Hayır değilim. Mühendisim ama grafik tasarımı konusunda kendimi geliştirdim.Grafik tasarımcı misiniz
ajansları nerden buldunuz. güvenilir bir ajans varmı önerebileceğiniz.Bir ajansla anlasın freelance olarak. ben o sekilde ilerletiyorum
İş ilanlarından bakabilirsiniz ancak. güçlü bir portfolyonuz varsa olur ilanlar. Ben bulmadım açıkçası cevremde cok oldugu için bi şekilde oldu freelance olarak. Biraz networkle alakalı bu tarz işler.ajansları nerden buldunuz. güvenilir bir ajans varmı önerebileceğiniz.
teşekkürler. şuan hiç deneyimim yok ama bu işi yapan birkaç arkadaşım var. onlardan yardım istemek daha doğru olacak sanırımİş ilanlarından bakabilirsiniz ancak. güçlü bir portfolyonuz varsa olur ilanlar. Ben bulmadım açıkçası cevremde cok oldugu için bi şekilde oldu freelance olarak. Biraz networkle alakalı bu tarz işler.
Bende bu aralar bu işi arastiriyordum bilgi verebilir misiniz. Mutlaka üniversitede okumak mı gerekiyor gerekiyorsa sayisaldan mı alıyor sadece.Hayır değilim. Mühendisim ama grafik tasarımı konusunda kendimi geliştirdim.
Bu msajima cevap vermediğinize göre bu mesleği yapacak olmamı kiskandiniz. Tamam bütün parayı siz yiyin kimse kazanmasin bı siz kazanın. Ne insanlar var ya yardım etmeye gönüllü değil ama yardım almaya gelmiş. Sanırsın sektördeki tek kişiBende bu aralar bu işi arastiriyordum bilgi verebilir misiniz. Mutlaka üniversitede okumak mı gerekiyor gerekiyorsa sayisaldan mı alıyor sadece.
ben de sarkilarda calan hep herkesin kendisini kiskandigini iddia eden, düğünlerinde cekemeyenlere soda dagitan, instada insanlarin kiskancliklarina özlü sözle laf sokan paylasimlari olan hesaplari takip eden insanlar kim diye düşünürdüm, sizmişsiniz.Bu msajima cevap vermediğinize göre bu mesleği yapacak olmamı kiskandiniz. Tamam bütün parayı siz yiyin kimse kazanmasin bı siz kazanın. Ne insanlar var ya yardım etmeye gönüllü değil ama yardım almaya gelmiş. Sanırsın sektördeki tek kişi
Bilmediğim icin cevap vermedim. Yukarida da yazmistim mühendisim diye. Bunun için ayri bölüm okumadim youtube, udemy, btk akademide falan kurslar var onlari izledim sadece.Bu msajima cevap vermediğinize göre bu mesleği yapacak olmamı kiskandiniz. Tamam bütün parayı siz yiyin kimse kazanmasin bı siz kazanın. Ne insanlar var ya yardım etmeye gönüllü değil ama yardım almaya gelmiş. Sanırsın sektördeki tek kişi