Uzaktan ilişki-internetten tanışma. Yardım

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
iyi akşamlar hanımlar
Bir arkadaşımın derdi için yazıyorum kk hesabı olmadığı için.

Arkadaşım şöyle diyor:

“Bir seneyi geçkin bir süre önce instagramdan biriyle tanıştım. Tanıştıktan 1 buçuk ay sonra yaşadığım şehre geldi görüşmek için. 3 gün kaldı beraber vakit geçirdik. Daha sonra görev yaptığı şehre döndü. İzin sıkıntısı nedeniyle ve oldukça uzun mesafeden dolayı yüzyüze görüşmemiz olmadı. Bu bir senelik dilim içinde mesajlaşma ve aramalarla tanımaya çalıştık birbirimizi.

Ama sorun şu ki; bunca zamandır konuşmamıza rağmen çok belirsiz davranıyor hiç net olamadı bana karşı. Konuşuyor sevdiğini söylüyor ama aynı zamanda isteksiz ve net değilmiş gibi. Ben yazmadıkça yazmıyor bir sorun mu var dediğimde ne alakası var deyip geçiyor. Konuşmak istemese ayrılır diyorum ama iletişim azalsa da kopmuyor. Bu sebeple daha resmi ve ciddi konuşuyoruz.

Kısaca bu ilişki ne ilerliyor ne bitiyor. Pişman olurum korkusuyla ben de bitiremiyorum. Ondan da böyle bir adım gelmiyor ama bazen kendinden soğutmaya çalışıyor gibi de davranıyor.

İzinleri yenilendi tekrardan görüşelim gel dedim bi kısmını ailesine bir kısmını da yaz tatili için ayırdığını söyledi ve görüşemeyede biliriz dedi. Belki de gelirim dedi. Asla net değil beni isteyip istemediğini anlayamıyorum. İstemese ayrılır bitirir diyorum ne tutuyor diyorum ama durum muallakta kaldı.

Duygusal boşlukta olduğum döneme denk geldiği için fazla anlam yükledim çok bağlandım. İçinden çıkamıyorum. Yaşım 24 o ise 27. Yardımcı olursanız sevinirim. Nasıl davranmalıyım ve ilgisini üstümde tutup görüşme sağlayabilirim. Şimdiden teşekkürler.”

Arkadaşımın derdi bu şekilde. Benzer şeyler yaşayanlar fikir verirseniz kendisine ileteceğim.

Arkadaşına slm söyle benden o adamdan bir cacık olmaz.
İsteyen seven hoşlanan adam ilgilenir NET bu belliki zaman geçiriyor.
Onunla ilgilenmeyen ve bir defa görüştüğü bi adama nasıl çok bağlanmış saçmalık
Netten tanışmasına hiç girmeyeceğim zaten

Allah aşkına bir senede üç gün görülen bir adama bir insan nasıl güvenir, nasıl sever? Ortada ergenler gibi üç beş mesaj ve konuşma dışında paylaşım yokken adamın ilgisini üstünde tutup napacakmış arkadaşınız acaba? Adamın da pek ilgilenesi yokmuş zaten. Saçmalamayı bıraksın arkadaşınız.

Yeni nesil neden böyle?

Vaktini boşa harcamasın arkadaşınız.iliskisi İte kaka gidiyor ve o da bunun farkında ama kendine itiraf edemiyor sanırım..

Koskoca 1 yıl kaybolmuş. Sen yazmadan yazmıyorsa sevmiyor demektir. Net değil demişsiniz ama herşey gayet net.

E o da yedekte tutuyor belliki bi cacık olmaz o ilişkiden

Netten tanışma da olabilir
Ama netten tanışınca reel de tanışmak gibi güçlü bir elektrik oluşmuyor
Bence arkadaşın fazla ablam yüklemesin
Bir de mesafe var galiba arada bu da zorlastiriyordur iliskiyi

Bu cocukla sadece 1 kere mi gorusmus yuz yuze o 3 gunlugune geldiginde,
Ne is yapiyor bu cocuk ?

Çocuğun bir suçu yok arkadaşınız biraz saf galiba. Bir yıl içinde üç gün gördüğü insana umut bağlamak için hiçbir sosyal hayatının olmaması lazım acilen bir sosyal hayat edinmeli. Çocuk kafa dağıtmak için konuşuyodur karşı cins olunca da biraz flörtleşmiştir o kadar reel hayatta aşık olduğu sevdiği birisi bile vardır hatta. Arkadaşınızın bunu bu kadar ciddiye alması bi acaip

Yedeklerrr yedeklerr yedeklerrr... Koca tatili aileye ve tatil yapmaya ayırıyorrr ama kız arkadaşa gelemeyedebilirim deniyorrr. Canımız isteyince yazılıyorr.Meali; bayan x sen bana bi fazla yaklaşma hoop orda dur,amaa geride kaçma sana ihtiyacım olduğunda varlığınla beni tatmin edersin.Haa diğer asil veya yedeklerim bir gün olmazsa eğer sen oyunda bana yardım edersin.Kendimi hepten kızsız bırakmak istemem ama kendini hayatımda önemli yere sahipte zannetme diyorr.Sevgili(!)ye bir kulübe vermiş sen kulübende bekle diyor.ıslık çalarsam çık çalmazsam orda kalacaksın.diyor

Uzaktan uzağa ilişki yürümez, 1 kere görülen adama da güvenilmez. Hem ne malum adamın evli falan olmadığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…