Uzayan akıntı gebelik belirtisi sayılır mı

Socialmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
113
35
98
34
Merhaba hanımlar adetim üzerinden 4 gün geçti. 2.gecikme gününde kaset testte negatif çıktım ama hala adet olmadım uzayan şeffaf akıntı var aynı yumurtlama döneminde olan şekliyle.. sizce bu gebelikte de olabilen bir şey mi yoksa ters giden bir şeyler mi var insan adet olmadan bir ay atlayabilir mi ?( normalde adetlerim düzenli 28 günde bir ) yardımcı olursanız çok sevinirim

Kan testi neden vermediniz bazen testte cikmayabiliyor

çok ümitlenmiştim negatifi görünce kan vermeye gitmek istemedim ama ısrarla da olmuyorum galiba yarın gidip vericem.tiroidlerimle ilgili sorunlarım da var adet olmamak da aslında bi sorun gebelik yoksa da sebebini merak ediyorum inşallah vardır da

Geç yumurtlamış olabilir misin adet gecikmesi yapar çünkü. Bende 28 günde bir oluyorum bazen 27 oluyor. 2 ay önce aynı şeyi yaşadım 7 gün geciktim test negatifti ama kana gittim o da negatif çıktı 8.gün regl oldum. Yani geç yumurtlamışım. Regl döngüme baktım kullandığım uygulamadan yılda 1 2 defa böyle olmuş farketmemişim

Bende 12 gün gecikmeyle adet olmuştum.
Akıntıyla ilgili fikrim yok.

Ben de simdi baktım döngü geçmişime geçen sene bu ayda 32 günde olmuşum bugun 33. Gün demek oluyor böyle, gebelik planda yokken farkında bile olunmuyor. Teşekkür ederim yorumunuz için aydınlandım şuanda

Tiroid den de olabilir. Aynı konudan bende muzdaribim. Tiroid dengesiz olduğu için adetlerim de dengesizdi. Düzenli ilaç kullanımıyla biraz düzelttim. Bu seferde TSH yüksek çıldıricam

Ne yaptınız tekrardan kaset test yaptınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…