Uzaktaki Sevgilim...

uzaktan ilişki zor oluyor belki hayatım ama devam ettiriliyor. sevgilimde tamamen yerleşmeye gitmişti İtalya'ya. 6 ay yalnızca telefon ve msn üzerinden görüştük.. ben ona gitmeden önce ayrılmayı teklif ettim rahat olsun diye ama kabul etmedi. bana "ben seni her gün arayamam, malum yoğun olucam" diyen adam her gün telefon etti, arayıp durdu sonunda da bensizliğe dayanamadı ve döndü. şimdilik:(

An geliyor üzülüyorum ağlıyorum onun yanında olamadığım için, tenine kokusuna hasret kaldığım için :(
Ama ona herşey değer deyip acılarımı unutuyorum. Ayrılmayı bende çok teklif ettim bunlara katlanmak zorunda değilsin fln dedim ama bırakamıyor beni :)

Evdekileri nasıl ikna edebilirim sizce? 2 gün bile olsa yeter bana onu görmek istiyorum biran önce dayanamıyorum :(
Babamın ondan henüz haberi yok söylemeye de korkuyorum açıkcası nasıl açıklarım taa İstanbuldan birine aşık olduğumu :)
Yardım edin lütfennn !!

Ben de erkek arkadaşımdan 2 aydır ayrıyım muhtemelen de bazı durumlardan dolayı ancak 7 ay sonra görüşeceğiz.
Zor bir durum zaman zaman sınırları zorluyoruz üzüyoruz üzülüyoruz derken geçiyor zaman bir şekilde.
Geçeceğine de inanıyorum.
Kamerada görüşün imkanınız varsa bu bizim tek tesellimiz.
En azından onu biraz olsun hissetmiş oluyorsun.

Ben de erkek arkadaşımdan 2 aydır ayrıyım muhtemelen de bazı durumlardan dolayı ancak 7 ay sonra görüşeceğiz.
Zor bir durum zaman zaman sınırları zorluyoruz üzüyoruz üzülüyoruz derken geçiyor zaman bir şekilde.
Geçeceğine de inanıyorum.
Kamerada görüşün imkanınız varsa bu bizim tek tesellimiz.
En azından onu biraz olsun hissetmiş oluyorsun.

Kaç defa dedim Msn de görüşelim fln, yok girmiyor hiç arası yoktur msn le skype la falan benim için bile girmiyor düşünün inatçıdır benim sevgilim ikna edemiyorum bitürlü :D benim için problem değil beklemek böyle de mutluyum çok onun varlığı bile yetiyo bana ama kendisi arada söylüyo sonra da öyle demek istemedim diyo beklicez artık başka çaremiz yok ztn gibi laflar ediyo. Elimde olsa anında giderim yanınaa ama olmuyoo :(

seven herseye katlanir tabi ama onunu de gormek ister. mesela 8 ay sonra goruseceksiniz, peki bu ne kadar surecek? sonsuza dek ayrilmayacak misiniz yoksa, bi kac hafta veya ay tr de kalip sonra yine 1 sene almanyaya geri mi doneceksin? hep boyle mi olacak? bu bi iliski gibi olmuyorki oyle olunca. Hani beklemek guzeldir eger sonunu gorebiliyorsan, ama hep boyle olacaksa o zaman iki tarafta cok yipranir ve er yada gec malesef bi neticeye ulasir bu. cogu zaman ayrilik. istisnalar da var elbet, ama sevgiliniz sizi simdiden bu yuzden uzuyorsa siz bu istisnalardan olmayabilirsiniz..

Kaç defa dedim Msn de görüşelim fln, yok girmiyor hiç arası yoktur msn le skype la falan benim için bile girmiyor düşünün inatçıdır benim sevgilim ikna edemiyorum bitürlü :D benim için problem değil beklemek böyle de mutluyum çok onun varlığı bile yetiyo bana ama kendisi arada söylüyo sonra da öyle demek istemedim diyo beklicez artık başka çaremiz yok ztn gibi laflar ediyo. Elimde olsa anında giderim yanınaa ama olmuyoo :(

sen onu ikna etmeye çalış canım, gerçekten kameralı görüşme ilaç gibi geliyor.

benimki de türkiye'den göreden kadar öyleydi, büyük büyük laflar ediyordu sonra kamera hayatımızın büyük bir parçası oldu, isteyen insan gerçekten anlamasa bile bir şekilde başarıyor, katlanıyor da.

ben öğleden gece yarısına kadar arada on dakikalık yemek molasıyla kameralı görüştüğümüzü bilirim. her gün ikimizinde müsait olduğu zamanda mutlaka telefonda konuşurduk vs.

ancak bu şekilde insan birbirinden kopmuyor yoksa çok zor:(

Kızlar sizce bu erkeklerin tarzı mı ? Sevgilim bana istediğim ilgiyi göstermiyor, yani ben ona aşkla tutkuyla dolu cümleler kuruyorum içimden gelerek, ama o aynı şekilde davranmıyor. Güzel şeyler söylemiyor bana :(
Ben böyleyim işte diyor soğuk kanlıyım belli edemiyorum fln diyor, bu onların doğasında olan bişey mi yoksa benimki mi sırf böyle?
Onu nekadar çok sevdiğimi her fırsatta her şekilde dile getiriyorum ama o hiiç içinden gelerek bişey demiyo, dediği tek şey "Seni çok seviyorum" ama yetmiyor bana hissettiremiyor :(
Ne yapmalıyım bu durumda? Konuşmayı denedim ama boştan yere tartışıyoruz..

Kızlar sizce bu erkeklerin tarzı mı ? Sevgilim bana istediğim ilgiyi göstermiyor, yani ben ona aşkla tutkuyla dolu cümleler kuruyorum içimden gelerek, ama o aynı şekilde davranmıyor. Güzel şeyler söylemiyor bana :(
Ben böyleyim işte diyor soğuk kanlıyım belli edemiyorum fln diyor, bu onların doğasında olan bişey mi yoksa benimki mi sırf böyle?
Onu nekadar çok sevdiğimi her fırsatta her şekilde dile getiriyorum ama o hiiç içinden gelerek bişey demiyo, dediği tek şey "Seni çok seviyorum" ama yetmiyor bana hissettiremiyor :(

canım bence onun yapısıyla ilgili. kesinlkle erkeklerin tarzı fln deil bizim 3. yılımız olcak okadar güzel sevgi sözcüklerini sürekli söyler şiirler yazar. cidden çok kötü bi durum sende söyleme bence artık belki anlar seni

Hayır erkeklerin tarzı değil. Seven erkek güzel laflar eder nasıl bir yapıda olursa olsun aşk insanı değiştirir sonuçta.
İlgi göstermeyen erkekten uzak durmak lazım. Sevmiyordur çünkü. Başka açıklaması yok bunun.

Hayır erkeklerin tarzı değil. Seven erkek güzel laflar eder nasıl bir yapıda olursa olsun aşk insanı değiştirir sonuçta.
İlgi göstermeyen erkekten uzak durmak lazım. Sevmiyordur çünkü. Başka açıklaması yok bunun.

Çok nadir gösteriyor işte nebilim. Uzak dur derken ayrılmak mı lazım yani? Asla bu yüzden ayrılmam ondan, o nasıl davranıyorsa öyle ddavranıcam bende :D

canım bence onun yapısıyla ilgili. kesinlkle erkeklerin tarzı fln deil bizim 3. yılımız olcak okadar güzel sevgi sözcüklerini sürekli söyler şiirler yazar. cidden çok kötü bi durum sende söyleme bence artık belki anlar seni

Ya bilmiyorum canım çok kafamı kurcalıyor yapısının böle olduğundan mı diye. Belki benden önceki uzun ilişkisinden dolayı bazı şeylerden soğmuş olabilir çok ilgi gösterip üzülmüş olabilir ondan artık öyle davranmıyo olabilir nebilim.

Ya bilmiyorum canım çok kafamı kurcalıyor yapısının böle olduğundan mı diye. Belki benden önceki uzun ilişkisinden dolayı bazı şeylerden soğmuş olabilir çok ilgi gösterip üzülmüş olabilir ondan artık öyle davranmıyo olabilir nebilim.

canım ama bunun acısını sana çektrmeye ne hakkı var. heleki bir kadın tabiki güzel sözcükler duymak ister bekler haksızlık yapıyo sana bence sevdiğin insanla tabiki bu sebepten ayrılma. ama onun en ii anlabilmesini sağlıycak şey sennde ona dememen olur

Ben de luksemburgta yasiyorum canim o bahsettigin seyi 3 yil yasadim ben ilk sene dayandik hatta cok da iyiydi cok sevdigini bilirdim ozlem de oldugu icin sabrediyosunuz tabi ama sen bana benziyosun bana cok kizardi universiteye turkiyeye gel derdi bende gelemem derdim gidemem istedigim bolumu tutturmama imkan yok orda. Neyse bende beni seviyorsan beklersin dedim bekleyemem diye 3. senemizde hemde ben onun yanindayken bir anda terketti beni daha ne kadar birbirinizi bekleyeceksiniz bilmiyorum ama cok da uzun surmuyo malesef bilmiyorum canim ya senin bunu basina kalkiyorsa benimki gibi 3 yila kalmadan bile terkedebilir sabri tasana kadar birakmaz seni sonra oyle bi birakir kii benim gibi kalirsin ortada:20:

şakacı arkadaş senı .çok gorduk o sevıyorum bılmem ne edıyorum .aşk şiirleri yazıyorum deyıpde 2 gün sonra baskalarına yazanları .siz beraber oldugnuz erkekleri ilk önce vezir sonra rezil edersınız .çok ayıp yaptıgınız .senı sevıyorum dıyormus .belki bu dedıgın laf yüzünden arkadaş erkek arkadaşına kötü davrancak ve ayrılmalarına sebep olacaksın.bu vebali göze alıp öyle yorum atın.

canım ama bunun acısını sana çektrmeye ne hakkı var. heleki bir kadın tabiki güzel sözcükler duymak ister bekler haksızlık yapıyo sana bence sevdiğin insanla tabiki bu sebepten ayrılma. ama onun en ii anlabilmesini sağlıycak şey sennde ona dememen olur

Evet haklısın canım öyle yapıyorum zaten son zamanlarda, biraz da ben Soğuk takılayım kaçan kovalanır hesabı yani :)

Canım seven bekler.Sadece o üzülmüyorki.Sende üzülüyorsun ayrı kaldıgın için.

Bizim 6 yıllık flörtümüz oldu.Sadece 2 yılı beraberdik.Diğer 4 yılda bayramdan bayrama gibi birşeydi.Çok ayrı kaldık..

Ama şimdi 6 aylık evliyiz.:)

Ben de luksemburgta yasiyorum canim o bahsettigin seyi 3 yil yasadim ben ilk sene dayandik hatta cok da iyiydi cok sevdigini bilirdim ozlem de oldugu icin sabrediyosunuz tabi ama sen bana benziyosun bana cok kizardi universiteye turkiyeye gel derdi bende gelemem derdim gidemem istedigim bolumu tutturmama imkan yok orda. Neyse bende beni seviyorsan beklersin dedim bekleyemem diye 3. senemizde hemde ben onun yanindayken bir anda terketti beni daha ne kadar birbirinizi bekleyeceksiniz bilmiyorum ama cok da uzun surmuyo malesef bilmiyorum canim ya senin bunu basina kalkiyorsa benimki gibi 3 yila kalmadan bile terkedebilir sabri tasana kadar birakmaz seni sonra oyle bi birakir kii benim gibi kalirsin ortada:20:

Benim en büyük korkum da bu zaten, hani derler ya bir insana ne kadar çok değer verirsen okadar çabuk kaybedersin, doğru bir laf. Ama senin sevgilin seni bıraktı diye bu herkesin başına gelecek diye borşey yok. Ben kaç kiş tanıyorum yıllarca ayrı şehirlerde yaşayıp senede 1-2 defa görüşenleri. Şu an evliler ve çok mutlular. Kader kısmet işi bunlar güzelim belki benim sevgilim beni bekler, belkide dediğin gibi beni yarı yolda bırakır terk eder. Kaybetme korkusu var içimde doğal olarak, ama korku sevgim kadar büyük değil :) Allahım onu bana yazdıysa benim olacaktır, benden ayrılırsa zaten hiç sevmedi demektir bu benim görüşüm :)

şakacı arkadaş senı .çok gorduk o sevıyorum bılmem ne edıyorum .aşk şiirleri yazıyorum deyıpde 2 gün sonra baskalarına yazanları .siz beraber oldugnuz erkekleri ilk önce vezir sonra rezil edersınız .çok ayıp yaptıgınız .senı sevıyorum dıyormus .belki bu dedıgın laf yüzünden arkadaş erkek arkadaşına kötü davrancak ve ayrılmalarına sebep olacaksın.bu vebali göze alıp öyle yorum atın.

Sana da sonuna kadar katılıyorum cnm :) ama bu forumda bana yazılan cvplar beni hiçbir şekilde etkileyemez. Biri ayrıl dedi diye sevgilimden ayrılacak değilim :D
Erkeklere gelince, bende birine rastladım seni seviyorum deyip ertesi gün "ben eski sevgilimi unutamıyorum" diyeni xD
Şimdiki sevgilimin sevgisinden şüphe etmiyorum, hani kadınlar hisseder ya bi şekilde erkeğin ciddi olup olmadığını işte bende ciddi olduğunu hissediyorum işte. Kadınların hisleri çok kuvvetlidir buna inanıyorum, bi erkek her nekadar seviyorum ölüyorum dese de, kadın bi şekilde hisseder bunu. Ya başından beri inanmaz güvenmez ama emin olmak icin sürdürür, yada en ufak bir şüphe duymadan sever ve sevildiğini bilir.

Canım seven bekler.Sadece o üzülmüyorki.Sende üzülüyorsun ayrı kaldıgın için.

Bizim 6 yıllık flörtümüz oldu.Sadece 2 yılı beraberdik.Diğer 4 yılda bayramdan bayrama gibi birşeydi.Çok ayrı kaldık..

Ama şimdi 6 aylık evliyiz.:)

Bende bunu demek istiyorum İşte cnm :) Allah yazdıysa illaki olur ve mutlu olursunuz, ama öyle değilse zamanla zaten anlaşılır bu :)
Ömür boyu mutluluklar size cnm Allah bozmasın. İnşallah Allahım bana da bu günleri gösterir Sevdiğimle :))

Bende bunu demek istiyorum İşte cnm :) Allah yazdıysa illaki olur ve mutlu olursunuz, ama öyle değilse zamanla zaten anlaşılır bu :)
Ömür boyu mutluluklar size cnm Allah bozmasın. İnşallah Allahım bana da bu günleri gösterir Sevdiğimle :))

Çok sağol canım.Allah nasip etmişse olur.Bütün engeller aşılır.Zamanı geldiğinde sende anlarsın.
Ulaşılmazdık sanki ama evlendik şimdi.Eminim sende böyle diyeceksin.Sıkma tatlı canını:)

Back
X