• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan ilişki yasayanlar bir bakabilir mi lutfen:(

kurabiyeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
52
0
6
İzmir
Yorumlariniz benim icin cok onemli lutfen akil verin K.K. uyeleri:)

Simdi benim bi erkek arkadasim var iste biz universitede taniştik ben 4 o 3e gidiyordu ama yas olarak o benden buyuk neyse iste ben mezun oldum simdi Fen Bilgisi Ogr. mezunuyum bu arada ve atanamadim atansam hersey daha kolay olacakti ama neyse iste ben izmirde oturuyorum manisada okuyordum bu arada sadece ilcesi oldugu icin 3bucuk saat suruyor arasi. Neyse simdi ben burda ucretli ogretmenlige basvururum bir sekilde yaninda olurum diye bugun mebe gittim asiri derece de basvuru vardi yani torpili falanda dusununce biraz zor o is neyse izmirde de basvurdum o nolur bilmem a babam bugun abime bana okurken verdikleri gibi yine para verelim ben zaten gozden cikardim o parayi dersaneye gitsin adam akilli calissin bir sene daha demis... Bu iyi biseu aslinda yani bir sene disimizi sikip gelecegimizi planlayacagiz hersey guzel olacak diye dusunuyorum ama bu sene uzaktan nasil gececek bilmiyorum birde surekli dipdibeydik son zamanlarda ben sadece uyumak icin ayriliyordum ondan bu arada 10aylik iliskimiz benimde onunda sevgimden suphem yok iste diyorum beni uzaktanda sever misin diye bir sabah kalkarsin dersanenin kapisinda seni bekliyor olurum diyor (bu bide lisede cocukca bi iliski yasadim daha oncesi yok bu konuda zor biriyim yani sevmem ama seversemde vazgecemem diyebilirim ve beni iliskiye cok zor ikna etti) iste zor elde ettim kolay vazgecer miyim diyor onun disinda ailesinde herkes beni biliyor ablasiyla konusuyoruz bizdede babam haric herkes biliyor 3aydir da cok kavga ettik ama hep kiskanclik ozlemden olan hircinlik gecerli hic bir nedenimiz yok bende cok sahiplenip kiskaniyorum gerci bu hallerim hosuna gidiyor ama ve disardan da herkes cok imreniyor iliskimize :nazar: sizce uzakta olursak biter mi iliskimiz :43::43::43:

(gunlerdir dusunmekten ve aglamaktan gelecegimin benim isteklerim dogrultusunda olmamasindan yoruldum nolur yardim)

Can Yücel'den:
En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler, ne de yıldızlar geceleri ışıldıyan..
En uzak mesafe; iki kafa arasındaki mesafedir
Birbirini anlamayan...

Sürdüren sürdürüyor, sürdüremeyen de mesafeyi bahane ediyor...

Simdi benim bi erkek arkadasim var iste biz universitede taniştik ben 4 o 3e gidiyordu ama yas olarak o benden buyuk neyse iste ben mezun oldum simdi Fen Bilgisi Ogr. mezunuyum bu arada ve atanamadim atansam hersey daha kolay olacakti ama neyse iste ben izmirde oturuyorum manisada okuyordum bu arada sadece ilcesi oldugu icin 3bucuk saat suruyor arasi. Neyse simdi ben burda ucretli ogretmenlige basvururum bir sekilde yaninda olurum diye bugun mebe gittim asiri derece de basvuru vardi yani torpili falanda dusununce biraz zor o is neyse izmirde de basvurdum o nolur bilmem a babam bugun abime bana okurken verdikleri gibi yine para verelim ben zaten gozden cikardim o parayi dersaneye gitsin adam akilli calissin bir sene daha demis... Bu iyi biseu aslinda yani bir sene disimizi sikip gelecegimizi planlayacagiz hersey guzel olacak diye dusunuyorum ama bu sene uzaktan nasil gececek bilmiyorum birde surekli dipdibeydik son zamanlarda ben sadece uyumak icin ayriliyordum ondan bu arada 10aylik iliskimiz benimde onunda sevgimden suphem yok iste diyorum beni uzaktanda sever misin diye bir sabah kalkarsin dersanenin kapisinda seni bekliyor olurum diyor (bu bide lisede cocukca bi iliski yasadim daha oncesi yok bu konuda zor biriyim yani sevmem ama seversemde vazgecemem diyebilirim ve beni iliskiye cok zor ikna etti) iste zor elde ettim kolay vazgecer miyim diyor onun disinda ailesinde herkes beni biliyor ablasiyla konusuyoruz bizdede babam haric herkes biliyor 3aydir da cok kavga ettik ama hep kiskanclik ozlemden olan hircinlik gecerli hic bir nedenimiz yok bende cok sahiplenip kiskaniyorum gerci bu hallerim hosuna gidiyor ama ve disardan da herkes cok imreniyor iliskimize :nazar: sizce uzakta olursak biter mi iliskimiz :43::43::43:

(gunlerdir dusunmekten ve aglamaktan gelecegimin benim isteklerim dogrultusunda olmamasindan yoruldum nolur yardim)

babanızın söylediği çok mantıklı. dersanenize gidin, sıkı çalışın. geleceğinizi önce bir garanti altına alın. önceliğiniz bu olmalı kesinlikle...

tatlım bu konuda aynı sorunları yaşayan biri olarak yazıyorum, ben ilişkimi 3 sene uzaktan yürüttüm. zor bir süreç kesinlikle büyük fedakarlıklar istiyor ama anlayışla çözülebilecek bir problem bence. tartışmalardan bahsetmişsin bunlar çok normal ara ara tabiki yaşanıyor bunları bizde yaşadık. sürekli görüşmek istiyorsun her an bu mümkün olmuyor biz sadece hafta sonları görüşebiliyorduk, ama erkek arkadaşım (şimdi eşim umarım sizde çok mutlu olursunuz :))) çok fedakardı çalışmasına rağmen uykusuzluk vb. düşünmeden her hafta sonu gelirdi. karşılıklı anlayış ve fedakarlık bence sorunu çözüyor, çok kafanı takma oluruna bırak... bu arada branşdaşız umarım sınavı halleder istediğin yere atanırsın :))

elizz benim icin ayrilik son care yani ona soyledim bana yalan soylemedigin surece ben bu iliskiyi hep savunurum diye o da bunun acayip farkinda onun icinde ben cok degerliyim bunun farkindayim insallah bi aksilik cikmaz uykusuz kalma vs bizde de oldu olacak da ama iste bir sene disimizi sikalim sonra mutlu olalim diyorum... mesafeleri bahane edip ayrilmayiz kesinlikle ama yokluguma alismasina korkuyorum galiba gerci bu uc ay boyunca telefon elimizden hic dusmedi her dakika konusma halindeyiz ya...

geçen sene forumlara "zor ama sevince imkansız değil,onsuzluktan iyidir,ayrı illerde buluşup tatil yapmak vs ilişkiyi daha canlı tutar,kuşlar da ne güzel, bulutlar,laylaylom..." derdim
ama kazın ayağı böyle değil.
Yağmurda beraber ıslanamıyosan,ayağın taşa takılsa düşsen-evine hırsız girse-gece korksan yanına çağıramayacaksan,kimlerle beraber-nasıl bi ortamda yaşadığını bilemeyeceksen ve en önemlisi elektrikler kesildiğinde bütün irtibatlarınız kopacak kadar uzaksan...
kendini üzdüğüne değmez.
göz görmeyince bi süre sonra külfet oluyo maalesef uzaktan ilişki.
Tabii sürdürenler,mutlu olanlar mevcuttur-allah onların mutluluğunu bozmasın.
Ama ben mutsuz olan taraftandım ve kimseye de tasiye etmem.Şimdiden başlamış zaten kavgalarınız...

elizz benim icin ayrilik son care yani ona soyledim bana yalan soylemedigin surece ben bu iliskiyi hep savunurum diye o da bunun acayip farkinda onun icinde ben cok degerliyim bunun farkindayim insallah bi aksilik cikmaz uykusuz kalma vs bizde de oldu olacak da ama iste bir sene disimizi sikalim sonra mutlu olalim diyorum... mesafeleri bahane edip ayrilmayiz kesinlikle ama yokluguma alismasina korkuyorum galiba gerci bu uc ay boyunca telefon elimizden hic dusmedi her dakika konusma halindeyiz ya...

canim benim kpss dedigimiz surec cok zorlu.ben gunde 8-9 saat calistigimi biliyorum arti dersane denemeler vs.ayrica artik kpss cok daha zorlasti.siz ayni sehirde olsaydiniz eger gerektigi kadar ders calisamicaktin zaten.bu ayrilik bence senin icin bi firsat bile.cunku sevgilini dusunup onunla birlikte gecirecegin gunleri saglamak icin calisicaksin ve cok calismalisin.ztn o da kpss ye hazirlancaksa daha da zor olurdu ayni sehirde olmaniz.ders calis ve telefonda internette konus.goruselim goruselim diye onu da kendini de yipratma.anlatisindan nedense iliskiniz bana bi masum ve sicak geldi.ztn uzaktan bozulurmuyuz ki diye dusunup dusunup kendini de onu da yipratirsin gercekten bozarsin.

iste bu bi yil ki ztn bi yil dedigimiz ekim-haziran toplam 9 ay cok guZel ders calis.bu ozlemle ne msjlariniz olcak ne msjlar:) korkma iliskinize de bisey olmicak.sen ders calisir ve bisey olcak mi bisey olcak mi diye didiklemeyi birakirsan.simdi sen sevgiline de soluyosundur bisey olur mu bize diye.ona da bizi Allah tan baskasi ayiramaz ayrilmicaz bu uzaklik iliskimizi guclendircek de ki ikiniz de gaza gelin:) ve buna inanin.

neden bukdar uzun bi ikna msji yazdin dersen ben gercek sevgiyi yazidan bile anlarim:) bozulmasin insallah.

gunde 7 saat ders calis atan ve evlenin insallah:)

geçen sene forumlara "zor ama sevince imkansız değil,onsuzluktan iyidir,ayrı illerde buluşup tatil yapmak vs ilişkiyi daha canlı tutar,kuşlar da ne güzel, bulutlar,laylaylom..." derdim
ama kazın ayağı böyle değil.
Yağmurda beraber ıslanamıyosan,ayağın taşa takılsa düşsen-evine hırsız girse-gece korksan yanına çağıramayacaksan,kimlerle beraber-nasıl bi ortamda yaşadığını bilemeyeceksen ve en önemlisi elektrikler kesildiğinde bütün irtibatlarınız kopacak kadar uzaksan...
kendini üzdüğüne değmez.
göz görmeyince bi süre sonra külfet oluyo maalesef uzaktan ilişki.
Tabii sürdürenler,mutlu olanlar mevcuttur-allah onların mutluluğunu bozmasın.
Ama ben mutsuz olan taraftandım ve kimseye de tasiye etmem.Şimdiden başlamış zaten kavgalarınız...

ben esimden (ozmnki erkek arkadasimdan) toplamda kac yil ayri kaldim bilmiyorum.simdi de askerde mesela uzaklik guclu iliskileri guclendirir zayiflari curutur bence.uzak iliskilerin tek kotu tarafi gereksiz yapilan tartismalar kavgalar ve sonucundaki aglamalardir:) simdi cok sacma gelen tartismalarimizin uzakliktan kaynaklandigini sonradan anlayabiliyoruz.uzaktan iliskilerde esas olan guvendir tabi bi de gercek sevgi.omrunu gecirecegin insandan bi (iki-uc) yil ayri kalicam diye elektirikler gidince o yok vs. diye ayrilinmamali.omur dedigin kac yil bi dusunun.

ya ortamini biliyorum bi kendi ev arkadasi bide benim bir kac arkadasim vardi hepsi erkek problem yok o konuda hepside hayata gec baslamislar kaybedecek vakitleri yok hepsi kpssye asilacak mecburen simdi bulusmaya gelince ben zaten diploma bahanesiyle gelecegim bide onu gorurum bide brans sinavim var yan dal icin o arada onu gorecegim sahsen bize iyide olacak o hasret bitmeden calismaya baslamam cok zor o iyi gelecek ondan sonra kasimda bayramda eve gitmeyecek hemde dersane yok o arada gorurum (dogum gunu ozel biseyler dusunuyorum) sonraki ay yilimiz dolacak o mutlaka gelir ya dedigim gibi mesafe 3bucuk saat dayanilmaz olursa 2 saat gormek icin bile gidip geliriZ... annem falan ilk ben seni o kadar uzaga gelin gonderemem moduna girdi bi kere konusurken espriyle karisik ozledin mi dedi direk gozlerim dolduablam falan artik vazgecmeyecegimi anladi otomatikman annemde... kpssye gelince calistigim her bir saat onu bana getirecekse ben surekli ders calismaya raziyim... ben sadece iste bu mesafenin falan onu yormasindan korkuyorum tabikide mesafe bahane degil ama sevdigine sarilmak diye bisey var iste:(

bence bunu olumlu kabul edın uzaktayken dersınıze daha kolay yoğunlaşabılırsınız.iki taraf da anlayış içinde olursa atanıp gıdersınız ıstedgınız hayatı kurmak ıcın aılenız sıze fırsat sunmus.sevgıden yana şüphe yoksa ara ara da görüşürsenız bence sorun olmaz.olur dıye dusunme olumlu dusun bence canım.

optimize yorumun o kadar ilac gibi geldi ki cok tesekkur ederim... ben ona sadece uc aydir kavga ediyoruz ondan korkuyorum dedim o da simdi 1500 km uzaktayim dahasi ailemin yanindayim ama diger turlu sadece 170km. aksam ozledim desen sabah yaninda olurum diyor... ne bileyim cok haklisin aslinda hem nasil olsa izmirde kpssye girecek malum alan sinavi v:) ar ya:) belki 9ayin sonunda bir kac gun arkadaslarla da birlikte tatile gideriz :) cok haklisin aslinda:) sagol optimize...

kendimden örnek vereyim mayıs 2011 den beri uzaktan devam eden ilişkim var.
ben 4 o 3tü okulun son günleri tanıştık ve başladık.

ben memleketime atandım o okula devam etti, geçen yıl olmadı onun. Bu yıl memleketinde hazırlandı aramızda 13 saat mesafe vardı.

bu yıl inş atanacak ve tercih yerleri yine bana saatlerce uzak.

gidiyır bi şekilde ama kavgalar görmeyince daha çok uzuyor :(bu da sıkıntı oluyor.

ne olacağımızı bilmiyorum bakalım :D:54:

Biraz özlemek iyi gelebilir belki hep dipdibeymişsiniz ya özlem çok şey katıyor inan insana..
Benim yaklaşık 3,5 senelik ilişkim ve başladıgından beri ayrı şehirlerdeyiz biz zor mu dersen eve çok zor hemde ama aşk varsa arada üstesinden geliniyor her şeyin..

seni anlayabiliyorum.Bende bu sene ünv.baslıyorum ve sevgilimden ayrı kalıcam nasıl gecicek seneler bilmiyorum ama insallah devam ettirebiliriz... :(

ahhh ahhh yaramı deştin yaa:( benim de 3 sene bitti uzaktan.en az 1 sene daha var. toplam 7 senelik ilişkimiz var 4 sene senin dediğin gibi dipdibeydik.ilk zamanlar sudan cıkmıs balıga dönüyorsun.cok kötü zor bir durum.gelen gecen herkeste onu arıyyorsun karsıdan gelecek gibi.ama sonra yavas yavas alısıyorsun.tabii tartısmalar daha cok oluyor.yanyana problemler daha kolay çözülüyor.sadece sabredeceksin ve bir bakmıssın ki hoooppp zaman gecmişşş
ya bunları yazarken bile burnumda tüttü aşkım ağlamaklı oldum..hasretlik cok zor ama zor ulaşılan seyler daha degerli oluyor.inşallah hepimiz en kısa zamanda sevdiceklerimize kavusuruz kavgasız gürültüsüz:)

Bende hemen kendimi örnek vereyim:) 2 sene aynı şehirde(üniversitede) 3 sene ayrı şehirlerde yaşadık, 3 senedir de evliyiz. Oha lan 8 sene olmuş :) Ben kim 8 sene bir adamı sevmek kim..Oluyormuş demek ki..Aşkmıymış neymiş öyle birşey işte:)

Biz de eşimle üniversitede tanıştık, şehirlerimiz ayrıydı ve 6-7 ay sonra mezun olduk, her an bi arada olmamıza rağmen ayrılmak zorunda kaldık, iki şehir arasında da 3-4 saatlik yol vardı.. Ve bu durumda 4 sene ayrı kaldık, 4 senenin sonunda anca evlenebildik cnm :10:

Hikaye sana tanıdık gelmiş olmalı :1: :emir_bebek:

Sonuca geleyim bizde aynı durumdaydık ve çok şükür sevgimizden, saygımızdan bi eksilme olmadı, mutluyuz :nazar:.. He tabi uzaklıktan kaynaklanan çok sorun yaşadık, sonuçta telde yanlış anlaşılmalar olabiliyor ve birbirimizi görmek zor oluyordu ama bunların üstesinden geldik şükür
:38:

3,5 saatte mesafe mi :) sabah bindin akşam evindesin. ya sevgilisi uzak şehirlerde olanlar ,yurt dışında olanlar napsın

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim sanirim 9 ay sabredebilirim:) bir sekilde kavgalarimizi alttan almaya alistik zaten yine ayni sekilde devam ederiz hem dedigim gibi 3,5saat ozledimmm hop yanimda olur (cozdugumuz her soru bizi birbirimize yakinlastiracaksa dayanilabilir) soyle dusunuyorum kavgalarimizi sacma da olsa ya kuzenimden kiskanmis ya da facede birinden... artik bir sekilde dikkat edip birbirimizi alttan alacagiz:) hem zaten kendinden ondan vazgecip biz olmak degil mi ask...

bazen bekleyebilmektir aşk...:29:

Back
X