Uzaktaki biri ile ilişkiye başlamak...

S
Çok sabırlıysan başla tabi ama riski büyük baştan söyleyeyim. Konuşurken yazışırken mükemmel uyum sağladım diyen biri yüzyüze elektrik alamadım dedi çekip gitmişti mesela. konuşmanın birinci haftasıydı o bile koymuştu. Sanada olur demiyorum ama olmayacağının garantisi yok. Sende beğenmeyebilirsin. Bu muydu diyebilirsin. İnan bana yüzyüze herşey bambaşka çünkü. Yani bir de hemen görüşemediğini ve bağlandığını düşün. O zaman daha zor olur. En azından hemen görüşün bakın ne oluyor. Sonrası da güllük gülistanlık olmaz. aramayınca yazmayınca zaten görmüyorsun sıkıntı çıkıyor. Yani dezavantajları daha çok. Sırf biri olsun diye çekilecek şey değil.
senim dediğin yerden kopsa gene iyi kız aşık olsa çirkinliği bile güzel gelcek adamın ama erkekler zor aşık olur bence genelde üzülen biz oluyoruz

S

senim dediğin yerden kopsa gene iyi kız aşık olsa çirkinliği bile güzel gelcek adamın ama erkekler zor aşık olur bence genelde üzülen biz oluyoruz
kesinlikle öyle bende tipini beğenmemiştim çok ısrar etmişti görüşmek için aynı okuldaydık ısrarına karşılık bir de sohbetimiz çok iyiydi uyumu yakaladım seninle demişti iyi madem görüşelim dedim ben konuşmasından vs etkilendim ama o hissedemedim deyip beni engelledi. sanki aşık olup peşine düştüm ne zoruma gitmişti. sonradan ezik olduğunu anladım tabi iyiki gitmiş.. erkeklerin geneli mal.

kesinlikle öyle bende tipini beğenmemiştim çok ısrar etmişti görüşmek için aynı okuldaydık ısrarına karşılık bir de sohbetimiz çok iyiydi uyumu yakaladım seninle demişti iyi madem görüşelim dedim ben konuşmasından vs etkilendim ama o hissedemedim deyip beni engelledi. sanki aşık olup peşine düştüm ne zoruma gitmişti. sonradan ezik olduğunu anladım tabi iyiki gitmiş.. erkeklerin geneli mal.
Ayy bi kerede ben birine öyle yaptım aklıma geldi hep sonradan becilce davrandım çokta bey efendiydi bak aklıma geldi. O yüzden netten tanışıyorsan riskler bilinmeli kabullenilmeli.

Ayy bi kerede ben birine öyle yaptım aklıma geldi hep sonradan becilce davrandım çokta bey efendiydi bak aklıma geldi. O yüzden netten tanışıyorsan riskler bilinmeli kabullenilmeli.
işte ne istediğini bilmeyenler yüzünden artık netten tanışmaya sıcak bakmıyorum. insan olarak bile görmek zor olmasa gerek. sürekli ezik gibi sen benden daha iyisin şöylesin böylesin diyordu. ezik. ay yine sinirlendim

Bunlar kader kismet isi arkadaslar bence.. internette sadece sebep.. Allah yazdiysa inanin olur.. ama karsindaki insana iyi veya kotu diyemezsin zaten.. zamanla anlasilir o.. internetten tanisip evlenen ve mutlu olan ciftler var, mutsuz olanida var.. sans meselesi bu..

Neden olmasin? Tanistiginiz ortam onemli ama. Tabiri caizse araniyoken denk gelmisseniz uzak durmali. Uzak iliski de cok zor ama imkansiz degil.

Neden olmasin? Tanistiginiz ortam onemli ama. Tabiri caizse araniyoken denk gelmisseniz uzak durmali. Uzak iliski de cok zor ama imkansiz degil.
Bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştık. Takip falan da etmiyordu ama sorduğum 2-3 soruya cevap yazdı. Sadece sorularda birkaç cümlelik muhabbetlerimiz oluyordu. Ama o da ben de mesaj atmıyorduk. 10 gün kadar önce soruma cevap yazdı yine. Orada muhabbet ettik. Sonra mesaj attı. Öyle konuşmya başladık. Dürüst birisi gibi. Bana 'bak sorabilirsin de, ben bugüne kadar bana mesaj atılmadan kimseye mesaj yazmış adam değildim, sana yazdım ilk defa' dedi. Ne kadar doğru bilemem tabi. Ama öyle yapışkan değil. Mesaj atıyor. Eğer işi varsa söylüyor. Ben kısa cevap yazarsam konu buluyor. İşim varsa söylüyorum. Bekliyor. Yazdığımda dönüyor. Ben yazmadıkça whatappta hiç aktif görmüyorum mesela :) Ve biz tanıştıktan sonra o sitede vakit geçirmemeye başladı :) Sesli de konuştuk. Ağır birisi. Muhabbeti güzel ama öyle nasıl tabir etsem lakayt birisi değil.

erkekler için çok rahat bir ilişki türü ama biz kadınlar için uygun oldugunu düşünmüyorum , her an sevdiğimize ihtiyaç duyabiliyoruz gel dediğim zaman hemen gelemeyen sevgili istemem , ben yapamazdım sen yaparım diyorsan dene derim.

erkekler için çok rahat bir ilişki türü ama biz kadınlar için uygun oldugunu düşünmüyorum , her an sevdiğimize ihtiyaç duyabiliyoruz gel dediğim zaman hemen gelemeyen sevgili istemem , ben yapamazdım sen yaparım diyorsan dene derim.
Bana da zor gelir. Bunları konuşacak kadar ilerlemedik. O muhabbetini açtığında hepsini söyliycem. Mezun oluyor bu şubatta. Sonrasında başka bir ülkeye yerleşmek hayali var. Seni bekliycem birlikte gidecez diyor. İşin esprisi tabi de. Bana da uzaklık zor geliyor. Ben istediğimde sarılmak, öpmek, kokusunu içime çekmek isterim

Uzakta ilişki çok yorucu bir şey bizzat yaşadım.
Ama asıl önemli olan netten tanışmış olmanız. Nasıl güveneceksiniz?

vakit harcamaya değmez bence. çok ama çok zor. aynı şehirde olsanız tanışır buluşursunuz ama bu haldeyken harcadığın zamana yazık.

uzak mesafe ilişkisini ilişkiden saymıyorum artık ben. kapılmadan uzaklaş bence.

Bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştık. Takip falan da etmiyordu ama sorduğum 2-3 soruya cevap yazdı. Sadece sorularda birkaç cümlelik muhabbetlerimiz oluyordu. Ama o da ben de mesaj atmıyorduk. 10 gün kadar önce soruma cevap yazdı yine. Orada muhabbet ettik. Sonra mesaj attı. Öyle konuşmya başladık. Dürüst birisi gibi. Bana 'bak sorabilirsin de, ben bugüne kadar bana mesaj atılmadan kimseye mesaj yazmış adam değildim, sana yazdım ilk defa' dedi. Ne kadar doğru bilemem tabi. Ama öyle yapışkan değil. Mesaj atıyor. Eğer işi varsa söylüyor. Ben kısa cevap yazarsam konu buluyor. İşim varsa söylüyorum. Bekliyor. Yazdığımda dönüyor. Ben yazmadıkça whatappta hiç aktif görmüyorum mesela :) Ve biz tanıştıktan sonra o sitede vakit geçirmemeye başladı :) Sesli de konuştuk. Ağır birisi. Muhabbeti güzel ama öyle nasıl tabir etsem lakayt birisi değil.

Diyelim ki ilişkiniz devam etti. Yarın o sosyal paylaşım sitelerinde başka kızlara yazdığı normal cevaplardan hoşlanacak mısınız? Uzun mesafe ilişkilerinde en önemlisi güven nasıl güveneceğinizi düşünüyorsunuz?

Yaw uzak mesafe ilişkisi nedir? Birini seversin sonra askere falan gider o zaman uzak mesafe ilişkisi olur. Arada 7 saat mesafe var ne ilişkisnden bahsediyorsun... Telefon mesaj ilişkisi olur o. Bak bahar geldi sevgilinle elele tutuşup gezemedikten sonra ilişki yaşasan ne olur... Yaşadığın şehirde insan mı yok?

Uçakla 70 dakilalık mesafe. Otobüsle olamaz. Deniz aşırı :)

işiniz mi yok
o kadar uzaktan ilişki yürümez
adam kimbilir kimlerle daha konusuyor

10 gunde ve netten ne yanlısını gorecekttınız ki
yakında görürsünüz

Sakin baslama sanaldan iliski olmaz. Ben 1 sene birlikte 1 sene ayri kaldim uni bitince 1 sene boyunca her gun birlikte oldugumuz halde uzaktan iliski yurutmek o kadr zorki sen daha 10 gnluk tanidign adamn nesini biliosunda uzaktn iliskiye basliosun. Millet sevgilisiyle gezerken biz mal mal bakioruz malesef sonuc bu acik solemek gerekirse senn yernde olsam bulurum yakinimdan birini gezer tozarjm

Bence yol yakinken vazgec Internetten tanisabilecegin insanlardan binde biri iyi o birine denk gelirsen ne mutlu sana ama zor. İnternetten cok kisi tanidim her tipiyle denk geldim.Evli olupta bayanlarla konusan sapigi,manyagi her cesit var.Bunlardan iyisiyle ķarsilasmak bir şans.
Bunlari tecrubelerime dayanarak dedim dedim ama kısmet bana internetten geldi.tanistigim insanla islami bir sitede tanistik.ikimizde daha önce bir iliski yasamadik kimseyle ısrarla tanimak istedi bende mesafeden dolayi ve internetten dolayi olumlu bakmadim reddettim o beni tanidikca görmeden aşık olmustu (gormeden derken canli gormedi).Ben iyi biri oldugunu anladim yinede olmaz dedim riskliydi cunku Ama o pes etmedi birakmadi bana güven vermek icin butun hayatini acti beni ailesine anlatti ciddi dusunuyordu.Tanidikca bana o guveni verdi bir sans vermek istedim bir ay sonra benim sehrime geldi gorustuk ikimizde ilk görüste aşik olduk o zaten aşık olmustu gorunce daha cok oldu.Şimdi aileler biliyor ailesi istemeye gelmek istiyor.Ailem tanimadan guven konusunu asamazlar bunu icin tepkililer.Biz mesafe riskini göze aldık birbirimiz icin savasiyoruz.Ailem tanidiktan sonrada hayir derse vazgecmez zorunda kalacagim.Zor oluyor getcekten ben gonlumu kaptirdim sen kaptirma.

Back
X