldular oğlanda yurt dışına gitti. Başlarda güzel gidiyordu ama sonradan oğlan arkadaşımın geçmişini kurcalamaya başladı eski sevgilileri cinsellik yaşayıp yaşamadığı vb. Ve bazı şeyler öğrenmiş çok kavga ettiler bir ay konuşmadılar sonra tekrar barıştılar. Ve arkadaşıma göz açtırmıyor oraya gidemezsin kafede oturamazsın şöyle yapamazsın böyle yapamazsın gibisinden ama aynı zamanda evlilik lafı da ediyor. Seneye nişanlanırız sonra da evleniriz diye. Geçen gün arkadaşımın parası bitmiş okula gidemedi ailesi de gününden önce göndermiyor sevgilisine dert yanmış napsam acaba diye. Sevgilisi de beni ilgilendirmez ben sana demiştim idareli harcasaydın demiş arkadaşım bir şey dememesine rağmen trip atıp durma deyip küfür etmiş. Arkadaşım daha önce bu çocuğun parası bittiğinde bir çok kez para göndermişti. Ben ayrıl diyorum ama aşığım nasıl yapıcam onun da beni sevdiğini düşünmüştüm diyor. Sizce bu şekilde aşk olur mu? Bana ikisi de takıntı yapmışlar vakit geçiriyorlar gibi geliyor. Toplamda birbirlerini 1 ay yüzyüze anca görmüşlerdir. Yorumlarınızı bekliyorum
Uzak ilişki olmaz net.

Ya bi de 1.5 yıllık ilişki deyip duruyor ama dediğim gibi toplamda 1 ay yüzyüze anca görmüşlerdir birbirlerini uzaktan uzağa böyle normal mi

15 aylık iliskim var yanyana olduğumuz günleri toplamaya çalıştım 3 ay gibi sanırım. Her ay bir kaç gün görüşüyorum, öğrenci olduğu için anca parasını biriktiriyor, şehrime geliyor, otelde kalıyor. Gayet de mutluyum. Her gün telefondayım, işten çıkarılmadan öncede her aramda beni arıyordu. Böyle uzaktan ilişki iki tarafta seviyor ise olur. Sizin arkadaşınızın sıkıntısı şu; benim param bitecek aç açıkta kalıcam, benim sevgilim kendi aç kalır gönderir. Aynı şekilde ben de hiç sakınmam. Burada arkadaşınızın sevgilisinin sevgisinden emin olamadım. Belki de geçmişini öğrenip yalan söylenildiğini anlayınca soğumuştur.

sizin bu ilişkiye dair yazdıklarınızda en az garip gelen detay bu oldu benim için. artık farklı ülkelerde yaşayıp nette tanışanlar var, anlamasakta yargılamamak lazım.ama bu kadar sıkıntılı birini bile bile çekmek, vazgeçmemek normal değil.
Öyle ama arkadaşım üniversite okuyor sosyal ruhlu biri güzel bir genç kız. Ne gerek var anlamıyorum yazık ediyo kendine. Oğlan orda aldatıyo mu kızla dalga mı geçiyo belli değil yaşı da genç yani çok anlamsız bir sürü erkek var

15 aylık iliskim var yanyana olduğumuz günleri toplamaya çalıştım 3 ay gibi sanırım. Her ay bir kaç gün görüşüyorum, öğrenci olduğu için amcak parasını biriktiriyor, şehrime geliyor, otelde kalıyor. Gayet de mutluyum. Her gün telefondayım, işten çıkarılmadan öncede her aramda beni arıyordu. Böyle uzaktan ilişki iki tarafta seviyor ise olur. Sizin arkadaşınızın sıkıntısı şu; benim param bitecek aç açıkta kalıcam, benim sevgilim kendi aç kalır gönderir. Aynı şekilde ben de hiç sakınmam. Burada arkadaşınızın sevgilisinin sevgisinden emin olamadım. Belki de geçmişini öğrenip yalan söylenildiğini anlayınca soğumuştur.
Her ay görüşüyormuşsunuz bunlar 1.5 yılda üç kere falan görüştüler manası yok yani üniversiteye giden insanlar bunlar yaşlar da genç

Kendisi kızdan para alınca iyi, ama o darda olunca zorda bırakıyor? Bide bunu aşık mı sanıyorsunuz?
Biz sanırım ne desek diyelim, arkadaşınını yüz üste bırakmadığı sürece gerçeklere gözü kör sanırım..

Öyle ama arkadaşım üniversite okuyor sosyal ruhlu biri güzel bir genç kız. Ne gerek var anlamıyorum yazık ediyo kendine. Oğlan orda aldatıyo mu kızla dalga mı geçiyo belli değil yaşı da genç yani çok anlamsız bir sürü erkek var
Ben de yurt dışındayım.. bana numarasını verin test edelim ;)

Erkek evlilik lafı edince kızlarımız neden bunu nimetten sayıp ayılıp bayılır hiç anlamam 🙄🙄 her evlilik diyenle evlenseydik ohooo... Flört dönemi birbirini tanımak için var. Baktın bundan bir cacık olmaz şal ipini niye kara sevda muamelesi gösteriyorsunuz başınız göğe mi erecek anlamam... Yıl olmuş bilmem kaç çocuklarımız hala arabesk aşklar peşinde baktın huzursuzsun bırak. Evlilik de öyle aman aman bir şey değil. Erkeğin poklu donlarini yıkamak için ayılıp bayılmayın rica ederim. Gerçekten hak eden insani özellikler taşıyan bizi tamamlayan biriyle evlilik güzel böyle hanzolarla değil. Aşk böyle bir şey değil ayrıca. İnsanları kandırmayalım lütfen. Sonra gerçek sanıyorlar

Ne uyuz oldum çocuga okurken :işsiz:Boyle sewgililik olmaz herkes yoluna baksin evlenince ewe kitler cikar kizi artik

Karaktersiz ve zorba..
Evlenince yüzde 50 daha bozsa kendini ( ki çogu saliyoooorrrr) Çekilmez dert olur cikar..köklü hisey yok sevda yok gecmis yok aralarindaki iliski saacmalik..kusura bakmayin ..artik 2 karsi cins bir araya gelince hep iliski olmuyoo işte boyle şeyler oluyoooor

Karaktersiz ve zorba..
Evlenince yüzde 50 daha bozsa kendini ( ki çogu saliyoooorrrr) Çekilmez dert olur cikar..köklü hisey yok sevda yok gecmis yok aralarindaki iliski saacmalik..kusura bakmayin ..artik 2 karsi cins bir araya gelince hep iliski olmuyoo işte boyle şeyler oluyoooor
Ben de anlatmaya çalışıyorum ama ilişkinin 1.5 yıllık olmasını çok abartıyo bi de sürekli emek verdim deyip duruyo

Ben de anlatmaya çalışıyorum ama ilişkinin 1.5 yıllık olmasını çok abartıyo bi de sürekli emek verdim deyip duruyo
1,5 yıl dedigin bi rakamdir bi zaman dilimi evet ama içi boş mu dolu mu ona bakılması gerekli ..1 gecede tum kalbini samimiyetini acabilir insan karsisindakine ya da 10 senelik evli olup yarim saat sohbet edemeyen var(var emin olun)..zaman bazli degil genele ve kaliteye bakmali ve tüm kk hemfikirdir ki asla degisir düzeltirim diye evlenilmez ...

Emek verdigi ilişkisini bu şekilde rezil etmesin o zaman..agirliginizi koyun bu tavrin devam ederse degil emegin 1,5 senen 10 senelik olsan terkedilmenin azizligine ugratirim seni deyiverin :)

Back
X