- 23 Ağustos 2025
- 1.146
- 1.938
- 48
Normalde eğer çatlamayı takip ettiyseniz evet 12 gün sonra çıkabiliyor ama bazen de geç döllenme olabiliyor. Size Umut satmak istemem reglinizi bekleyin. En kesin sonuç regl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde eğer çatlamayı takip ettiyseniz evet 12 gün sonra çıkabiliyor ama bazen de geç döllenme olabiliyor. Size Umut satmak istemem reglinizi bekleyin. En kesin sonuç regl
Yok takip etmedimNormalde eğer çatlamayı takip ettiyseniz evet 12 gün sonra çıkabiliyor ama bazen de geç döllenme olabiliyor. Size Umut satmak istemem reglinizi bekleyin. En kesin sonuç regl
Amh düşük olduğu için bilemiyorum, ilk aydan gebe kalanda oluyormus gerci nasip her seyNormalde eğer çatlamayı takip ettiyseniz evet 12 gün sonra çıkabiliyor ama bazen de geç döllenme olabiliyor. Size Umut satmak istemem reglinizi bekleyin. En kesin sonuç regl
Ovulasyon testleriyle şansınızı artırabilirsiniz. Ben yumurtlamamı yanlış biliyormuşum meğer.Amh düşük olduğu için bilemiyorum, ilk aydan gebe kalanda oluyormus gerci nasip her sey
Kullandığınız var mı marka olarakOvulasyon testleriyle şansınızı artırabilirsiniz. Ben yumurtlamamı yanlış biliyormuşum meğer.
Evet var laboquick markasını kullandım yanında 6 tane de kaset gebelik testi yolluyorlar ama çok hassas bir test. Erkenden sonuç çıkarıyor. Yoksa gölge bile çıkarmıyor. Trendyoldan sipariş edebilirsiniz.Kullandığınız var mı marka olarak
İnnovita nasılEvet var laboquick markasını kullandım yanında 6 tane de kaset gebelik testi yolluyorlar ama çok hassas bir test. Erkenden sonuç çıkarıyor. Yoksa gölge bile çıkarmıyor. Trendyoldan sipariş edebilirsiniz.
Sizin için de öyleÇok kısa süre kalmış zaten regle umarım güzel sonuçlar alırsın.
Regl günü 1 gün gecikirse evde test yapın diyorlar erken öğrenen de var. Biraz karmaşık
Ben kağıt test sevmiyorum. Ama burda kullanan çok. Laboquick güvenilir diye tercih ettim.İnnovita nasıl
Bende hiç sevmem kağıt test.Siz hamile misiniz şu anBen kağıt test sevmiyorum. Ama burda kullanan çok. Laboquick güvenilir diye tercih ettim.
aiiyy merhaba bende eşimle hep korunuyordum ama ilk kez adetime iki gün kala korunmasız ilişki yaşadım bugün de bat günüm bel ağrım var sizce hamile kalma şansım var mı bu iki kez yumurtlama muhabbetleri doğru mu çünkü şuan sarı ve beyaz akıntım varbence de regl gününü bekleyin.o hisler falan yanıltıcı oluyor insan psikolojik olarak daha çok zorlanıyor.benim yumurtlamada korunmasız ilişkiden sonra aşırı bel ağrım vardı hiç geçmedi ama regl oldum.kendimizi dinlemesek daha iyi ama malesef sabırsız davranıyoruz
battan 2 gün öncesinde olduysa bugün bat günüyse 2 günde belirti olmaz diye düşünüyorum canım. İstersen gecikmeyi iyice bekle ilişkiden 12 itibariyle kanda çıkıyormuş test yaparsınaiiyy merhaba bende eşimle hep korunuyordum ama ilk kez adetime iki gün kala korunmasız ilişki yaşadım bugün de bat günüm bel ağrım var sizce hamile kalma şansım var mı bu iki kez yumurtlama muhabbetleri doğru mu çünkü şuan sarı ve beyaz akıntım var
teşekkür ederimm adete yakın günler çok düşük bir ihtimal diyorlar da yani olma olasılığı var mı ki neyse merakla beklicem artık sjsjsjbattan 2 gün öncesinde olduysa bugün bat günüyse 2 günde belirti olmaz diye düşünüyorum canım. İstersen gecikmeyi iyice bekle ilişkiden 12 itibariyle kanda çıkıyormuş test yaparsın
valla burada öyle şeyler yazılıyor ki her an hamile kalınabilindiğini gözlerimle okudumteşekkür ederimm adete yakın günler çok düşük bir ihtimal diyorlar da yani olma olasılığı var mı ki neyse merakla beklicem artık sjsjsj
Aynen neler neler okudum bendevalla burada öyle şeyler yazılıyor ki her an hamile kalınabilindiğini gözlerimle okudumumarım güzel haberler alırsın ama çok düşük ihtimal bencede
aşkım evet 2 kez yumurtlama diye bişey var yoksa adete yakın hamile kalanlar nasıl kalıyor :) ha o şans bana vurmuyor yaştan galiba o ayrı :) bak seni üzmek asla istemem ama geçen ay bel ağrısı sancı akıntı herşeyi yaşadım ama adet oldum.yıkılmaman en kötüsünü düşünmen için söylüyorum nolur belirtilere takılma bekle adetin geçsin testini öyle yap.burda hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim büyük.inş inş hamilesindir biraz bekleaiiyy merhaba bende eşimle hep korunuyordum ama ilk kez adetime iki gün kala korunmasız ilişki yaşadım bugün de bat günüm bel ağrım var sizce hamile kalma şansım var mı bu iki kez yumurtlama muhabbetleri doğru mu çünkü şuan sarı ve beyaz akıntım var