Doğuma Hazırlık Uzay ismi erkek çocuk için nasıl sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Uzay değilde uranüs,merkür falan koy istersennn...........:97:

özayı biliyorum da uzayı hiç duymadım isim olarak konulduğunu :44:

Uzay Heparı vardı müzisyen (erkek) onun zamanında çok meşhur olmuştu bu isim. Bu isimde kadında tanıdım erkekte iki cinsede yakışıyor bence sonuçta üniseks.

bence koymayim .cocugunuzla ileride dalga gecebilirler.uzay uzayli diye.sahsen ben koymazsim bu ismi cocuguma .benimde ikinci kez oglum olucak bende isim bulamiyorum.erkk ismi bulmak cok zor .biraz daha arastirin derim

aslında uzay ismi çok güzel ve anlamlı geliyo bana ama çevredeki insanlar çocuğun arkadaş çevresi falan okulda bi süre sıkıntı çekebilir..iki isim konulursa belki bu sorun ortadan kalkabilir yine de size kalmış.kızlar için çok isim varmış gibi ama erkek ismi düşününce bulmak gerçekten zor :59:

ben ogluma koymazdim dalga gecerler ya :19:
hem okadar peygamber evliya ismi varken uzayda neymis :19:

kesinlikle dalga gecerler, benim kizimin ismi dunya ve bazilari diyor yok uzay koysaydin bari :47:

ayy en sinir olduğum şey ya bizim insanımız neden böyle şeyleri aşamadı hala bi anlam veremiyorum istediğin ismi koyarsın yani kime ne dalga geçmek nedir onu anlamıyorum:19: dünya mis gibi isim siz onu ne hevesle ne anlamlar yükleyerek koyuyorsunuz çocuğunuza sonra gelsin kendini bilmeyen insanlar dalga geçsin :95:

tessekur ederim canim bende cok begeniyorum kizimin ismini babasinin ve benim dunyam oldugu icin sectik.. ikinci ismi su mesela dunya-su diyorlarki cesme suyumu banyo suyumu.. ah o an dilime gelenleri soyleyebilsem:47:

afedersiniz de çok mu düşündünüz bu ismi bulmak için :S
anlamı boşuk sonusuz demek. bence ne kuluğa tınısı hoş geliyor, ne anlamı..
çocuğun psikolojik açından büyüdüğünde isminden nefret edecek olması da cabası..
ben böyle bir isim asla vermezdim.

seneler ilerledikçe modernleşme modernlik anlamında ilerlemeler artık son zamanda biraz abartılıyor mu ne?:51: uzay ... bence biraz daha araştırın derim .. hayatı ve hayatınız boyunca pişmanlık yaşamamak adına...

kuzenimin adı:=)))))
30 yaşında kendi hiç te dalga geçen olmamıştır çünkü Almanya da yaşıyo:))))
ben objektif olamıcam bence güzel isim

Back
X