uzaktan ilişki

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.477
9.873
148
arkadaşlar sizce uzaktan bir ilişki yürür mü? 5 yıl ve çok sık yüzyüze görüşülmeden. belki daha önce açılmıştır bu konu ama kusura bakmayın yeniyim:)

neden olmasın ki . şimdi artık teknoloji de çok ilerledi , her an görüntülü konuşabilirsiniz. uygun zaman olduğunda buluşursunuz , bu yılda bir olsa bile sonuçta birisi var sana destek olan uzakta olsa bile . sevgi ve güven tam ise kilometrelerin hiç önemi yok bence .

arkadaşlar sizce uzaktan bir ilişki yürür mü? 5 yıl ve çok sık yüzyüze görüşülmeden. belki daha önce açılmıştır bu konu ama kusura bakmayın yeniyim:)
biz üniversiteyi farklı şehirlerde okuduk beş yıl uzaktan ilişki yürüttük şu an evliyiz:)

Ben eşimle 15 yaşındayken tanistim eşimin ablası kuzenim evlendikleri gün ailesi beni gorup beğenmiş eşime göstermiş o sıra ben de onu gordum ama aklımın ucundan bile geçmedi ve sadece orda gordum 3 aylık ısrarla kabul ettim 4 yıl boyunca sadece iki defa gordum o da 3-5 dk lık :) aydinda okuyodu sonra istanbulda goreve başladı ben de bitlisteydim 4 yıl sonra evlendik Allahima sukurlrr olsun binlercekez Rabbim canını bana bagislasin herkesin de benim de inşallah 2011 de evlendik temmuzda 5 oluyo :) bu arada uzaktan uzağa daha samimi geliyo bana da vicik vicik her gorusmede temas içinde olmaktan iyi :) hakkinizda hayırlısı insallah

yürür bizim 3 ayda bir görüştüğümüz olmuştu
6,5 sene sonra evlendik

şu anda 15-20 günde bir görüşeceğiz
tayin meselesinden ayrıyız

İki tarafın da karakteri müsaitse yürür.

Yani iki taraf da sadıksa, baskın karakteriyle karşı tarafı zor durumda bırakmıyorsa, karşılıklı güven ve özveri varsa...

Ki bu kriterler aynı yerde yaşayanlar için de geçerli.

Yine de bir ilişkiyi yürütebilecek olgunlukta olmayan taraf ya da taraflar mesafelerden bağımsız olarak birlikteliği baltalasa da yan yana halledilebilecek meselenin arada mesafe varsa manasızca uzayacağını gözardı etmemek lazım.

Bir de mesafeden öncesi var tabi.

Araya uzaklık girmeden yaşanmışlığınız olduysa, temeli sağlam attıysanız işiniz daha kolay.

Baştan uzak mesafede başlayıp, sanalda tanışıp yüz yüze görüşmeden ilişki yaşadıklarını zannedenlerseniz zaman kaybediyorsunuzdur mesela.

Yani sorunuz genel, özelinizde değerlendirmek lazım.

İki sene İzmir-İstanbul arası yürütmüşlüğüm var. Ayda bir görüşürdük saatleri sayardım ayrılırken gözyaşaları sel... Ama şimdi yapamam o zaman deli cesareti varmış heralde. Sevdiğim adam yanımda olmalı yanında uyanmalı öpmeli,mutsuzken ağlamalıyım omuzunda.

Valla benim bir komsum vardı. Gökçe abla ne iyi kızdı. 6 yıl uzaktan ilişki yaşadı. 2 ayda bir 3 ayda bir gorustuler bazen. Geçen hafta nisanlandilar Olunca oluyor.

eşimle 6 yıl uzaktan ilişki yürüttük bazen her ay bazende 3-4 ayda bir yüzyüze görüşüyoduk ama telefonda hergün internet de görüntülü 2 günde bir derken zaman çabuk geciyo olur yani sıkıntı yok

İstisnalar da olabilir de bence çok zor. Yanındaki sevgilin yanından ayrıldığı zaman bile nasıl özlüyorsun, 5 yıl birbirini görmeden.. ben yapamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…