Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardım edin 1 yılı dolduracak bi ilşkim var . cok seviyoduk birbirimizi şimdi uzaga düştük 5 aydır görüşmüyoruz bi sogukluk oldu . bi süre de görüşemicez ve ikimizde sorunlu bi çift haline geldik . yanyana olsa deliriyoruz birbirimiz için şimdi yanlış bi karar vermek istemiyorum. napmalıyız ?
benmde uzaktan sürdürdüpüm bir ilişkim var Allah büyüktür biribirinize mutlaka zaman ayırmalısınız araya illaki soğukluklar giriyor arayın sorun zamn ayırın birbrnze mutlaka arkdaşm
benmde uzaktan sürdürdüpüm bir ilişkim var Allah büyüktür biribirinize mutlaka zaman ayırmalısınız araya illaki soğukluklar giriyor arayın sorun zamn ayırın birbrnze mutlaka arkdaşm
canım eski günlerimizi cok özlüyorum biliyorum bi yanyana gelsek düzelecek ama olmuyo işte . sogukluk ilgisizlik ne sorarsan var . yanlış bir karar almak da istemiyorum ama cok mutsuzum ve daha bikaç ay görüsemicez gb .
kızlar yardım edin 1 yılı dolduracak bi ilşkim var . cok seviyoduk birbirimizi şimdi uzaga düştük 5 aydır görüşmüyoruz bi sogukluk oldu . bi süre de görüşemicez ve ikimizde sorunlu bi çift haline geldik . yanyana olsa deliriyoruz birbirimiz için şimdi yanlış bi karar vermek istemiyorum. napmalıyız ?
benimde 2 yılı geçkin ilişkim var ve aramızda mesafeler var malesef , görüşemeyince bir soğukluk giriyor gibi olabilir belki ama bizde hiç olmadı ; konuşarak bu soğukluğu aşarsınız bence iki tarafta biraz daha alttan almalı sabırlı olmalı 5 ay uzun bir süre ama sabrederek birbirinizi kırmaktan kaçınarak aşabilrsiniz mesafeleri gönüller bir olsun yeter ki
benim 3 yıllık uzaktan bi ilişkim var. uzaklık tamam zor ama sizinki nasıl bi uzaklık önemli olan bu. biz en fazla 4 ay görüşmeden durduk yoksa 2 ayda bir görüşürüz. 5 aydır uzakta olmasının gelmemesinin nedeni ne?
şunu da unutma bazen insan sesiyle de sarılabilir :)
ben nişanlımla bi arkadas vasıtası ile tanısmıstım ve sevgili oldugumuz günden beri ayrı sehirlerdeyiz.Ocakta da düğünümüz var ins.
Öyle anlar geliyorki araya sogukluk girebiliyor.Telefondan tartısmalar bitmiyor.Sorunlar cözülmüyor.Ama yanyana gelince farklı bi dünyada oluyorsun sanki.Uzakta olunca daha bi sahipleniyorsun özlüyorsun daha fazla ilgi gösteriyor sanki.
Ben günlerce telefonda bile konusmadıgım zamanlar oldu iş dolayısıyla ama hiç birsey engel değil.Bi alo demesi bile yetiyor insana.
Sende bol bol ara sevdiğini.Sesini duymak bile güzel sey
canım benim seni çok iyi anlıyorum. benimde uzaktan yürüttüğüm bi ilişkim vardı. yan yana iken 4 4 lüktü diyebilirim.
uzakta olduğumuz ilk 3 ay felanda hiç sıkıntı yaşamamıştık daha sonra mesafeler girdi aramıza. ayrıldık.
sendede böyle olacak diye bişey yok ama gerçekten zor bi durum.
bu mesafenin uzunluğunada bağlı mesela ben düşünüyorum, en azından 4-5 ayda bir görüşebilmiş olsak mesafeler sorun değildi ama süre uzadıkca sorun çoğalıyo..
nacizane düşüncem bunlar :)
canım biz de eşimle tam 4.5 yıl uzaktık.tanıştığımız günden evlenene kadar hep farklı şehirlerdeydik.uzaktan ilişki yürütmenin en zor yanı bana göre kavgalar oluyor.bir araya gelme şansın olmadığı için yüzyüze konuşmadan olaylar daha da büyüyebiliyor.onun dışında çok da sorun yoktuçhep bi özlem vardı.siz en azından 1 yıl berabermişsiniz.o 1 yıl sağlıklı bi ilişkiniz vardıysa şimdi acele karar alma derim.en azından o 1 yılın hatrına.biraz zaman diyorum.hakkınızda hayırlısı olsun.
Emin ol gerçekten sevenler için değil gözden ırak olan gönüldende ırak olur sözü ...
Bütün cevabı kendi üzerimden örnek vererek anlatacağım .
Ben sevgilimle çıkmaya başladım sevgilim ertesi gün uzun dönem askerliğinin geri kalan 5 ayını bitirmek için gitti 5 ay bekledim hiç görmedim bi kerecik bile .. Ama bekledik . Sonra geldi daha 2 ay oldu geleli aileme yakalandım ailem ayırmaya çalıştılar 10 gün hiç haber alamadık birbirimizden herkes karşı çıktı istemedi ama soğumadık bi an bile vazgeçsek mi diye düşünmedik uzaklaşmadık ve yine bir aaya geldik.. Görüşemyorduk gizli telefon kullandığım için sadece lavaboya gittiğimde konuşabiliyorduk sesini bile duyamıyodum bırak görüşmei ve bu böyle 3-4 ay devam etti . Ama hiç soğumadık . Herşey geçti şimdi telefonum var dışarı arada da olsa çıkabilyorum herşeyde rahatım ama sevgilim cezaevine gtti . Telefonla knşmak bile yasak biliyo musun haftada sadece 1 kere ve 10 dakikalık bi telefon hakkı var 1 kerede 20-30 dakka civarı arada demirler ve de kalın kirli tozlu bir cam ile telefonda karşılıklı knşma hakkı var tabi görüşe bir tek sen gidiyorsan o da tek gitmiyorsan o 30 dakikacık zamanı bile ailesi ve akrabaları ile paylaşmak zorunda kalıyorsun . Telefon hakkı perşembe görüş ise bugün yani cuma günleri .. Geri kalan günler ise hiçbir şey yok sadece anılar var hayaller var sevgi var acı var göz yaşları var özlem var .. Ama bak yine de soğumuyoruz birbirmizden .
Şimdi eğer sorun biz uzakta başladı ilişkimiz hep böyleydi desen saana derdim ki baştan hata yapmşsn böyle uzaktan olmaz .. Ama başta yakınken sonradan uzaklaşmak yani uzak şehirlerde ayrı yerlerde olmak gerçek sevgiyi hiç bi şekilde kopartmaz merak etme .
Soğukluğa gelirse şöyle olabilir hani mesela biriyle aynnı evde yaşrsın sürekli onu gördüğünden çok yakın olursun alışırsın ya da hergün gördüğün insanların fiziksel olarak bi değişiklikleri olsada hergün gördüğün için fark etmezsin . Ama o yakınındaki kişi bianda pat diye giderse o yakınlıkta bian da pat diye normal seviyeye geri döner bu da soğuma olarak algılaanabilir yakınlaştığınzda yeniden düzelecek ve bir daha soğuklk olmayacaktır bir kereye mahsustur . Fiziksel özelliklerini pekf fark etmezsin yanındakinin demiştim bir de o örneğe gelirsek de o uzağa giden kişi yanına gldiğinde neblym aa sen kilo mu aldn aa boyunmu uzamış ne falan deriz bize öyle gelir garipseriz .. Size de böyle olmuştur büyük ihtimalle . Ama düzeleceğine eminim .
benimde uzatmalı bir ilişkim var . sürekli ayrılıp barışıyoruz . farklı şehirlerdeyiz . insan her hafta sonu buluşmak gezmek istiyor . ama erkek arkadaşım iş nedeniyle uzak . sonumuz ne olur bilmiyorum hayırlısı ... ama kopamıyoruz birbirimizden böle bir ilişki işte ....
Selam kizlar oncelikle yorumlarinizi tektek okudum ve teşekkür ediyorum hepsi icin . Yanyanayken kusur bulamadigim sadece azcik kiskanc olmasindan yakindigim bana askla hayranlikla bakan adam icin simdi bi yük bi baş belasiyim . Uzaktayim 5 aydir gorusmuyoruz son 1 haftadir kavga etmekten yiruldukve okullarimiz var ikimizde gelemiyoruz en iyi ihtimal ocakta gorusucez ve ben deli olmak uzereyim cunku bizi ayiran yalan ihanet bencillik değil bizi mesafe bitiriyo .
benim 3yıllık ilişkim vardı. ben yurtdışına gelince bitti.
Aramadı adam beni. Sen bana bakıp moralini bozma sakın:)
Benimkii odundu hödüktü
Ev arkadaşım bir yıldır ilişkisini yürüyüyor.
Arasıra anlaşmazlıkları olsa da genel olarak sıkıntıları yok.
Her gece webcam'den görüşüyorlar. WhatsApp'tan sürekli yazışıyorlar.
Mesafe zor.. Özlemi arttırıyor ancak sevgi ve güven bağları kuvvetliyse sıkıntı yok.
İlişki yürür Mutluluklar dilerim size.
4 yıl uzakdan bı adamla ilişkim vardı suandada uzakdan yıne aynı sehırden bı erkek arkadasım var gayette guzel yurudu ılkıde buda . oluyo yanı olmuyo deıl . öle sevıye cercevesınde ılerledıkce yurumucek ılıskı pek yok cnm bnm
sevıyelı tutta tek