- Konu Sahibi unhappyTears
-
12 gunluk gorusme ıle evlılık kararı alıp aılesıne senden bahsettıgını ben sanmıyorum .
sevgılın samımı gelmedı bana acıkcası
Neden olmasın? Biz 2 yılı ayrı geçirdik sevgilimle ve bu süreçte ne 12si sadece 6 kere görüşebildik o da öyle gelip kalamıyordu, aynı gün içinde geri dönüyordu. Şimdi şükürler olsunki bir aradayız. Hayatının aşkını bulduğuna inanıyorsan engellere takılma ve peşinden git. İnanıyorum sabrının, emeğinin karşılığını alacaksın. Sevgiler...
evet arada mesafe olan bir ilişki için bu kadar çabuk evlilik kararı almak ilginç geldi bana da.. fazla kafana takmadan bi süre daha devam edip davranışlarına göre karar verirsin bence canım.. sonuçta bu ilişkiler taraflar ne kadar iyi olursa olsun, birbirlerini ne kadar çok severlerse sevsinler yıpratıcı olabiliyor.. bana kalırsa henüz birbirinizi tanımıyorsunuz gibi daha
cevabın için teşekkür ederim canım şu an sadece buna inanıyorum. tecrübelerini bana anlatabilir misin peki uzaktayken onu tanıdığın gibi mi şu an da? yani uçurumlar mı var yoksa ufak tefek farklılıklar mı?
cevabın için teşekkür ederim canım şu an sadece buna inanıyorum. tecrübelerini bana anlatabilir misin peki uzaktayken onu tanıdığın gibi mi şu an da? yani uçurumlar mı var yoksa ufak tefek farklılıklar mı?
Biz de esimle farkli sehirlerleydik. Ayda 5 gun falan gorusuyorduk.
Ancak telefon trafigimiz anormal yogundu.
Bizim evliligimiz cesitli nedenlerden dolayi 4 sene sonra oldu.
Ayrica unutma, ayni sehirde olup da bu frekansi yakalayamayan o kadar cok kisi var ki. Arkadaslarimin sevgilileri ayni sehirde olmalarina ragmen bizimkine cok ozenirlerdi. Duygularimiza yani.
Bir de sevgililer gunune cok takilma. Ben bile kadin olmama ragmen onemsemiyorum. Fazla ticari.
Dogum gunu ve yildonumu onemli ama bence. Sevgililer gunu olayinda ise iliskisini gizli tutmaya calisiyor bu da senden kaynaklanmis. Cocugun niyeti gercekten ciddi ki ailesine acmis konuyu. Sosyal paylasimdan daha onemli bence ailesi :)
Hayirli olan neyse ikiniz icin de oyle sonuclanir insallah.
cevabın için teşekkür ederim canım. yanlış anlatmışım sanırım düzelteyim, evlilik kararından değil de varlığımdan bahsetti diyeyim :44: gerçi çok iyi bir ailesi var hayatındaki her gelişmeyi rahatlıkla anlatabilir onlara çekinmeden. ama yine de uzak olmamız... off kafam çok karışık
anladım cnm .
ılıskının uzaklıgını dert edıyorsan eger dezavantajları oldugu kadar aslın da avantajları da vardır .
dıp dıbe olan ılıskıler de ,hersey hızlı yasanıyor ve hızlı tuketılıyor .
sonrasın da cok fazla yuz goz olma durumuna gelıp
bıryerden sonra ilişki cıddı anlam da lackalasabılıyor.
bu duruma ornek sık sık kullandıgımız atasozumuz de vardır ;
"cok muhabbet tez ayrılık getırır " o yuzden canım ılıskıler de
mesafe oldugun da ılıskı daha da saglıklı bır boyut da oluyor bence .
Canim sana tavsiyem zamana birakarak sana verdigi degeri izle derim ben.
Assla ilk adimi sen atma. Hediye olayinda oldugu gibi. Kendi kendini uzdurmemis olursun.
İlk zamanlar her iliskide sorunlar olur. Beklentiler catisir. Eger umit varsa hersey halolur zaten.
anladım cnm .
ılıskının uzaklıgını dert edıyorsan eger dezavantajları oldugu kadar aslın da avantajları da vardır .
dıp dıbe olan ılıskıler de ,hersey hızlı yasanıyor ve hızlı tuketılıyor .
sonrasın da cok fazla yuz goz olma durumuna gelıp
bıryerden sonra ilişki cıddı anlam da lackalasabılıyor.
bu duruma ornek sık sık kullandıgımız atasozumuz de vardır ;
"cok muhabbet tez ayrılık getırır " o yuzden canım ılıskıler de
mesafe oldugun da ılıskı daha da saglıklı bır boyut da oluyor bence .
Buna da şu sözle cevap vermek isterim "Gözden ırak olan gözden de ırak olur"
Atalarımız da kararsız aslında bu konuda kimisi yakınlık daha iyi derken kimisi de uzaklık daha iyi demiş :))
Ama zamana bırak. Çünkü onun sana nasıl davrandığını, samimi olup olmadığını burdan hiçbirimiz bilemeyiz ki..
En iyisi beklemek ve görmek hakkında hayırlısı olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?