uzaktan iliski

yakamoz456

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
15
0
38
sevglisi ayrı sehirde yasayan arkadaslar sevgilnizle ne sıklıkta günde kac saat telde
gorusuosunuz.zorluklr yasiomuusnz uzakta olmasindan dolayı.
az gelioda bzm
gorustugumz süre.günde bi saat bile olmuo bazen.

Bazen telefonda hiç konuşmadığımız da oluyor günlerce, sadece mesajlaşıyoruz whatsapptan, bir sıkıntı olmuyor. 2 yılı aşkın bir ilişkimiz var.

çok zor.
ilk 2 yıl aynı şehirlerdeydik,3 yıldır uzaktan ilişki yaşıyoruz.artık katlanılmaz olmaya başladı.
e seviyorsun,özlüyorsun elele gezen çiftlere özeniyorsun.millet haftasonu alıyor sevgilisini gidiyor bir yerlere falan..yanında olmasını istiyorsun.
neyse ki 1 ay sonra nişanlanıyoruz kısmetse :KK51:

Gunde 2 3 kere telefonda konusuyoruz.Ama gercekten cok zor ayri sehirlerde olmak.Sevgi ve saygi gercekten cok onemli birbirimize anlayisli olmaya calisiyoruz.Bizimde 3 bucuk sene oldu yorucu olmasina ragmen mutluyuz cok sukur.

Bizde uzaktayız. :KK43: Genellikle whatsapptan konuşuyoruz. Telefonla her gün konuşmuyoruz. Uzun süre konuşmadığımız oluyor telefondan. Ben zorlanıyorum açıkçası. sürekli görmek istiyorum ama olmuyor. bizimki başından beri uzak mesafe ilişkisi. hiç aynı şehirde olmadık.

benim de iki yılı aşkın uzaktan ilişkim var hergün arayıp konuşmasak da whatsapptan 4 5 saatimizi birbirimize ayırıp o gün ne yaptığımızdan tut güncel konulara ailelerimize kadar her şeyi paylaşıyoruz. Arkadaşın dediği gibi karşılıklı saygı ve sevgi çok önemli mesela benim ilişkimin 2. yılı çok zor geçti çünkü ne o bana kendi kendime geçirebileceğim özel bi zaman bırakıyordu ne de ben ona haliyle çok ara verdik. Ama şimdi hem saygı hem de bu özel zaman ayırma meselesi sayesinde çok iyi anlaşıyoruz nazar değmesin :KK51:

benim de iki yılı aşkın uzaktan ilişkim var hergün arayıp konuşmasak da whatsapptan 4 5 saatimizi birbirimize ayırıp o gün ne yaptığımızdan tut güncel konulara ailelerimize kadar her şeyi paylaşıyoruz. Arkadaşın dediği gibi karşılıklı saygı ve sevgi çok önemli mesela benim ilişkimin 2. yılı çok zor geçti çünkü ne o bana kendi kendime geçirebileceğim özel bi zaman bırakıyordu ne de ben ona haliyle çok ara verdik. Ama şimdi hem saygı hem de bu özel zaman ayırma meselesi sayesinde çok iyi anlaşıyoruz nazar değmesin :KK51:

Biz sehirleri birak ayri ulkelerdeydik. Sabahtan aksama kadar mesajlasirdik. Bir sene once ben onun ulkesine yerlestim, artik telefonlardan nasil tiksindiysek elimize bile almiyoruz ahahah :) Ama acik acik soylemeliyim ki eger ben ya da o ulke degistirmeseydi bu isin oluru yoktu. Cok zor uzak iliski. Her ay git gel yaptik biz. Hem maddi, hem manevi anlamda cok yorucu. Neyse ki biz mutlu sona ulastik, darisi kavusmayi bekleyenlerin basina.

Aslında bazen uzakta olması daha iyi oluyor, dip dibe olup sıkılma olayı yok, biraz özleşme var, görüştüğün zamanın kıymetini anlamak var. Özletmek diri tutan bi şey bence ama fazlası da zararlı tabi. Ve bence kesinlikle uzak ilişki diye bik bik mesajlaşılmamalı bütün gün. İşi iyice sanala dayamamalı. Daha çok araşın ya da görüntülü görüşün bence. Mesajda o hissiyatı almak daha zor. Ayda bi kaç kez görüşebiliyorsanız görüşün, eskisinden bile iyi olabilir :KK70:

sevglisi ayrı sehirde yasayan arkadaslar sevgilnizle ne sıklıkta günde kac saat telde
gorusuosunuz.zorluklr yasiomuusnz uzakta olmasindan dolayı.
az gelioda bzm
gorustugumz süre.günde bi saat bile olmuo bazen.
4.5 senedir kıbrıs-tr arası bir ilişki yürütüyoruz imkansız diye birşey yok sevgi saygı oldukça ilişki gidiyor her türlü sorunu alabilirim şekerim ayrıca hergün olmadı gün aşırı konuşuruz:KK14:

Biz sehirleri birak ayri ulkelerdeydik. Sabahtan aksama kadar mesajlasirdik. Bir sene once ben onun ulkesine yerlestim, artik telefonlardan nasil tiksindiysek elimize bile almiyoruz ahahah :) Ama acik acik soylemeliyim ki eger ben ya da o ulke degistirmeseydi bu isin oluru yoktu. Cok zor uzak iliski. Her ay git gel yaptik biz. Hem maddi, hem manevi anlamda cok yorucu. Neyse ki biz mutlu sona ulastik, darisi kavusmayi bekleyenlerin basina.
aynen ayrı ülke ilişkisi de bambaşka birşey :KK14:

biz de 5 yıldır uzaktan ilişki yürütenlerdeniz. önce okul sonra askerlik sonra iş hayatı derken bi türlü aynı şehirlere düşemedik. kimi zaman çok yıprandık kimi zaman da birbirimizi yıprattık az biraz ama aradaki sevgi ve saygıyı hiç bozmadık hep ciddi bir ilişki gözüyle baktığımızdan... okul zamanları sürekli mesajlaşıyorduk konuşmak biraz zor oluyordu kıbrıstaydı sonra mesajlar azalıp aramalar sıklaştı şuan iş hayatı girdi araya günde bazen yarım saat bile konuşamadığımız oluyor ama mutlaka her gün ararız birbirimizi sabah ya da akşam.

X