uzaklık

12 gunluk gorusme ıle evlılık kararı alıp aılesıne senden bahsettıgını ben sanmıyorum .
sevgılın samımı gelmedı bana acıkcası

Neden olmasın? Biz 2 yılı ayrı geçirdik sevgilimle ve bu süreçte ne 12si sadece 6 kere görüşebildik o da öyle gelip kalamıyordu, aynı gün içinde geri dönüyordu. Şimdi şükürler olsunki bir aradayız. Hayatının aşkını bulduğuna inanıyorsan engellere takılma ve peşinden git. İnanıyorum sabrının, emeğinin karşılığını alacaksın. Sevgiler...

evet arada mesafe olan bir ilişki için bu kadar çabuk evlilik kararı almak ilginç geldi bana da.. fazla kafana takmadan bi süre daha devam edip davranışlarına göre karar verirsin bence canım.. sonuçta bu ilişkiler taraflar ne kadar iyi olursa olsun, birbirlerini ne kadar çok severlerse sevsinler yıpratıcı olabiliyor.. bana kalırsa henüz birbirinizi tanımıyorsunuz gibi daha

12 gunluk gorusme ıle evlılık kararı alıp aılesıne senden bahsettıgını ben sanmıyorum .
sevgılın samımı gelmedı bana acıkcası

cevabın için teşekkür ederim canım. yanlış anlatmışım sanırım düzelteyim, evlilik kararından değil de varlığımdan bahsetti diyeyim :44: gerçi çok iyi bir ailesi var hayatındaki her gelişmeyi rahatlıkla anlatabilir onlara çekinmeden. ama yine de uzak olmamız... off kafam çok karışık

cevabın için teşekkür ederim canım şu an sadece buna inanıyorum. tecrübelerini bana anlatabilir misin peki uzaktayken onu tanıdığın gibi mi şu an da? yani uçurumlar mı var yoksa ufak tefek farklılıklar mı?

Biz de esimle farkli sehirlerleydik. Ayda 5 gun falan gorusuyorduk.

Ancak telefon trafigimiz anormal yogundu.

Bizim evliligimiz cesitli nedenlerden dolayi 4 sene sonra oldu.

Ayrica unutma, ayni sehirde olup da bu frekansi yakalayamayan o kadar cok kisi var ki. Arkadaslarimin sevgilileri ayni sehirde olmalarina ragmen bizimkine cok ozenirlerdi. Duygularimiza yani.

Bir de sevgililer gunune cok takilma. Ben bile kadin olmama ragmen onemsemiyorum. Fazla ticari.

Dogum gunu ve yildonumu onemli ama bence. Sevgililer gunu olayinda ise iliskisini gizli tutmaya calisiyor bu da senden kaynaklanmis. Cocugun niyeti gercekten ciddi ki ailesine acmis konuyu. Sosyal paylasimdan daha onemli bence ailesi :)

Hayirli olan neyse ikiniz icin de oyle sonuclanir insallah.

haklısın canım bana da ilginç geldi. ama bi de şöyle bişey var. ben bir ilişki yaşarsam ciddi olacak demiştim ona. belki buna dayanarak söylemiştir onu da... ama bunları söylerken benim düşündüğüm böyle bir ilişki değildi onu söylerken o ayrı bir mesele oldukça yıpratıcı bir süreç bu ve ben bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi... çok fazla büyüyor bazı şeyler. çok fazla kuruntu yapıp kendi kendime üzülüyorum. sevgiileri gördükçe içim acıyor. olumlu özellikleri çok. elle tutulur bi olumsuzluğu da olmadı bana.. tek olumsuz olayımız da anlattığımdı zaten onun dışında bi sorunumuz da olmadı. ama iyi tanıyıp tanımama konusu uzaklıktan dolayı hep bir soru işareti olarak kalıyor. onu tanımak için geçirebileceğim zamanları yalnız başıma elimde telefonla geçiriyorum o da aynı şekilde orda bu durumda. burada bir kaç yazı okudum herkes ince eleyip sık dokuyun hayatınıza öyle sokun birini yazmış. ama bu durumda böyle bir şansım yok benim

Bu beni de ilgilendiriyor ben de cevap vereyim :)

Uzaktayken iyiydi ya? Simdi milyon kat daha iyi. Cok mutluyuz canim.

Kişiden kişiye, durumdan duruma değişir bu. Onun için özellikle hayatının aşkını bulduğuna inanıyosan dedim. Ama bir arkadaşında yazdığı gibi uzaktan ilişki gerçekten çok yıpratıcı ama ben hep yapıcı oldum, inan çok emek verdim seninde vermen gerekecek hiç kolay değil . Genel olarak kişiliği aynı tabiki ama onu daha bir başka tanıyosun(olumlu veya olumsuz olabilir yine bu). Asıl mutluluğu onca zaman ayrı kaldıktan sonra bir araya gelince bulduk mesela biz ve bu sizde de öyle olur inşallah canım. Aile meselesine gelince sevgilim aşk meselelerinden bahsetmeyen biri olmasına rağmen geçtiğimiz yaz kısa bir ayrılık yaşadığımızda babası ona kızmış ve beni arayıp kendisini affettirmesini söylemiş bir de üstüne ben o kızdan başka gelin istemem demiş, düşün :)

canım cevabın için çok teşekkür ederim. yazdıklarını okudukça umut doldu içim :) hangi arkadaşıma anlattıysam uzak ilişki yürümez bi yerde patlak verir dedi. çevremde de hep olumsuz örnekler gördüm bir de burada danışayım dedim. ilişkimizdeki en büyük sorun sevgililer günü oldu açıkçası ben de çok önemsemezdim ama çok uğraştım o günümüz ayrı ayrı da olsak güzel geçsin diye... bu arada mutluluklar dilerim

Canim sana tavsiyem zamana birakarak sana verdigi degeri izle derim ben.

Assla ilk adimi sen atma. Hediye olayinda oldugu gibi. Kendi kendini uzdurmemis olursun.

İlk zamanlar her iliskide sorunlar olur. Beklentiler catisir. Eger umit varsa hersey halolur zaten.

anladım cnm .
ılıskının uzaklıgını dert edıyorsan eger dezavantajları oldugu kadar aslın da avantajları da vardır .
dıp dıbe olan ılıskıler de ,hersey hızlı yasanıyor ve hızlı tuketılıyor .
sonrasın da cok fazla yuz goz olma durumuna gelıp
bıryerden sonra ilişki cıddı anlam da lackalasabılıyor.
bu duruma ornek sık sık kullandıgımız atasozumuz de vardır ;
"cok muhabbet tez ayrılık getırır " o yuzden canım ılıskıler de
mesafe oldugun da ılıskı daha da saglıklı bır boyut da oluyor bence .

Buna da şu sözle cevap vermek isterim "Gözden ırak olan gözden de ırak olur"
Atalarımız da kararsız aslında bu konuda kimisi yakınlık daha iyi derken kimisi de uzaklık daha iyi demiş :))
Ama zamana bırak. Çünkü onun sana nasıl davrandığını, samimi olup olmadığını burdan hiçbirimiz bilemeyiz ki..
En iyisi beklemek ve görmek hakkında hayırlısı olsun )

cevabın için teşekkür ederim canım haklısın ben adım attıkça beklentilerim de artıyor. ondan bişey yapmasını beklemezsem hayal kırıklığı da yaşamam. inşallah güzel olur her şey:97:

Bence uzaklık güzel bir ilişki yaşamaya engel değil.
Lakin o insanla her istediğinde görüşememe gibi bir sorun oluyor, bunu da sorun etmek kişiden kişiye değişir.
Aynı şehirde olup ilişkiyi bir şeye benzetemeyenler de var.
Önemli olan o kişiyi sevmek, saymak, sahip çıkabilmek.
Uzaktan sevgili olup sonra hayatını birleştirmiş çok insan var.
Sevgilini samimiyetsiz bulmadım. Her insan o güne anlam yüklemez. Ki daha sonradan sana hediye alması kendini affettirmeye yeterli diye düşünüyorum.
Birbirinizi böyle böyle tanıyacaksınız.
Benim tavsiyem ise; işi çok ciddiye bindirmeyip yaşanabilecek en güzel şekilde devam ettirmektir ilişkiyi.
Zamanı gelince evlilikte olur zaten...

evet canım bu açıdan bakınca mesafe olması olumlu geliyor en azından bir konuyu uzun uzun konuşabiliyoruz. yakında olduğunda konuşulanlar ört bas edilebiliyor ya da görmezden gelinebiliyor. uzakta olunca kelimeler daha anlamlı oluyor. ama uzakta olunca da yokmuş gibi oluyor bazen. teknolojik aletlerin hepsi yok olsa aramızdaki bütün iletişim kopacakmış her şey bitecekmiş gibi hissediyorum..

canım evet o soz de ılıskının dezavantajlarından bırı
atalarımız evet kararsız kalmıs da bız genelımıze bakalım en ıyısı .
benım gordugum kadarıyla ,mesafelı olan ılıskıler de sankı saygı hep korunuyor gıbı .
cunku hersey hızlı yasanmadıgı ıcın ,ıkı taraf da bırbırlerıne karsı daha özverılı oluyor .

Ben uzaklığın ilişkinin yürütülemeyeceğine sebep olduğunu düşünmüyorum. Evet sevdiğinden uzak olmak çok zor, ama zaten o uzaklığa rağmen birbirinize ait olmanız, bunu hissetmeniz asıl sevgi bence.
Bana sizin asıl sorununuz uzaklık değilmiş gibi geldi. sonuçta sevgililer gününde size hediyeyi geçtim güzel bir söz söylememesi, ya da facebook'a sevgilisi yokmuş gibi şeyler yazmamasının uzaklıkla bir ilgisi yok değil mi?
Bir de her erkek sevgililer gününü önemsemiyor olabilir. Ben kız olduğum halde sevgililer gününden nefret ediyorum. o gün "sevgililer günün kutlu olsun" cümlesini bile istemem.
Tek sorununuz oysa, aşılabilir bence ama tabi sevgi, saygı ve güven şart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…