uzaklaşan eşim

sonbahar177

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
11
0
1
39
Mrb çok dertliyim ama nasıl anlamaya baslamaliyim bilemiyorum.esimle aynı is yerinde calisiyoruz.ben onu çok sıkıyorum aksamlari ürün teslimi gidiyor bazen biraz oyalaniyor. Elli kere arıyorum. Bizide çok gezdirir ama yanlız gitsin istemiyorum. Cok Soru soruyorum yanlış anlıyorum. Bana hakaret ediyor benden uzaklaşıyor ben öyle hissediyorum. Geçen çok kötü tartıştık. Sebebi ise uzaktan tanıdıkları pikniğe gittik c.tesi aksami giderken dedimki pazar deniz derler Hayır de biz kendimiz gidelim. Tamda dediğim gibi dediler.esim topu bana attı. Bende kapalı bir şekilde deniz için musait olamayacağımi haber verecegimizi söyledim. Yine yarım saat sonra adam yine konuyu acti eşim gidelim ya falan deyince suratımi düşürdum. Planlar yapıldı tamam dedim ama cnm sıkıldı. Çünkü samimiyet yok. Neyse arabaya bindim eşim abiyi kiramadigini benim gitmeyelim dememi beklediğini söyledi bende seni kırmak için söyleyemedim dedim.cok tartıştık ben insan istemiyormusum görgusuz müsüm bosanalim vs birsürü laf saydı. Sonra keşke dedim uzatmasaydim ama ben ona istemediğini yaptirmiyorum. Dün de oğlumu aldı gitti denize ben evdeyim zaten adette oldum.uzun oldu kusuruma bakmayın eşim benim ona bağımlı olduğumun farkında nasıl davranayim. Başkalarının eşlerini örnek gösteriyor gittiğim yerde mutlu değilmişim. Yüzüm Gülmezmis BEN BİRAZ agirim ama cok taktir edilirim. Nasıl davranayim sizden başka kimsem yok.

Bütün gün beraberiz diyemi ne desem batıyor arasam tavırla konuşuyor. Benimle niye evli kalsinmis sinirle söylüyor ama çok cnm yanıyor. Sevmese geçen hafta evlilik yıldönümümuz vardı onca kişinin içinde sahnede 6 yıllık evli olduğumuz halde evlenme teklif eder miydi.ben fizik olarak ve güzellik gerçekten çok beğenilen biriyim ama küçük bi yer de büyüdüm bazı şeyleri bilemiyorum onun gibi zeki değilim baskı kuruyorum kendimi nasıl duzeltebilirim.aldatma durumu asla olmaz ben onu annesinden erkek arkadaşından bile kıskanır olum çok mu harika Hayır dedim ya hep der müşterilerimiz karın çok güzel çok hanim fıstık gibi kızı bulmuşsun sen gerçekten annemisin derler banada oda duyar.ama ben onu paylasamiyorum

adamı çok darlamışsınız..

bir bırakın da nefes alsın :KK14:

bir süre ayrı kalmayı deneyin bence..

Evt biliyorum ama kendimi nasıl durdurabilirim o yokken içimi kurtlar yiyor hele yarım saatlik yoldan 1 saatte gelmesin arıyorum o da sanırım biraz kafa dinlemek istiyor.

Biraz serbest bıraksan adamı, mesela dışarı çıkınca o kadar sık arama, hatta hiç arama. Neden içini kurtlar yiyor güven problemin mi var ? Seni aldatacağını mı düşünüyorsun. Daha önce böyle birşey mi yaşadın ? Eğer eşine güveniyosan sıkma bu kadar, zaten beraber çalışıyormuşsunuz adamı daha fazla bunaltırsan soğur senden.

Arama rahat birak , nefes alsin adam!
Keske denize giderken okadar takmasaydin digerlerinin gelisini zaten deniz yani acik alan gelseler ne olucsk gelmeseler ne olucak..
En azindan kendi hatanizi biliyosunuz kendinizi degistirebilirsiniz...
Erkekler okadar SIKMAYA.gelmez patlarlar bir sure sonra...

Biraz serbest bıraksan adamı, mesela dışarı çıkınca o kadar sık arama, hatta hiç arama. Neden içini kurtlar yiyor güven problemin mi var ? Seni aldatacağını mı düşünüyorsun. Daha önce böyle birşey mi yaşadın ? Eğer eşine güveniyosan sıkma bu kadar, zaten beraber çalışıyormuşsunuz adamı daha fazla bunaltırsan soğur senden.
Çok şükür o kadar didiklememe rağmen aldatma olmadı ama hep ya olursa korkusu var.oyle biride değil ama şeytana uyarsa diye korkuyorum.cebini pc geçmişini hep inceledim hastalik oldu.birde eşim sağolsun gittiği yerden gelemez geliyorum hemen der gelemez.bende sinir olur rahatsız ederim.

Arama rahat birak , nefes alsin adam!
Keske denize giderken okadar takmasaydin digerlerinin gelisini zaten deniz yani acik alan gelseler ne olucsk gelmeseler ne olucak..
En azindan kendi hatanizi biliyosunuz kendinizi degistirebilirsiniz...
Erkekler okadar SIKMAYA.gelmez patlarlar bir sure sonra...
Gelecek olanların teklifi başkaydı ama piknik gibi aksama kadar aynı yerde vakit gecircez tenha güzelmiş denizi vs.sikilacaktim ama eşim değişik olsun istemiş. Biz zaten her hafta gidiyoruz yine giderdim tamam ama eşim benim olmaz dediğimi daha onlar teklif etmeden biliyordu ona rağmen kabul edince çok bozuldum.

Çok şükür o kadar didiklememe rağmen aldatma olmadı ama hep ya olursa korkusu var.oyle biride değil ama şeytana uyarsa diye korkuyorum.cebini pc geçmişini hep inceledim hastalik oldu.birde eşim sağolsun gittiği yerden gelemez geliyorum hemen der gelemez.bende sinir olur rahatsız ederim.
Bak işte o kadar didiklemene rağmen birşey çıkmamış biraz serbest bırak, aramamaya çalış. zaten yapacak adam sen ne kadar sıkarsan , engellemeye çalışırsan çalış yapar. Ama zaten eşin öyle birisi değil, yapmaz diyeceksin. Belki bi psikolağa gidip yardım alabilirsin. Eşini sıkmaya devam edersen aranızda birsürü sorun çıkar, oda mutsuz olur, kendi ellerinle adamı kötü şeyler yapmaya itme.
Hem bu kadar bağımlı olduğunu belli etme, ağırdan al , ne kadar üzerine düşmezsen sana o kadar değer vermeye başlayacaktır.
Mutlu yuvanı kendi ellerinle mutsuzluğa itme, adamın içinde olsaydı çıkardı ortaya zaten. Biraz kendine engel ol.

Erkekler evlendikten sonra bekar günlerini izlerlerbu bizlerde de yok mudur ben de bekarlik ve üniversite gunlerimi özlerim bu gayet doğal. O yuzden fazla baskici olmamak gerekiyorGuvenilmeyecek bir adam değilse Eşiniz biraz rahat birakin ayri takilin ya da ayri yasayin demiyorum en adindan sürekli arama huyunuzdan vazgecin en basta.

adamın aklına karpuz kabuğu düşürme o zaman :KK14:

bence destek almalısınız, eşiniz bir yere gittiğinde siz de bir arkadaşınıza gidin veya size çağırın, telefonunuzu verin eline ve sakın size vermemesini söyleyin..:KK59:

hem bakarsınız eşiniz arar noldu başına birşey mi geldi de bu saat oldu aramadın diye :KK66:

onun sizi merak etmesinin tadına varın :KK4:

adamın aklına karpuz kabuğu düşürme o zaman :KK14:

bence destek almalısınız, eşiniz bir yere gittiğinde siz de bir arkadaşınıza gidin veya size çağırın, telefonunuzu verin eline ve sakın size vermemesini söyleyin..:KK59:

hem bakarsınız eşiniz arar noldu başına birşey mi geldi de bu saat oldu aramadın diye :KK66:

onun sizi merak etmesinin tadına varın :KK4:
Sorunda o ya zaten arkadaşım yok olsa çağırırim dediğin gibi vakit geciririm ama yok İşte. Eşimin memleketindeyiz o yüzden onun arkadaşları cok

Canlar bana da birseyler yazın nasıl olursam aranılan biri olurum kırılan oturumu yediğim lafları nasıl hazmedebilirim.ona nasıl bu kıza ne oldu dedirtebilirim.kiskancligim haricinde hiç öyle sarılıp opmelerimde yoktur o yapar tam tersine ama baskıcı olanda benim.

Önce kendine arkadaş edinmelisin, yokmu çalıştığı yerde falan? izin gününde imkanın varsa bi kursa gidebilir veya bi spor salonuna gidebilirsin ki bunlar senin için sosyal aktivite olur eşine yüklenmeye vaktin olmaz. Onsuz zaman geçirmenin yollarını bul bence ve dediğim gibi aslında ilk iş eşin dışardayken onu aramalarını azaltmalısın.Bi psikologtan yardım da alabilirsin.

Önce kendine arkadaş edinmelisin, yokmu çalıştığı yerde falan? izin gününde imkanın varsa bi kursa gidebilir veya bi spor salonuna gidebilirsin ki bunlar senin için sosyal aktivite olur eşine yüklenmeye vaktin olmaz. Onsuz zaman geçirmenin yollarını bul bence ve dediğim gibi aslında ilk iş eşin dışardayken onu aramalarını azaltmalısın.Bi psikologtan yardım da alabilirsin.
Arkadaşım yok 4 yaşında oğlum var gideceğim yerlerde kısıtlı. Hafta sonu beraber vakit geçiriyorum ama beyefendi mutlu olmuyormus artık sinirle mi söyledi gerçek mi bilemiyorum.bu gece yine yok ve asla aramadim aramam da

Arkadaşım yok 4 yaşında oğlum var gideceğim yerlerde kısıtlı. Hafta sonu beraber vakit geçiriyorum ama beyefendi mutlu olmuyormus artık sinirle mi söyledi gerçek mi bilemiyorum.bu gece yine yok ve asla aramadim aramam da
Bak değişiklik için ilk adımı atmışsın. Arama bakalım ne kadar ileri gidecek, baktın olmuyo tekrar başlarsın aramaya. Sende çalışıyosun oğluşun özlüyodur seni, onunla ilgilenirsin , kaliteli vakit geçirirsin. Olmadı al oğluşunu çık dolaş sende hazır havalarda güzelken.

Dün gece kendisi aradı işlerde yok bu aralar borcumuz çok oturuyorum yanlız merak etme dedi.tamam dedim hiçte aramadim.geldi yattı tek kelime etmedim.bugunde isteyiz o kadar moralim bozuk yüzüne bakmak bile istemiyorum söylediği sözleri tavırlarini unutamiyorum. Alıp başımı gitsem diyorum hayatımız daha yeni düzene giriyor üstelik benimde hatalarım var.ama o gece eşim beni annemlr goturuyordu zorla Yalvar yakar döndürdüm bi kaç kez vurdu arabada.2 saatlik yolda annemler bana bunu yaşattı şimdi ben hiç birşey yokmuş gibi onunla yim.gitmek istemedim çünkü annemler bir daha beni gondermezdi ama şimdi acaba mi diyorum çok kötüyüm. .

İşin içinde dayak varsa durum değişir arkadaşım :( başta anlatsaydın yorumlarda farklı olurdu, ben sandım ki adam sütten çıkma ak kaşık.
Oturup konuşulacak bi adamsa karşılıklı birbirinizden beklentilerinizi dile getirebilirsiniz. Belli ki seviyosun, oda seni seviyor, ortada tek sorun var bence istekleriniz farklı. O çok bunalmış nefes almak istiyor, Sende onunla başbaşa kalmak, ilgisini, şefkatini hissetmek istiyorsun anladığım kadarıyla. Ama erkekler biraz odun takılıyolar, dile getirmeden trip atarak seni anlamasını sağlayamazsın.
Alıp karşına konuşmak mantıklı, illaki ciddi tartışma ortamı olmasına gerek yok. Bunu evde yemek yerken de müsait bi zamanda yapabilirsin. İkinizde isteklerini sakin bi şekilde dile getirirse, karşılıklı empati yapılırsa düzelir gibime geliyor.

İşin içinde dayak varsa durum değişir arkadaşım :KK43: başta anlatsaydın yorumlarda farklı olurdu, ben sandım ki adam sütten çıkma ak kaşık.
Oturup konuşulacak bi adamsa karşılıklı birbirinizden beklentilerinizi dile getirebilirsiniz. Belli ki seviyosun, oda seni seviyor, ortada tek sorun var bence istekleriniz farklı. O çok bunalmış nefes almak istiyor, Sende onunla başbaşa kalmak, ilgisini, şefkatini hissetmek istiyorsun anladığım kadarıyla. Ama erkekler biraz odun takılıyolar, dile getirmeden trip atarak seni anlamasını sağlayamazsın.
Alıp karşına konuşmak mantıklı, illaki ciddi tartışma ortamı olmasına gerek yok. Bunu evde yemek yerken de müsait bi zamanda yapabilirsin. İkinizde isteklerini sakin bi şekilde dile getirirse, karşılıklı empati yapılırsa düzelir gibime geliyor.
Başta söyleyeyim yorumlar ayrıl boşan tarzında olurdu.ilk defada vurmadı ne yazık ki.anladigin çok doğru o arada nefes almak istiyor bense bunaltıyorum bana çık dedin ya sadece geceleri yalnızım zaman geçmiyor. Bu konuda birikimi var ben pek insan istemem yanımızda kV bile istemem oda biliyor ustelemez. O akşam da taştı işte yine yüzümü asmasaydim bu denli olmazdı sanırım. Bugün farklı davranıyor ben biraz kendimi çekmek istiyorum artik

Back
X