Uzaktan Ahkam Kesmek..!

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
öyle akrabalara sahibim ki, yılın 365 günü arayıp sormazlar, bir kere bile zahmet edip bir ihtiyaçları var mı diye sormazlar... ama iş en ufak birşeye gelince laf söylemeyi kendilerine görev edinir yargılayıp sorgularlar..! karadeniz insanı laftan da anlamıyor ki, düz mantık... kendini savunma yada aklınız nerdeydi deme imkanım sıfır..! sürekli söylenenleri yutmak kabul etmek zorundasın..! babasız büyüdüm.. sağolsun annem evlilik de yapmadı ablamla beni düşündüğü için.. dayım bir kez olsun alın şu ihtiyacınızı karşılayın dememiştir.. ama gelin görün ki bağırıp çağırmaya alışık.. nasıl bunlardan yakamı kurtarıcam bilemedim artık! müdahale etmesi, ama hçbi zaman destek olmaması ne çelişki öyle değil mi.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..! ben sizi başı boş bırakmışım her hafta sonu gelicem şöle yapıcam diye atıp tutar, bir kere bile uğramaz.. bıktım bunlardan vallahi.. çekip gitsem diyorum, ama nereye.. sonrasında Allah korusun beterin beteri vardır.. ama sıkıldım arkadaşlar bu muameleden..ben bu durumu hiç engelleyemeyecek miyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…