- 8 Ağustos 2011
- 2.933
- 8.356
- 358
Merhaba kızlar.. benim sıkıntımda bu bi aile yakınımızın tavsiyesiyle biriyle tanıştım.artık ciddi düşünüyordum.ki tesadüf çıktı.. oda bende çalışıyoruz. fakat ayrı şehirlerdeyiz böle böle 3 ay geçti 4-5kez yanıma geldi görüşmeye devam etmek istiyo fakat olur olmaz beni eleştiryo seviyorum dedi fakat bir tartışma anında sen kimsin kimse vazgeçilmez değil vs. gibi içinden gecen bi sürü şey söyledi şimdilerde ise bulunduğu şehre benimde artık gelmem gerektiğini söylüo bende gelip gidiyorum artık sıra sende gibişcesine çalışıyor olmamıda gözönüne alıyor sanırım en son d. günümü unuttu ufak atıştık ardından sen ilgilenmiosun doğru düzgün aramıosun yeterince üstüme düşmüosun tripleriyle eleştirinin dozunu kaçırdı kavga attik sende benim sıkıntılarımı dinle derken hooğp gene karakterli olan dinlenir gibi laf etti bana.. bende 5-6 gündür telefonlarına msjlarına çıkmıyorum o günlük 1 sefer arayıp 1tane felan msj seni seviorum ayrılık hüzün var günlerim sensiz çok boş falan gibi ama o gece söz ağırıma gitti çokça ve hakdsız mıyım sizce kızlarr....siz olsanız ne yaprdınız :18: