Sana bi hikaye anlatıp bunalıma sokayım mı hahahahaBence de olmasın en az iki yıl bekleyin :) kolay kolay itibar etmem ruyalara ama sürekli olunca tuhaf olmaya başladı.
eğer titiz, prensipli, hafif otoriter ve çoğunlukla çatlak bir anne isen antidepresanlarda çocuklarından biri oluyor bir süre sonraşık olarak ilk 3 şıkkı işaretleyebilseydim iyiydi ama tek şıkka izin vermişsin
sen nerden biliyosun çatlak annelerin durumunu acabağğ
eğer titiz, prensipli, hafif otoriter ve çoğunlukla çatlak bir anne isen antidepresanlarda çocuklarından biri oluyor bir süre sonraşık olarak ilk 3 şıkkı işaretleyebilseydim iyiydi ama tek şıkka izin vermişsin
Rüyalarımda sürekli küçük bir çocuğu evime alırken görüyorum kendimi. Çocuklar değişiyor. Bir degil iki degil belki 50 etti bugün de annesi görmezken birini alıp götürdüm kaçırdım yani, çocuğun yüzünde morluklar vardı kurtarma ic güdüsüyle. Öyle olunca artık dedim noluyoruz hakikaten ordan bakınca ne gibi geliyor bu size. Ben hayatta çocuk istemeyen biriyim. Sorumluluk almak bana gore degil rahatim bozulsun istemem cunku korumam gereken canlilara karşı evhamliyimdir hayatim oyle geçsin istemem. Vücudum bozulsun istemem. Hayatimda biri yok su an. 6 ayda evlenenlerle dalga geçerim büyük mu konuştum acaba gördüğüm "aa bu fena değilmiş" dedigim ilk insanla evlencem mi nolacak :) biyolojik saatim mi geldi geciyor kendimi çözemedim. Siz çözebilirsiniz belki...
ben rüyalara inanırım
ve okuduklarımdan bildiğim kadarıyla tekrarlayan rüyaların mutlaka bir anlamı vardır ve birşeylere işaret ederler, üzerlerinde durulmaları gerekir
yine bildiğim kadarıyla rüyada görülen çocuklar "çocuk" anlamın gelmez, haber veya bir gelişme anlamına gelir
ve genellikle erkek çocuklar olumlu haberlere, gelişmelere işaret eder
kız çocuklar ise rüyaya göre farklı anlamlara gelir
tabi ki bu işin uzmanı değilim fakat bence, eğer çocuklar erkekse, olmayacağını düşündüğünüz bir olay için olumlu haber alabilirsiniz...
Hayatım aynen olumlu haber aldım olmayacağını düşündüğüm bir işten. Ama gördüğüm çocuklar genelde kız çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?