- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen aç o zaman konusunu :) Yok yok unutmamıştır biraz abartıyor olabilir misinAnlıyorum ama ben tayini çıkınca çok ağlamıştım mesela hem Doğu hem de uzun süre göremicem nasıl dayanacam diye. Ama insan zamanla alışıyor işte gitmeden önce gözümde büyümüştü. Bak bir ay görüşemediğiniz de olmuş o zaman sorun olmadıysa yine olmaz :) Şimdi biraz sıkılmışsın ondan dert etmişsin kendine. Kız git sevin az kaldı görüşecez diye bunları takma kafana
Zaten karşında görünce atlarsın hemen kollarına geçer tüm düşüncelerin boşu boşuna canını sıktığınla kalırsın :)
Belki siz abartıyorsunuz ama Uzaklık ilişkiler için ciddi problem
Türkiye'ye geldiğinde onu göreceğin an kalbin eskisi gibi çarpacak. Evet bir takım şeylerden dolayı kafanda bazı şeyler kurmuşsun ama yanyana geldiğinizde bunların boş olduğunu anlayacaksın. Seviyor ve seviliyorsun, tadını çıkart.
bu tecrübe ilişkiniz için iyi bir test.
böylece ikiniz de ne kadar değerli ve sağlıklı ilişkiniz olduğunu görmüş olur ve ona göre hareket edersiniz.
ben de eşimden 4 aydır ayrı ülkede yaşıyorum. günde 1 2 kez konuşuyoruz abartı beklememem lazım zaten. ama ayda iki ayda bir görüştüğümüzde çok heyecanlı bir kavuşma oluyor. evli olmadığınız için bagliliginiz çok değildir. olmuyorsa zorlamayın.
sakince gözlemleyin
Dayanılıyor tatlım dayanılıyor gözünü korkutma kendi kendinin düşünüp düşünüp de, şimdi burda sana uzaklık kötüdür şöyle olur diyende olacak uzaktan senelerce iliski yürütüp evlenenler de yazacak. Sen kendi sevgine iliskine sevgiline güven asla olumsuz seyler aklına getirme. Beynimiz bize oyun oynamayı hiç yoktan seyler uydurmayı çok seviyor çünkü. Benim de bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor sevgililer görüyorum keske yanımda olsaydi diyorum bazen morali bozuk oluyor yorgun oluyor az konuşuyor sesi bozuk geliyor kendime bağlıyorum falan yaşadıklarının aynısını paylaşıyoruz merak etme normal seyler bunlar yavaş yavaş alışacaksın :))Senin için de çok zor olmuştur eminim canım. Ama dediğin gibi zamanla alışılıyor. İlk 2 aya kıyasla çok çok daha iyiyim kafayı yiyordum o zamanlar. Bugün aradı beni konuştuk biraz bahsettim ona bu düşüncelerimden biz sanki sıradan bir arkadaşımızı görüp geçicez gibi davranıyoruz hiç heyecan yok falan dedim hatta alındı biraz sanırım böyle dememe. " Ben gayet heyecanlıyım hergün o kavuşma anının hayalini kuruyorum dakikalarca sarılıcam kokliycam diye düşünüyorum düşündükçe mutlu oluyorum heyecanını kaybetmiş olan sıradan bi buluşma olacagını düşünen sensin bu senin problemin " falan dedi trip attı biraz . Sanırım ben biraz abarttım karşımda görünce kollarına atlamamamın imkanı yok aylardır o anı bekliyorum bende :) Sadece bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum çünkü bu uzaklık 1 buçuk sene daha devam edecek ne yazık ki nasıl dayanılır bilmiyorum..
Senin için de çok zor olmuştur eminim canım. Ama dediğin gibi zamanla alışılıyor. İlk 2 aya kıyasla çok çok daha iyiyim kafayı yiyordum o zamanlar. Bugün aradı beni konuştuk biraz bahsettim ona bu düşüncelerimden biz sanki sıradan bir arkadaşımızı görüp geçicez gibi davranıyoruz hiç heyecan yok falan dedim hatta alındı biraz sanırım böyle dememe. " Ben gayet heyecanlıyım hergün o kavuşma anının hayalini kuruyorum dakikalarca sarılıcam kokliycam diye düşünüyorum düşündükçe mutlu oluyorum heyecanını kaybetmiş olan sıradan bi buluşma olacagını düşünen sensin bu senin problemin " falan dedi trip attı biraz . Sanırım ben biraz abarttım karşımda görünce kollarına atlamamamın imkanı yok aylardır o anı bekliyorum bende :) Sadece bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum çünkü bu uzaklık 1 buçuk sene daha devam edecek ne yazık ki nasıl dayanılır bilmiyorum..
Buluşmanız eskisi gibi olacak o kadar güzel gececek ki boşu boşuna kurmuşum diyeceksin. Yüzyüze geldiğinizde bu aklındakilere gülüp geçeceksin. Ama tekrar yurtdışına döndüğünde buluşmanın üstünden zaman geçmeye başladıkça bu düşüncelerin tekrar seni yemeye başlayacak. Ama tamamen uzak olmaktan kaynaklı iste. Kendini sıkma germe. İkinizin de orda sorumlulukları var. Her an her dakika birbirinizle ilgilenemezsiniz. Çok zordur kendimden biliyorum sen de onun gibi düşün eninde sonunda yine birlesiceksiniz en azından :)
Bak gördün mü abartıyormuşsun işte :)) Dayanılır merak etme bu da geçer neler geçmiyor ki :) Bizim de tam 1,5 sene kaldı ya zaten bu sene mezun olacam artık atanamazsam evde bi koltuktan diğerine yuvarlana yuvarlana geçiririm diye düşünüyorum o 1,5 seneyi![]()
Canım benim insallah atanırsın Allah gönlüne göre versin.Herşey istediğimiz gibi olsa da evlensek kurtulsak artık şu çileden
bende sürekli bi plan program içindeyim şöyle olursa şu olur böyle olursa bu olur sıyırıcam kafayı sonunda
Mesela benimkinin seneye askere gitme durumu var ama istemediği takdirde 2 sene erteleyebiliyor. Geçen gün dedim ki aşkım okulu bitirir bitirmez gitmen bizim için daha iyi olur aslında dedim. Çünkü 2018 kasımda gidip 2019 Mayısta dönmüş olacak. Bizde 2019 yazı ev almayı düşünüyoruz annemle Türkiye'den . Şuan istediğim zaman gidip gelemememin başlıca sebebi bu zaten.
Neyse aynı dönem 2019 yazında da sözlenmeyi düşünüyoruz aynı zamanda. Düğün de bir sene sonrası olacak. Şimdi arada bir resmiyet olmadığı için annemden yüz bulamıyorum ama söz olunca hemen vize işlemlerine başlayıp onu buraya getirmeyi düşünüyorum. Kısacası söz düğün arası dönemi çok rahat atlatmış oluruz bir kaç ayda bir o buraya gelir ben oraya giderdim. Fakat askerliği ertelemek isterse biz o dönemi heba etmiş olucaz. 2018-2019 arası imkansızlıklardan, 2019 ve düğüne kadar olan dönemi de onun askerliği dolayısıyla ayrı geçirmek zorunda kalmış olucaz. Ama beyfendi aşkım o zaman gelsin düşünürüz diye geçiştirip duruyor ben kafa yormaya devam![]()
Teşekkür ederim inşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur, planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirirsinizAynen daha çok var o zaman olunca ikna edersin :)) Evet hayırlısıyla bitseydi şu uzaklık rahat etsek artık :)
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkür ederim iyi dileklerin için![]()