- 17 Ağustos 2014
- 11
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi sonbahar177
Mrb çok dertliyim ama nasıl anlamaya baslamaliyim bilemiyorum.esimle aynı is yerinde calisiyoruz.ben onu çok sıkıyorum aksamlari ürün teslimi gidiyor bazen biraz oyalaniyor. Elli kere arıyorum. Bizide çok gezdirir ama yanlız gitsin istemiyorum. Cok Soru soruyorum yanlış anlıyorum. Bana hakaret ediyor benden uzaklaşıyor ben öyle hissediyorum. Geçen çok kötü tartıştık. Sebebi ise uzaktan tanıdıkları pikniğe gittik c.tesi aksami giderken dedimki pazar deniz derler Hayır de biz kendimiz gidelim. Tamda dediğim gibi dediler.esim topu bana attı. Bende kapalı bir şekilde deniz için musait olamayacağımi haber verecegimizi söyledim. Yine yarım saat sonra adam yine konuyu acti eşim gidelim ya falan deyince suratımi düşürdum. Planlar yapıldı tamam dedim ama cnm sıkıldı. Çünkü samimiyet yok. Neyse arabaya bindim eşim abiyi kiramadigini benim gitmeyelim dememi beklediğini söyledi bende seni kırmak için söyleyemedim dedim.cok tartıştık ben insan istemiyormusum görgusuz müsüm bosanalim vs birsürü laf saydı. Sonra keşke dedim uzatmasaydim ama ben ona istemediğini yaptirmiyorum. Dün de oğlumu aldı gitti denize ben evdeyim zaten adette oldum.uzun oldu kusuruma bakmayın eşim benim ona bağımlı olduğumun farkında nasıl davranayim. Başkalarının eşlerini örnek gösteriyor gittiğim yerde mutlu değilmişim. Yüzüm Gülmezmis BEN BİRAZ agirim ama cok taktir edilirim. Nasıl davranayim sizden başka kimsem yok.