- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- Konu Sahibi AtomicGirl
Siz olsaniz durumu nasil duzeltirsiniz ? Ben konusmadigimiz ve kus kaldigimiz hergun resmen oluyorum cok zoruma gidiyor. dusunsenize henuz bir ayimiz dolmadi. ama bir yandanda eger ben ararsam kaybeden ben olacagimi bildigim icin aramiyorum. onunda birazcik senden uzak olmak istiyorum dedigim icin aramadigini birazda inat yaptigini biliyorum ama bu evlilik cok yeni henuz bastan bu sekilde saygisiz davranislara tolerans gosterirsem hem esim hemde ailesi beni bundan sonra asla adam yerine koymazlar yapar eder nasilsa unutur diye gorurler diye dusunuyorum. Bazen cok sinirlenip elime telefonu alip annesine siz bize bunu bunu bunu yaptiniz hicmi utanmadiniz sizin yuzunuzden nisanimiz dugunumuz balayimiz cehenneme dondu aylik kocamla kusum diye kavga etmek hesap sormak istiyorum ama yapmiyorum. Sinirim nasil yatisacak icimdeki kiriklar kirginliklar hayal kirikliklari nasil iyilesecek bilmiyorum. Cok kotuyum. Mantikli davranamadigim icin birsey yapmak istemiyorum annem babamda olayin buyuk bir kismini dugun gunu ve balayi ve sonrasini bilmedikleri icin kimseyede acamiyorum konuyu.
Son düzenleme: