Uzayan akıntı acil yardım

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
Kızlar hamıle kslmak için uzayan akıntının oldugu gunmu ilişki olacak yoksa ertesi günmü beklemelıyım. Yumurtlama testım yok ama uzayan akıntım var

Bunu ben de merak ediyorum, dun bana da oldu. Ben daha hamile kalmak istemiyorum ama ogrensem iyi olur.

uzayan akıntı geldiği gün birlikte olucaksın canım yumurtan çatlamış döllenmeye hazır oluyor.
Benım adetım 25 gunde bır oluyor. Buay 15 ınde adet oldum ve ıkı gun oldu bıteli adetım. Acaba erken degılmı yumurtlama gunune. Kafam ıyıce karıstı

Benım adetım 25 gunde bır oluyor. Buay 15 ınde adet oldum ve ıkı gun oldu bıteli adetım. Acaba erken degılmı yumurtlama gunune. Kafam ıyıce karıstı
yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor
bellı olmuyor bu işler. akıntın şeffaf ve uzuyorsa yumurtlamadasın demektır

yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor
bellı olmuyor bu işler. akıntın şeffaf ve uzuyorsa yumurtlamadasın demektır
Benım ıkı aydır bır gun erken gelıyor adetım. Ama ben yumurta takıbı yaptırmadım. Sanırım yumurtladım ben. Kacırdım gslıba :(

Canım ben 33 günde bir adet oluyorum ve adetim bitti 4gün sonra yumurtladım aslında yumartlama tarihime daha 13gün vardı ama eminimki ben ogün hamile kaldım ve doktorum kimse ne zaman yumurtlayacağı tarihi bilemez belki 1ay içinde iki kere yumurtlarsın bunu kimse takip edemez biz ancak ultrasonla takip ediyoruz kadında kendini uzayan akıntısından ve hafif olursa belki ağrıdan takip edebilir dedi

Canım ben 33 günde bir adet oluyorum ve adetim bitti 4gün sonra yumurtladım aslında yumartlama tarihime daha 13gün vardı ama eminimki ben ogün hamile kaldım ve doktorum kimse ne zaman yumurtlayacağı tarihi bilemez belki 1ay içinde iki kere yumurtlarsın bunu kimse takip edemez biz ancak ultrasonla takip ediyoruz kadında kendini uzayan akıntısından ve hafif olursa belki ağrıdan takip edebilir dedi
Sendede oyle akıntı olmusmuydu canım. Yada kadıklarda hafıf sancı falan

Sendede oyle akıntı olmusmuydu canım. Yada kadıklarda hafıf sancı falan
Benim hiç ağrım olmadı canım bebek planladığımızda adet takvimim diye bir program var yumurtlama tarihlerin falan gösteriyo ben hep akıntımı yada cinsel ilişki olan günleri o tarihe arşivliyodum programın gösterdiği gibi adet öncesi 15 gün önce ilişkiye hiç girmedik ve benim dediğim ogün hamile kaldım saydam bir akıntı hatta şöyle not almışım yumurta akı geliyooo diye

Back
X