Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde yaklaşık 3 aydır ayrıyız bundan sonra da en azından 1 yıl boyunca öyle olucak ve bu 3 ay içerisinde kaç kere ayrıldık bilmiyorum inan ki evt çok kötü bşy insan yıpranıyor çünkü ister istemez bunu da biliyorum ama çok zor bişeymiş ya hiç göremiyosun sadece telefon ve çok sabırsızım ne bileyim içim huzursuz hep bu yüzden sorun çıkarıyorumBiz esimle 2 seneye yakin ayri sehirlerde yasadik. Biz de cok kavga ederdik ayrilma derecesine gelirdik. Ama birsekilde kopmadik. Cok zor gercekten. Sabretmesi, yürütmesi, katlanmasi..
Kesinlikle yanyanayken sorun ettiğin şeyler bile hemen hallolabiliyor.ama uzakta olunca gerçekten insan kendini tam ifade edemiyor mesajla onla bunla yüzyüze gibi olmuyor işte maalesf ki.alttan almıyorum aslında ben hiç hep benim dediğim olsun istiyorum onu özleyince daha da kötü oluyorum off daha önümüzde koskoca bir yıl var diyorum gözümde çok büyüyor.1 yıl diyorum ama o da belli değilde işte...Beş yıllık iliskim var bu beş yılın iki yılı uzakta geçtı halada uzagiz sevdiğimle.. elbet uzaklik iliskiden biseyleri alıp göturuyor yanyanayken sorun etmediğin şeyler uzaktayken sorun oluyor kavgalar daha da büyüyor telefonla insan derdini anlatip duygularını yansıtamıyor. Ama bunları idare edebilmek dengeyi kurabilmek çok önemli bizde cok kavgalar ettik ama hiç ayrılma lafı çıkmadı ağzımızdan aranızdaki bağ çok kuvvwtliyse eğer uzaklık sorun olmuyor inan ona kavuşacağin günü hayal etmek bile yetiyor kıymetini daha çok anlıyosun gözden uzak olan gönülden irak olurmuş lafına da hiç inanmam o insanin kendisinde biten bisey ilişkin sağlamsa çok seviyorsan o senin gönlünden ırak olmuyor 3 ay olmuş daha o yüzdendir sabırsızlığınız en kısa zamanda her şey yoluna girer inşallah sizin için :)
Mutluluğunuz daim olsun..İnşallah.2 yil esim amerikada ben turkiyede kaldim... Skype viber whatsappta gecen kabus gibi gunlerdi ama birbirimizi hic kirmadik hic sarsilmasik. Bu 2 yilda telefonda en fazla 3 kez tartismisiZdir. Mesafe girmeden once atilan temele bagliyorum ben bu konuyu. Tipik kiz tripleri yapmamak icin kendimi hep tuttum. Biyere cluba vs gitme durumu gecmisse o gitsemmi demeden ben dedim git askim kafani dagit kesfet yeni yerler ben gelince beraber gideriz diye..siz onu kendinzden once dusunurseniz o da ister istemez oyle yapicaktir (istisnalardan bahsetmiyorum). Sonuc, beraberiz sensiz gittim hic tat alamadim dedigi yerlere beraber gidiyoruz. Umarim hersey yoluna girer.
Kavgalar tartışmalar elbet oluyor o zaman alttan almak gerekiyor ama hep alttan almakta olmuyor işte dengeyi kurabilmek çok önemli ben tartışma olduģunda susuyorum yarım saat sonra konuştuģumizda ya unutulmuş oluyor ya da daha sakin konuşuyoruz problemi yoksa çok yıpranıyor insan daha önümde 1 yil var diye düsünüp daha da eziyet etmeyin kendinizeKesinlikle yanyanayken sorun ettiğin şeyler bile hemen hallolabiliyor.ama uzakta olunca gerçekten insan kendini tam ifade edemiyor mesajla onla bunla yüzyüze gibi olmuyor işte maalesf ki.alttan almıyorum aslında ben hiç hep benim dediğim olsun istiyorum onu özleyince daha da kötü oluyorum off daha önümüzde koskoca bir yıl var diyorum gözümde çok büyüyor.1 yıl diyorum ama o da belli değilde işte...
Evet birlikte olduğun zamanlar Yaptığın şeyleri çok ama çok özlüyosun el ele yürümek beraber yemek yiyip oyun oynamak herseyi özlüyo insan işte.şimdi onlar olmayınca üzülüyosun istediğin her an yanında değil çok karışık işler ve de çok zormuşEşimle ayri sehirlerde yasiyorduk bekarken, 1,5 yil uzaktan iliski yasadik, 6 ayi da askerlik.
Guzel yanlari var, mesela gorusme sansin oldugunda her saniyen cok degerli. Her ayrilikta onu nasil sevdigini anliyorsun, yarin onu goremeyeceksin, arasan gelemeyecek kadar uzak olacak. Bu anlamda çok uçlarda bir aşk yasaniyor...
Olumsuz yani ozlemek, iletisim kisitliligi, gerci goruntulu konusursun ama yetmiyor... Yanlis anlasilma daha kolay olabiliyor. Telefona gec cevap verilse endise olabiliyor. Bizim sadece askerdeyken asker psikolojili sorunlarimiz oldu, geçici oldugunu bildigim icin cok idare ettim onu orda. Zira doguda sıkıntı icindeydi, cok sukur gecti o gunler.
Yurur yani ama cok fedakarlik ister. Bahar aksamlarinda el ele yurumek istersin, istediginde yaninda yoktur. Sanki bir sevgilin varmis ama yokmus gibi yasarsin cunku herkes sokakta sevgilisiyle el ele yurumektedir. Falan filan =)
KesinlikleBende beceremiyenlerdenin
Yaninda olacak hissedeceksin goreceksin duyacaksin kokusunu unutmana firsat vermeyecek.
Maşallah ne güzel.umarım bizim sonumuzda güzel olurEsimle 2008 de tanıştık 3-4 sene boyunca sadece 2-3 kere goruserek; 1 yil ayrilik bazen küs,bazen barışık,özlem filan derken 2012 ye kadar geldik 3 senelik evliyim 2 yaşına girecek bir oglusum var çok çok çok mutluyum hiçbir zaman güvensizlik duymadım eşime onun için içim çok rahattı sevgi,saygı,güven oldukça mesafeler hiçbirşeye engel değildir.
Takmak derken özlediğim için daha Hırçın oluyorum diyeyim.bence zor değil. bende uzaktan 5ay yürüttüm hala devam ediyor ama en azından yanımda :) bu sizinle alakalı. Her şeyi takıyorsanız eğer tartışırsınız sürekli. Sen ona güveniyorsan o da sana endişede etmezsin. Ee sorun ne ki?
uzaktan ilişkiye alışınca alışıyosun. ama yanında bi olsun buluşmaya görüşmeye başlayın o zaman uzakta olmak çok zor oluyor işteTakmak derken özlediğim için daha Hırçın oluyorum diyeyim.