Aynen, oyle, insan tek tarafli sevince, hic olmazsa elinde olan ve kendinin kontrolunde olan bir sevgi olusuyor. Karsi taraftan hic bir sey beklemede,n hic bir onsarti olmadan. Bu demek degildir ki onunla beraberlik istemiyorum, ama su an kalbimin bos kalmasi cok kotu olurdu, icim bu kadar sevgi dolu iken.
Sevdigim filim konusuna gelince, bugunlerde sade Youtube videolari seyrediyorum, varsa yoksa Guney tarihi, cografyasi uzerine, eyaleti uzerine, ilk yerlesenler ve otantik muzikleri uzerine, hatta meshur guney yemekleri kanallarini geziyorum, meslegi tasimacilik oldugu icin o kanallari geziyorum, iliskiler uzerien ogut veren kanallari.... cok fazla ona meyil etmisim degil mi. TV hic seyretmem, film izlemeye param yok sinemada, tek yol bu. Arada bir paylasiyorum gorduklerimi, ama cogunlukla kendimizin gunluk yasadiklarimiza ve dunya politikasina donuyor isler. Ben basit bir insanim diyor surekli. Dunyayi kontrol edemem diyor. Bana is konusunda bir gaz verisi var dunyami sasirdim yazdiklarini gorunce!! cok sasirdim ve sevindim dogrusu.