Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim bir aylıktı sarılık 9 a düşmüştü 40 i çıkınca gözle görülür şekilde azaldı ben de tekrar test yaptırmadim.en son test yaptırdığım doktor sürekli düşüş halinde ise sorun olmaz demişti ve tiroidine bakmıştı tiroid varsa geç geçer dedi
Benim kizimda uzamis sarilik gecirdi. ABO uyumsuzlugu vardi. Ama yinede bikac tahlil yapildi cok sukur temiz cikti. 2 ay kadar surdu. En son dususteydi her ay kanindan bakariz demisti ama birden rengi kendine gelince daha yaptirmadik. Simdi eski resimlerine bakinca bile farki goruyorum. Endiselenme ben cok agliyodum ve bilincsizdim.
Biz de uzamis sarilik olduk.bebegim 2 aylık olmak uzere hala giz icleri yuzu sari
Idrar tahlili ve kulturu yaptilar uzamis sariligin pek cok nedeni varmış tahlil sonucunda enfeksiyon varmış. El kadar kuzuma antibiyotik yaptirdik mecburen. hala sari kontrol gününu bekliyorum
Cnm bende yaşadım üç aylık olduğunda hala geçmemişti ama deperkeri de düşüktü 12-15 gibi durumdan dolayı üzüldüğüm için dr hap verelim geçer dedi
Ben araştırdım hap epilepsi içşn kullanılıyormuş ancak dr güveniyordum beni rahatlattı bu konuda biz çocuk dr bebeklere zararı olacak bişiyler vermeyiz yan etkisi aspirin kadar masum dedi nizde 5 gün kullandık ilaç bebek aspirininden küçük onun 4 te 1 ini içiyor üçüncü gün yarısına geçiliyor yani minicik bi ilaç veriliyor biz bu şekilde kurtulduk çok şükür 10 ayımızı bitirdik abla olduk bebeğinize scil şifalar dilerim
bizde kan uyuşmazlığı yok, şu an 2 ay 10 günlük yeni yeni geçiyor. 12den 9a düşmüş ama kan ve idrar istedi doktor. bakalım hayırlısı. herkese teşekkürler. hepimze geçmiş olsun