mesajlarını okuduğumda ona kızdığını kırıldığını ve sana hak etmediğin şeyler söylediğinden dolayı incindiğini ve bitirme konusunda kararsız kaldığını anlıyorum..eğer sevgi yada hoşlanma anlamında hala içinde bir şeyler taşıyorsan onu anlamak için maalesef ki fedakarlık da bulunman gerekiyor.benimde eşim nişanlılık zamanlarında hemen hemen aynı durumdaydı ama şu anda gerçekten o kadar mutluyum ki..ilişkilerde karşılıklı olarak birbirini dinlemek, anlamaya çalışmak, bir taraf üzerine gittiğine diğer tarafın alttan alması gibi..ben bunları eşime güzel bir şekilde anlatarak problemi çözdüm ama fedakarlık yaptım incindiğim halde hemde...ama sana bu kadar kısa sürede tabi ki yapmaması gerekirken yaptığı ve söylediği şeyler kırılman ve yıpranman için yeterli...ama ilişkilerde olumsuz yönler görüldüğü gibi olumlu yönlerde göz önünde bulundurulmalı arkadaşlar...umarım her şey gönlünce olur canım benim biraz sakin düşünerek hareket etmeni tavsiye ederim...ben bu şekilde umduğum mutluluğu yakalayabildim.....