VivaLaJuicy
demis
Ben iki durumu da yaşadığım için kıyaslayabiliyorum. Ve net görüyorum çoğu şeyi. Hayırlısı olsun.
Tesekkurler. Ben o duraklardan defalarca gectim, yasim sizden buyuk. Ben de net goruyorum her seyi. Bir cozulme noktasindayim. Su anda uzaktan bir balonu yasamak bana daha iyi geliyor. Karsimda herhangi bir erkek degil aile sorumlulugunu ogrenmis bir aile babasi var. Ben ise yaramaz bir cocuk gibiyim onun karsisinda. Beni zaptedecek bir enerji lazim. Su anda bir iliskinin sorumlulugunu alamayacagimi dusunuyorum. Olgun olamamaktan degil. Gucum yetmediginden. Eger o ilgilenirse bir hareket olusmadan hic bir sey yapmayacagim. Muhtemelen de boyle gidecek.
Ama birinci askiniza cok yazik etmissiniz! kisiligi uymasa bile genetik yapsini begenmissiniz. Koku durumu disinda bazi seyler uymus, ama koku dediginzi gibi onemlidir . Biz kadinalrin koku duygusu evrimsel bir mucizedir. Laboratuarlarin desifre edemeycegi genetik ozellikleri birkac saniyede analiz etme yetenegine sahibiz. Koku olmuyorsa elbette bir seyler ters gitmisiti.
Ama Ona sans verecektiniz. Cunku sizin askiniz karsidakini cok etkilemis ama bu firsati degerlendirememissiniz.Acemiliginize denk gelmis. Cunku o duygulari onunla detayli paylassaydiniz sizin icin davranis ve gorunusunde degisiklikler yapardi. Karsi cinsten gelen soylemler onlari cok etkiliyor. Gencken kizlar bunu beceremiyor cunku bir sure guvensizlikler var icinde. Cunku kizlar yetisirken kafamiza cok kiymetli oldugumuz ve en iyi, en yakisikli, en statu sahibi ve mumkunse geliri iyi olan bir erkege gonul verme fikri yerlestiriliyor. Sectigimiz adamlar konusunda her an muhis tereddutler icinde oluyoruz ve icgudulerimizi dinletmeyen sosyo ekonomik engeller cikiyor.
Halbuki ic gudunuz her zaman en dogrusunu bilir cunku, milyonlarca yillik evrimin sonucu o oradadir! Yasamadan bilemezdiniz o askin nereye gidecegini.
Soylemek istediklerim su:
Yasasin tatli ozgurluk!!!
No more runnin' down the wrong road
Dancin' to a different drum
Can't you see what's goin' on
Deep inside your heart?
Always searchin' for the real thing
Livin' like it's far away
Just leave all the madness in yesterday
You're holdin' the key when you believe it