• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi yumurtluyorum?

Çok kısa süre kalmış zaten regle umarım güzel sonuçlar alırsın.
Regl günü 1 gün gecikirse evde test yapın diyorlar erken öğrenen de var. Biraz karmaşık

Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
IMG_3670.webp

bence de regl gününü bekleyin.o hisler falan yanıltıcı oluyor insan psikolojik olarak daha çok zorlanıyor.benim yumurtlamada korunmasız ilişkiden sonra aşırı bel ağrım vardı hiç geçmedi ama regl oldum.kendimizi dinlemesek daha iyi ama malesef sabırsız davranıyoruz

bence de regl gününü bekleyin.o hisler falan yanıltıcı oluyor insan psikolojik olarak daha çok zorlanıyor.benim yumurtlamada korunmasız ilişkiden sonra aşırı bel ağrım vardı hiç geçmedi ama regl oldum.kendimizi dinlemesek daha iyi ama malesef sabırsız davranıyoruz
aiiyy merhaba bende eşimle hep korunuyordum ama ilk kez adetime iki gün kala korunmasız ilişki yaşadım bugün de bat günüm bel ağrım var sizce hamile kalma şansım var mı bu iki kez yumurtlama muhabbetleri doğru mu çünkü şuan sarı ve beyaz akıntım var

aiiyy merhaba bende eşimle hep korunuyordum ama ilk kez adetime iki gün kala korunmasız ilişki yaşadım bugün de bat günüm bel ağrım var sizce hamile kalma şansım var mı bu iki kez yumurtlama muhabbetleri doğru mu çünkü şuan sarı ve beyaz akıntım var
battan 2 gün öncesinde olduysa bugün bat günüyse 2 günde belirti olmaz diye düşünüyorum canım. İstersen gecikmeyi iyice bekle ilişkiden 12 itibariyle kanda çıkıyormuş test yaparsın

battan 2 gün öncesinde olduysa bugün bat günüyse 2 günde belirti olmaz diye düşünüyorum canım. İstersen gecikmeyi iyice bekle ilişkiden 12 itibariyle kanda çıkıyormuş test yaparsın
teşekkür ederimm adete yakın günler çok düşük bir ihtimal diyorlar da yani olma olasılığı var mı ki neyse merakla beklicem artık sjsjsj

teşekkür ederimm adete yakın günler çok düşük bir ihtimal diyorlar da yani olma olasılığı var mı ki neyse merakla beklicem artık sjsjsj
valla burada öyle şeyler yazılıyor ki her an hamile kalınabilindiğini gözlerimle okudum 😂 umarım güzel haberler alırsın ama çok düşük ihtimal bencede

valla burada öyle şeyler yazılıyor ki her an hamile kalınabilindiğini gözlerimle okudum 😂 umarım güzel haberler alırsın ama çok düşük ihtimal bencede
Aynen neler neler okudum bende 😂 regla iki gün kala hamile kalan biri varmış felan yani nasıl mümkün olabiliyor bilmiyorum ben değilim diye düşünüyorum ama iki gün gecikti Regl belki de strestendir

aşkım evet 2 kez yumurtlama diye bişey var yoksa adete yakın hamile kalanlar nasıl kalıyor :) ha o şans bana vurmuyor yaştan galiba o ayrı :) bak seni üzmek asla istemem ama geçen ay bel ağrısı sancı akıntı herşeyi yaşadım ama adet oldum.yıkılmaman en kötüsünü düşünmen için söylüyorum nolur belirtilere takılma bekle adetin geçsin testini öyle yap.burda hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim büyük.inş inş hamilesindir biraz bekle

Merhabalar bir şey danışmak istiyorum evleneli beş ay oldu hiç korunmadım beş aydır gebelik oluşmadı ama adet günlerim bozulmuştu şimdi ise yeni yeni bir gün geri iki ileri olaraktan adet görüyorum geçen ay kasık ağrısından doktara çıktım rahmin ve yumurtalıkların çok güzel hiç bir sorun yok demişti ama ben beş aydır yumutlama akıntısı olan sümüksü şeffaf akıntıyı görmüyordum ama bu ay ise yani adetim Eylül'ün 19 da başladı 22 de bitti ben 29 Eylülde uzayan yoğun şefaf akıntı gördüm ve değerlendirdim hatta bu ay olursa olur olmazsa kafama takmicam demiştim ama böyle olunca aklıma takıldı neyse ben bu akıntıyı gördüm değerlendirdim üç gün sonra yani bugün tekrar aynı akıntıyı gördüm arada görmedim yani bi Eylül 29 ve ekim 2 ve adet ağrısı gibi hafif kasık ağrım var bu neden olabilir yada normal mi bilemiyorum yumutlama akıntısını uzun süre gören varmı yada böyle bir olay başına gelen varmı cevap verirseniz çok sevinirim

Back
X