Uzak mesafelerde bir ilişki nasıl yürütülür

Mardinde fabrika kurma işi bana saçma geldi.Netten tanıştığın insana bu kadar çabuk güvenmen yanlış,şimdiden evliliği düşünmen de keza.Hadi diyelim çok dürüst,yalanı dolanı olmayan biri ama aradaki uzaklıkla bir ilişki çok zor yürür,hiç başlamadan bitir bu ilişkiyi istersen.

çok güvenme derim ,evli ble olabilir...

İlk aklıma gelen...
Kimbilir kaç kıza daha byle şeyler söylemiştir oldu.
Face veya diğer sosyal paylaşım siteleri yüzünden öyle kötü şeyler oluyor ki. Genelleme yapamam ama birçok evli barklı adamın işine geldi bu siteler.Yeni arkadaşlıklar!!! kurmaları anlamında.
Çevrenizde yok mu hiç aşık olabileceğiniz kimse.
Bu kadar zamanda sizi hiç görmeden kendine bu kadar bağladığına göre ağzı iyi laf yapıyor demek ki. Lütfen dikkatli olun

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen içerik anlatan başlıklar seçmeye özen gösterelim.

bende suan kı sevgilimle nette tanıstık o inegölde ben istanbulda ve ayda bir kez görüşüyoruz 4yılımız oldu kı bursa yakın olmasına ragmen uzak mesafelı ilişki çok zor sabır ıstıyor her an yanında olamıyor ve güvenmek çok önemli birbirinizi tanımak ıcınde görüşmek gerekıyor telefonda yada nette ne kadar tanıyabılırsınkı mantığınla düşün derim

milletinde yazdığı üzere benimde kafamı mardin işi kurcaladı. ank-nevşehir ilk başta yakındı olabilirdi ama tam görüşeceğiniz zaman ben mardine gidiyorum demesi hiç akıl karı değil.
bende sevgilimle netten tanıştım 8 aydır çıkıyoruz, uzağız da ama biz daha 2. haftamızda görüştük, kalktı geldi geldiği yerde arkadaşlarıyla tanıştım, bi çok arkadaşını tanıyorum evinde ortamında vs. gördüm. netten tanışmaya karşı değilim ama aklında soru işareti bırakacak hiç birşey olmamalı.
eğer ben tecrübelerime güveniyorsam seninkine güvenilmez emin ol.

mantıklı düşünmek gerekirse negatif bir durum ki herkesin yorumu da öyle....şunu belirteyim bana açıldıktan sora kamerada konuştuk resimdeki ile aynı kişi, onuda geçtim mardindeki şirket ismini yerini verdi netten araştırdım öyle bir yer var, aklıma fabrikadan onu aramak geliyor, ismini verip telden bağlatacağım..bunuda yapabilirim....ama bunları hadi aştık, sorun mesafeyle ilişki yürütüp gerçekten evlenip mutlu olan varmı acaba....

ayrıca hemen evlenecek değilim, onunla yüzyüze gelmek zorundayız defalarca vakit geçirmek zorundayımm , ailesini görmek zorundayım...ailem iş ciddileşirse onları tanımak zorunda yani bu iş tamam dersem tanıyalım dersem bile 1-2 yılı ancak bulur....Zaman kaybetmeye değer mi...:97:

birde arkadaşlar, bana açılmadan önce nevşehire gelip beni görmek istediğini söylemişti , onun ne resmini görmüştüm ne de kamerada görmüştüm ne de beklentim vardı....bende hayır gelme istemiyorum demiştim:) yani aslında gelmeyi istedi....ne bilim böle olcanı beee aramıza sora böle km.ler gireceğini:) ankara yakın 3 saat bile sürmez arabayla nevşehire..:):1:

tecrubelı bırı olarak yazıyorum sana 1 seneden fazla yurutmeye calıstık bu surede 2 kere geldı ıst geldıgınde hersey mukemmel gezmler eglenmeler ama gıdınce gene hersey aynı ne sevıncını paylasabılıyorssun ne uzuntunu her sey kavga tartısma cunku
sonuc belli hüsran ama genede sen bılırsın :)

tecrubelı bırı olarak yazıyorum sana 1 seneden fazla yurutmeye calıstık bu surede 2 kere geldı ıst geldıgınde hersey mukemmel gezmler eglenmeler ama gıdınce gene hersey aynı ne sevıncını paylasabılıyorssun ne uzuntunu her sey kavga tartısma cunku
sonuc belli hüsran ama genede sen bılırsın :)

tuğçecim 1 yılda 2 kez görüşmek çok az zaten, birde dönünce herşey evt eskisi gibi....olmaz evt...

mesafe olunca çok zor oluyo herşey..

bizim 1,5 yıl oldu. ben izmirdeyim. sevgilim erzurumda.

bazen canıma tak diyo, bitireyim diyorum ama olmuyo. seviyorum, vazgeçemiyorum.
3-4 ayda bir görüşebiliyoruz.

şu an mesela 5 ay geçti onu görmeden.:14::14::14:

çok zor çok...:14:

canım ilişkiniz uzun süreli olsaydı ve sonradan ayrı kaldssaydınız yüryüyeblirdi ama sizinkisi daha yeni ve yeni ilişkide birbirinizi tanımanız lazım... bu da uzaktan uzağa çok zor...

canım ilişkiniz uzun süreli olsaydı ve sonradan ayrı kaldssaydınız yüryüyeblirdi ama sizinkisi daha yeni ve yeni ilişkide birbirinizi tanımanız lazım... bu da uzaktan uzağa çok zor...

kesinlikle size katılıorum bende erkek arkdaısmla unıverstede tanıstım ıkıyıl oldu snra ayrı sehırlere gectık okul bıtınce.sımdı 3 sene olduanca tanıdık 2 yılda anca otrdu ılskıı uzkdan tanımak cok zorr bunu basaranlarda vardır ama bence cok rısklı yalan solemedıgınden emın olamazsın bu ısler zor bence hıc bulasmaa sncuta asıkda deılmıssın tatlım

eşim veya sevgilim mecburen uzaga gitse, tabiki seve seve bekler sabrederim
daha önce denedim de... ne kavga ettik ne bişey... ama herkes sevgilisiyle gezerken senin aylardır görmemiş olmaman canını yakar en basiti bu. kavga sorun anlaşamamazlık ihanet yokken yine de bitti
ve tanışma süreci böyle uzaktan uzağa yürümez bnce, boşver gitsin derim
aşık değilsin bişey değilsin henüz. acı çekmek için bağlanma...
zaten aklında olumlu şeyler oldugu gibi olumsuz şeyler de var, mardinde fabrika da enteresan, bence minik bi işletme, imalathanedir maksimum, bunu neden söylüyorum biliyor musun? bence o senin gözünü boyamak için bunu fabrika diye anlattı
çok tanışmak istersen de, kendini kaptırma, çağır senin yaşadığın şehre gelsin, bildiğin biyerde bi çay için yemek yiyin, baktın mırın kırın ediyor, gelemem diyor, öyle adamdan zaten hayr gelmez

en güzeli kızlar sanırım adını koymadan zamana yaymak, ve bikaç ay sorada benim yaşadığım şehre gelmesi ve görüşmemiz daha iyi olur, neden bikaç ay sora diyorum çünkü konuşmasıyle filan biraz analiz edebilirim onu, bir düşüncesi ters gelirse hiç yüzyüze gelmez bu konuyuda burda kapatırız daha iyi değil mi....

çokk zor güven sorunu olmaması lazım en başta.o zaman çekilmez oluo hep bi şüphe iki tarafta da.

canım zaten herşeyin başı güven değil midir...

öyle tabiki ama uzak mesafe ilişkilerinde çok daha önemli oluo naptığını görmüosun sonuçta..kafada hiç bi soru işareti olmaması lazım.yoksa iki taraf da hayatı birbirine zindan edio.3 yıl yaşadım bu tür bi ilişki kendimden biliorum.. sonunda da bitti zaten ben onu çalışıo sanrken o beni aldatıomuş.ne hoş dimi bak yaramı deştiniz şimdi:50:

öyle tabiki ama uzak mesafe ilişkilerinde çok daha önemli oluo naptığını görmüosun sonuçta..kafada hiç bi soru işareti olmaması lazım.yoksa iki taraf da hayatı birbirine zindan edio.3 yıl yaşadım bu tür bi ilişki kendimden biliorum.. sonunda da bitti zaten ben onu çalışıo sanrken o beni aldatıomuş.ne hoş dimi bak yaramı deştiniz şimdi:50:

3 yıl nasıl sabrettin canım, benim o kdr sabrım yok walla, aceleciyimdir biraz:) üstelik birine neden o kdr zaman ayrılırki, ben ve zamanım herkesten önemli bence...

Back
X