• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UZAK MESAFE

Damla16161616

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
1
-1
1
21
Yaklaşık 3-4 aydır flört sevgililik arasında olduğum bir çocuk var bu konuda çok seçici olduğum için 2. İlişkim diyebilirim uzak mesafe ve birbirimizi hiç görmedik şu an deprem bölgesinde ve haliyle sürekli merak ediyorum onu da anlıyorum ama haber vermesini istiyorum sadece genelde aradığımda ulaşılamıyor hatlar çekmediğinden çaldığında da dönmüyor bir platformdan konuşuyorsak diğer platformdan yazdığıma bakmıyor tabi ki bencillik yapıp benle muhabbet etmesni beklemiyorum ama instagramda video beğenip sms ile yazdığıma cevap vermemesi soru işareti ve daha önce tartışmamıza rağmen instagram aktifliğini kapatmış ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum ilgim mi ona iyi geliyor yoksa beni seviyor mu anlamıyorum

Millet can derdinde. Ortalık mahşer yeri. Milletin evi yurdu canı kaybolmuş siz bana haber vermedi diyosunuz . Deprem bölgesinden bildiriyorum çoluğum çocuğum ,1.dereceden yakınlarım dışında kimseyi de düşünecek halde değilim. Muhtemelen uzak mesafeli sevgiliniz de aynı durumdadır

Seçici olduğunuz ilişki bu mu gerçekten? Yüz yüze tanışıp sonra uzaktana dönse tamam ama sıfırdan uzakta başlayan ilişkileri çok güvensiz ve mantıksız buluyorum açıkçası. Siz bilirsiniz ama bence kendi şehrinizden birini bulun. Şimdiden yorucu bir ilişki olmuş.

Yaklaşık 3-4 aydır flört sevgililik arasında olduğum bir çocuk var bu konuda çok seçici olduğum için 2. İlişkim diyebilirim uzak mesafe ve birbirimizi hiç görmedik şu an deprem bölgesinde ve haliyle sürekli merak ediyorum onu da anlıyorum ama haber vermesini istiyorum sadece genelde aradığımda ulaşılamıyor hatlar çekmediğinden çaldığında da dönmüyor bir platformdan konuşuyorsak diğer platformdan yazdığıma bakmıyor tabi ki bencillik yapıp benle muhabbet etmesni beklemiyorum ama instagramda video beğenip sms ile yazdığıma cevap vermemesi soru işareti ve daha önce tartışmamıza rağmen instagram aktifliğini kapatmış ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum ilgim mi ona iyi geliyor yoksa beni seviyor mu anlamıyorum
Şu erkeklerin peşinden koşmayın
Daha bi kez görmediğin adamı ne diye sürekli merak ediyorsun

Adamın kaç akrabası, kaç komşusu, kaç arkadaşı enkaz altında kaldı acaba neler hissediyor hiç düşündünüz mü? Bencillik bence yaptığınız.

Kafanda kurup kendine yorma . Ortalık yangın yeri, hatlar çekmiyor mesaj atsa bile gelmez bazen. Böyle zamanlar da bazı şeyleri zamana bırakın. O zaman ne yapmak istediğini tahminlersin.

Deprem bölgesinde ise arayıp durma.İnsanlar ailesine ulaşamıyor.Mesgul etme telefonu.

Adil Yıldırım der ki sanaldan tanışıp hiç görmediğiniz adamın soylediklerini aşkını ilgisini atın çöpe
Gördükten sonra dedikleri davranışları samimidir. Ondan öncekileri dikkate almayın

Back
X