Uzaklaşıp gitme isteği

Valla bende insanlarından soğudum ülkemi seviyorum berbat hale getiren insanlar.Bugün cam siliyorum amca sürekli beni izliyor gel yardım et dicektim sinir bastı dayamıs poposunu arabaya bakıyor Annemin kiracısı Almanya’dan geldi burda dil bildiği için iyi maaş alıyor fakat orada da hayatın zor olduğunu hatta abisinin tek başına ayrı eve çıkamayacağını vs söylemişti yani zorluk her yerde var fakat gitme durumunu eğer olursa en aZındann şansınızı deneyin içinizde kalmasın

Oturma izni alabilsek ülkenin yarısı göç eder:)

Amca şaşı olucaksin amcaaa diyesi gelir insanın

Valla hiç mi cami silen görmedin dicektim ama burası köy resmen eşim askeri personel binadakilere gelir gelmez rezil olmıyım dedim bi gaz versem kendime devamı gelirdi insanlar cok değişik
Ay bir de askeri personelmis eşiniz. Mazallah iş büyür silahini kullanir anlik bir sinirle falan. Hemen boyle senaryolar canlaniyor kafamda

Ay bir de askeri personelmis eşiniz. Mazallah iş büyür silahini kullanir anlik bir sinirle falan. Hemen boyle senaryolar canlaniyor kafamda
eşim evde yoktu olsa koltuktan kalkıp farkına bile varmaz zatenn ben çok yadırgıyorum küçük yerlerde insanlar daha bi değişik gelir gelmez binada ses duyurmayım dedim

Ben inancımi kaybettiğine üzülmedim.Eskiden ikircikli bir yaşam sürüyormuşum.Bu da benim ruhuma ağırlık veriyormuş.

Ama yasadigim çevreyi ve insanları sevmek isterdim.

Şu an en çok istediğim şey. Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum. C1 İngilizce, B1 Almanca var. Keşke bir iş bulsam keşkeee…öğretmenim, keşke sağlıkçı olsaymışım. Ya da yazılım bilmek gerekiyor. Kimsenin öğretmene ihtiyacı yok

O kadar haklısınız kiiii. Sizinle aynı düşünüyorum. Hiçbir insanın değeri yok yıllarca okuyorsun, ailen varlığını senin için harcıyor yeri geliyor zorlanıyor bir şekilde okutuyor mezun oluyorsun hoşgeldin diplomalı işsiz Tesadüfen yaşıyoruz. Geleceğimden şüpheliyim.

Dil varmış sizde, işiniz çok daha kolayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…