UZAKTAN İŞ

verder

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
207
138
18
25
Merhaba,
uzaktan yapabileceğim iş arıyorum. Normalde çalışan biriyim ama işim çok rahat ve çok fazla boş zamanım oluyor. Uzaktan çalışabileceğim grafik tasarım, afiş tasarımı, sosyal medya yönetimi vs alanında işler arıyorum. Bu işleri bulabileceğim bir platform önerirmisiniz? Ya da bu işleri yapanlar var mı aranızda? ücretlendirmeleri nasıl oluyor?

Bir ajansla anlasın freelance olarak. ben o sekilde ilerletiyorum

ajansları nerden buldunuz. güvenilir bir ajans varmı önerebileceğiniz.
İş ilanlarından bakabilirsiniz ancak. güçlü bir portfolyonuz varsa olur ilanlar. Ben bulmadım açıkçası cevremde cok oldugu için bi şekilde oldu freelance olarak. Biraz networkle alakalı bu tarz işler.

İş ilanlarından bakabilirsiniz ancak. güçlü bir portfolyonuz varsa olur ilanlar. Ben bulmadım açıkçası cevremde cok oldugu için bi şekilde oldu freelance olarak. Biraz networkle alakalı bu tarz işler.
teşekkürler. şuan hiç deneyimim yok ama bu işi yapan birkaç arkadaşım var. onlardan yardım istemek daha doğru olacak sanırım

Hayır değilim. Mühendisim ama grafik tasarımı konusunda kendimi geliştirdim.
Bende bu aralar bu işi arastiriyordum bilgi verebilir misiniz. Mutlaka üniversitede okumak mı gerekiyor gerekiyorsa sayisaldan mı alıyor sadece.

Back
X