Uzaktaki sevgilim.

Türkiye'ye geldiğinde onu göreceğin an kalbin eskisi gibi çarpacak. Evet bir takım şeylerden dolayı kafanda bazı şeyler kurmuşsun ama yanyana geldiğinizde bunların boş olduğunu anlayacaksın. Seviyor ve seviliyorsun, tadını çıkart.

bu tecrübe ilişkiniz için iyi bir test.
böylece ikiniz de ne kadar değerli ve sağlıklı ilişkiniz olduğunu görmüş olur ve ona göre hareket edersiniz.
ben de eşimden 4 aydır ayrı ülkede yaşıyorum. günde 1 2 kez konuşuyoruz abartı beklememem lazım zaten. ama ayda iki ayda bir görüştüğümüzde çok heyecanlı bir kavuşma oluyor. evli olmadığınız için bagliliginiz çok değildir. olmuyorsa zorlamayın.
sakince gözlemleyin

Sen aç o zaman konusunu :) Yok yok unutmamıştır biraz abartıyor olabilir misin :olamaz: Anlıyorum ama ben tayini çıkınca çok ağlamıştım mesela hem Doğu hem de uzun süre göremicem nasıl dayanacam diye. Ama insan zamanla alışıyor işte gitmeden önce gözümde büyümüştü. Bak bir ay görüşemediğiniz de olmuş o zaman sorun olmadıysa yine olmaz :) Şimdi biraz sıkılmışsın ondan dert etmişsin kendine. Kız git sevin az kaldı görüşecez diye bunları takma kafana :lülülü: Zaten karşında görünce atlarsın hemen kollarına geçer tüm düşüncelerin boşu boşuna canını sıktığınla kalırsın :)

Senin için de çok zor olmuştur eminim canım. Ama dediğin gibi zamanla alışılıyor. İlk 2 aya kıyasla çok çok daha iyiyim kafayı yiyordum o zamanlar. Bugün aradı beni konuştuk biraz bahsettim ona bu düşüncelerimden biz sanki sıradan bir arkadaşımızı görüp geçicez gibi davranıyoruz hiç heyecan yok falan dedim hatta alındı biraz sanırım böyle dememe. " Ben gayet heyecanlıyım hergün o kavuşma anının hayalini kuruyorum dakikalarca sarılıcam kokliycam diye düşünüyorum düşündükçe mutlu oluyorum heyecanını kaybetmiş olan sıradan bi buluşma olacagını düşünen sensin bu senin problemin " falan dedi trip attı biraz . Sanırım ben biraz abarttım karşımda görünce kollarına atlamamamın imkanı yok aylardır o anı bekliyorum bende :) Sadece bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum çünkü bu uzaklık 1 buçuk sene daha devam edecek ne yazık ki nasıl dayanılır bilmiyorum..

Türkiye'ye geldiğinde onu göreceğin an kalbin eskisi gibi çarpacak. Evet bir takım şeylerden dolayı kafanda bazı şeyler kurmuşsun ama yanyana geldiğinizde bunların boş olduğunu anlayacaksın. Seviyor ve seviliyorsun, tadını çıkart.

Bende buna inanıyorum şimdi ister istemez yokluğuna alışmak için çok uğraştım ilk aylar kafayı yiyordum şimdi çok çok daha iyiyim o da bunu farkettiğini söylüyor. Dün bana dedi ki "ilk gittiğin zamanlar ben sensiz nasıl yaşıcam diyordun sürekli, alışman için seni telkin ettim çok uğraştım şimdi tamamen alıştın bir taraftan buna seviniyorum çünkü artık üzülmüyorsun ağlamıyorsun bir taraftan korkuyorum seni kaybetmekten birgün varlığımın hayatında hiç bir değeri kalmamasından " gibi şeyler söyledi ki böyle bişey olamaz bir yerlerde beni bekliyor olması bana dayanma gücü veriyor zaten. Çok seviyorum ama ne bilin bu uzaklık 1 buçuk sene daha devam edecek beni bazen umutsuzluğa sürüklüyor bu gerçek..

bu tecrübe ilişkiniz için iyi bir test.
böylece ikiniz de ne kadar değerli ve sağlıklı ilişkiniz olduğunu görmüş olur ve ona göre hareket edersiniz.
ben de eşimden 4 aydır ayrı ülkede yaşıyorum. günde 1 2 kez konuşuyoruz abartı beklememem lazım zaten. ama ayda iki ayda bir görüştüğümüzde çok heyecanlı bir kavuşma oluyor. evli olmadığınız için bagliliginiz çok değildir. olmuyorsa zorlamayın.
sakince gözlemleyin

Hani bir söz var ya uzaklık küçük sevgileri bitirir büyük sevgileri güçlendirir diye o çok doğru.. Ben gözden uzak olanın gönülden de uzak olacagına inandırdım hep ve bunu tecrübeyle de yaşadım.. Ama bu sefer böyle bişey olacagına inanmıyorum çünkü o da beni çok seviyor. Benim babam yok ayrılar annemle o sadece sevgili değil ilişkimiz boyunca bana Bi baba bi abi bir kardeş oldu hep.. Hayatım boyunca böyle sevilmedim. Günde 1-2 kere anca konuşuluyor zaten bizde öyleyiz saat farkı var şu bu var dediğiniz gibi daha fazlasını bekleyemiyor insan. Ben Türkiye deyken günde 10 kez aradığı oluyordu ama o zaman ki durumla şimdi ki bir değil. Şartlar değişti.. Haklısınız evlilik bağı çok daha farklı . Herşeyi akışına bırakıp beklemekten başka çare yok gidince de neler olacagını görücem sadece bu uzaklığın 1 buçuk sene daha devam edecek olması bazen umutsuzluğa sürüklüyor beni..Yan yana dip dibe geçirdiğimiz bir sene ne kadar çabuk geçtiyse ayrı geçen 1 buçuk sene o kadar sancılı geçecek gibi geliyor.. Çok özlüyorum..

Buluşmanız eskisi gibi olacak o kadar güzel gececek ki boşu boşuna kurmuşum diyeceksin. Yüzyüze geldiğinizde bu aklındakilere gülüp geçeceksin. Ama tekrar yurtdışına döndüğünde buluşmanın üstünden zaman geçmeye başladıkça bu düşüncelerin tekrar seni yemeye başlayacak. Ama tamamen uzak olmaktan kaynaklı iste. Kendini sıkma germe. İkinizin de orda sorumlulukları var. Her an her dakika birbirinizle ilgilenemezsiniz. Çok zordur kendimden biliyorum sen de onun gibi düşün eninde sonunda yine birlesiceksiniz en azından :)

Senin için de çok zor olmuştur eminim canım. Ama dediğin gibi zamanla alışılıyor. İlk 2 aya kıyasla çok çok daha iyiyim kafayı yiyordum o zamanlar. Bugün aradı beni konuştuk biraz bahsettim ona bu düşüncelerimden biz sanki sıradan bir arkadaşımızı görüp geçicez gibi davranıyoruz hiç heyecan yok falan dedim hatta alındı biraz sanırım böyle dememe. " Ben gayet heyecanlıyım hergün o kavuşma anının hayalini kuruyorum dakikalarca sarılıcam kokliycam diye düşünüyorum düşündükçe mutlu oluyorum heyecanını kaybetmiş olan sıradan bi buluşma olacagını düşünen sensin bu senin problemin " falan dedi trip attı biraz . Sanırım ben biraz abarttım karşımda görünce kollarına atlamamamın imkanı yok aylardır o anı bekliyorum bende :) Sadece bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum çünkü bu uzaklık 1 buçuk sene daha devam edecek ne yazık ki nasıl dayanılır bilmiyorum..
Dayanılıyor tatlım dayanılıyor gözünü korkutma kendi kendinin düşünüp düşünüp de, şimdi burda sana uzaklık kötüdür şöyle olur diyende olacak uzaktan senelerce iliski yürütüp evlenenler de yazacak. Sen kendi sevgine iliskine sevgiline güven asla olumsuz seyler aklına getirme. Beynimiz bize oyun oynamayı hiç yoktan seyler uydurmayı çok seviyor çünkü. Benim de bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor sevgililer görüyorum keske yanımda olsaydi diyorum bazen morali bozuk oluyor yorgun oluyor az konuşuyor sesi bozuk geliyor kendime bağlıyorum falan yaşadıklarının aynısını paylaşıyoruz merak etme normal seyler bunlar yavaş yavaş alışacaksın :))

Uzak mesafe ilişkisi yürütmek gerçekten çok zor ya. 1.5 sene daha ayrı mı kalacaksınız bir de? Ooy oy...
Siz bu 1.5 seneyi atlatırsanız daha da ayrılmazsınız herhalde :KK37:

Uzun süredir görüşmediğiniz için sanki eski heyecanını kaybetmişsin gibi geliyor. Türkiye'ye geldiğinde sevgilinle bir buluş o zaman nasıl kalbin küt küt atacak görürsün :KK8:

Ayrıca erkek arkadaşın çok güzel destek oluyor sana bu konuda. Bence değerini bilmelisiiin :KK36:

1,5 sene içinde ayrılırsanız giden aylarınıza yanarsınız. uzak mesafe mi, tövbe diyorum ben.

sevgili olmak

paylaşmak demektir

güzel anları..kahkahaları..hüzünleri..

ağlayacak omuz elini saracak el demektir..

bakışmak bir yerlerde oturup saatlerce sohpet edip kahve yudumlamak

hoşçakal derken sevdiğinin ardından bakması sen mekanına girene dek

sevgili olmak sonu bir imza ile bitsin ya da bitmesin

karşı cinsle doyasıya yaşanan tatlı anılar demek..

ülkeden ülkeye de olmaz be kuzum :)

telefonuyla aşk yaşar senle değil

Bak gördün mü abartıyormuşsun işte :)) Dayanılır merak etme bu da geçer neler geçmiyor ki :) Bizim de tam 1,5 sene kaldı ya zaten bu sene mezun olacam artık atanamazsam evde bi koltuktan diğerine yuvarlana yuvarlana geçiririm diye düşünüyorum o 1,5 seneyi :-):-)

Buluşmanız eskisi gibi olacak o kadar güzel gececek ki boşu boşuna kurmuşum diyeceksin. Yüzyüze geldiğinizde bu aklındakilere gülüp geçeceksin. Ama tekrar yurtdışına döndüğünde buluşmanın üstünden zaman geçmeye başladıkça bu düşüncelerin tekrar seni yemeye başlayacak. Ama tamamen uzak olmaktan kaynaklı iste. Kendini sıkma germe. İkinizin de orda sorumlulukları var. Her an her dakika birbirinizle ilgilenemezsiniz. Çok zordur kendimden biliyorum sen de onun gibi düşün eninde sonunda yine birlesiceksiniz en azından :)

Ay inşallah canım inşallah çok güzel geçer şu ayrı geçen 5 aya değer :KK36:sanırım döndüğümde yine dediğin gibi olacak o zaman da yaz tatili yaklaşıyor 2 ay Türkiye de olucam diye teselli ederim kendimi heralde :KK68: artık tamamen kavuşsakta bitse bu hasret keşke :) ben hayatım boyunca plansız programsız hayat önüme ne getirirse onu yaşarım düşüncesiyle hareket etmişimdir ama şimdi önümüzdeki yılların planını yapıyorum hergün :) Mesela seneye askere gitme durumu var 6 ay kısa dönem yapacak. Geçen gün dedim ki (askerliğini okul bittikten sonra en geç 2 seneye kadar erteletme Hakkı var) aşkım okul biter bitmez askere gitmeyi düşünüyor musun aslında bizim için daha iyi olur dedim. Nedeni ise bizim Türkiye de bi evimiz yok. Şuan evin yarı parasını biriktirdik 2019 yazında alabilicez evi insallah. O zamandan önce istediğim zaman Türkiye ye gelip gitmem imkansız her zaman da akrabalarda kalmaya çekiniyor insan. Eğer 2018 sonbaharında askere giderse 2019 mayıs gibi dönmüş oluyor. Bizim planımızda o yaz sözlenmek 2020 yazında da evlenmek vardı. Askerliğini atlatmış olacağı için sözlenir sözlenmez onu buraya getirmeyi hemen vize başvurusu yapmayı düşünüyorum. Şuan arada söz nişan gibi Bi resmiyet olmadığı için annemden yüz bulamıyorum ama o zaman istediği zaman o gelir ev sıkıntısını çözmüş oluruz ben istediğim zaman atlayıp gidebilirim. Kısacası söz düğün arası dönemi çok rahat atlatırız. Ama eğer erteletmeye karar verirse askerliğini söz düğün arasındaki dönemde aynı zamanda ev aldığımız dönemde yapmış olacak ve bizim sık sık görüşebileceğimiz dönem heba olmuş olacak.. Ama ne zaman konusunu açsam aşkım daha çok var o zaman gelince düşünürüz diye erteliyor sürekli . Bişey de diyemiyorum onun kararı sonuçta ama düşünmeden de edemiyorum :KK76:

Bak gördün mü abartıyormuşsun işte :)) Dayanılır merak etme bu da geçer neler geçmiyor ki :) Bizim de tam 1,5 sene kaldı ya zaten bu sene mezun olacam artık atanamazsam evde bi koltuktan diğerine yuvarlana yuvarlana geçiririm diye düşünüyorum o 1,5 seneyi :-):-)

Canım benim insallah atanırsın Allah gönlüne göre versin. :KK36: Herşey istediğimiz gibi olsa da evlensek kurtulsak artık şu çileden :KK48: bende sürekli bi plan program içindeyim şöyle olursa şu olur böyle olursa bu olur sıyırıcam kafayı sonunda :KK53: Mesela benimkinin seneye askere gitme durumu var ama istemediği takdirde 2 sene erteleyebiliyor. Geçen gün dedim ki aşkım okulu bitirir bitirmez gitmen bizim için daha iyi olur aslında dedim. Çünkü 2018 kasımda gidip 2019 Mayısta dönmüş olacak. Bizde 2019 yazı ev almayı düşünüyoruz annemle Türkiye'den . Şuan istediğim zaman gidip gelemememin başlıca sebebi bu zaten.
Neyse aynı dönem 2019 yazında da sözlenmeyi düşünüyoruz aynı zamanda. Düğün de bir sene sonrası olacak. Şimdi arada bir resmiyet olmadığı için annemden yüz bulamıyorum ama söz olunca hemen vize işlemlerine başlayıp onu buraya getirmeyi düşünüyorum. Kısacası söz düğün arası dönemi çok rahat atlatmış oluruz bir kaç ayda bir o buraya gelir ben oraya giderdim. Fakat askerliği ertelemek isterse biz o dönemi heba etmiş olucaz. 2018-2019 arası imkansızlıklardan, 2019 ve düğüne kadar olan dönemi de onun askerliği dolayısıyla ayrı geçirmek zorunda kalmış olucaz. Ama beyfendi aşkım o zaman gelsin düşünürüz diye geçiştirip duruyor ben kafa yormaya devam :KK54:

Canım benim insallah atanırsın Allah gönlüne göre versin. :KK36: Herşey istediğimiz gibi olsa da evlensek kurtulsak artık şu çileden :KK48: bende sürekli bi plan program içindeyim şöyle olursa şu olur böyle olursa bu olur sıyırıcam kafayı sonunda :KK53: Mesela benimkinin seneye askere gitme durumu var ama istemediği takdirde 2 sene erteleyebiliyor. Geçen gün dedim ki aşkım okulu bitirir bitirmez gitmen bizim için daha iyi olur aslında dedim. Çünkü 2018 kasımda gidip 2019 Mayısta dönmüş olacak. Bizde 2019 yazı ev almayı düşünüyoruz annemle Türkiye'den . Şuan istediğim zaman gidip gelemememin başlıca sebebi bu zaten.
Neyse aynı dönem 2019 yazında da sözlenmeyi düşünüyoruz aynı zamanda. Düğün de bir sene sonrası olacak. Şimdi arada bir resmiyet olmadığı için annemden yüz bulamıyorum ama söz olunca hemen vize işlemlerine başlayıp onu buraya getirmeyi düşünüyorum. Kısacası söz düğün arası dönemi çok rahat atlatmış oluruz bir kaç ayda bir o buraya gelir ben oraya giderdim. Fakat askerliği ertelemek isterse biz o dönemi heba etmiş olucaz. 2018-2019 arası imkansızlıklardan, 2019 ve düğüne kadar olan dönemi de onun askerliği dolayısıyla ayrı geçirmek zorunda kalmış olucaz. Ama beyfendi aşkım o zaman gelsin düşünürüz diye geçiştirip duruyor ben kafa yormaya devam :KK54:

Teşekkür ederim inşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur, planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirirsiniz :KK68: Aynen daha çok var o zaman olunca ikna edersin :)) Evet hayırlısıyla bitseydi şu uzaklık rahat etsek artık :)

Teşekkür ederim inşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur, planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirirsiniz :KK68: Aynen daha çok var o zaman olunca ikna edersin :)) Evet hayırlısıyla bitseydi şu uzaklık rahat etsek artık :)

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :KK36:

Back
X