- Konu Sahibi duygusuz24
-
Mali islerHangi bölümde staj yapıyordun ?
Arkadaslarım okudugum yilın ilk doneminde yapt1ikları icin hepsi unutmus benim 1 yıl gecti ustundenOkulda hiç arkadaşınız yokmu, başkaları nasıl yapıyor sorsanız daha sağlıklı olur.
Aynen oyle oluyo farklı isler yapılsada stajerlere verilmiyo o isler ama iste gelde bunu hocalara anlat sana is vermiyosa baska bir yere git diyolar bulabiliyormusiz gibiMuhasebe bölümünde yaptım bende stajımı
Maalesef hergün aynı şeyleri yazıyordum
Fatura kestik irsaliye girdik bilmem ne
Mecbur aynı şeyleri yazacaksınız Çünkü iş döngüsü öyle
Evet stajyer e yaptırmıyorlarAynen oyle oluyo farklı isler yapılsada stajerlere verilmiyo o isler ama iste gelde bunu hocalara anlat sana is vermiyosa baska bir yere git diyolar bulabiliyormusiz gibi
Kızceler benim buyuk bir sorunum var yani genele gore kucuk ama benim icin buyuk bir sorun.Ben simdi 1 yıldır mezun olmaya calısıyorum ama olamıyorum sebep staj teslim edememem.Gectigimiz yıl staj yaptım belediyede ama o kadar bos kaldım ki defteri dolduramadm.BU yıl yine belediyedeyim ve yine e teslim edemiycrm gibi geliyo.BU staj defteri nasıl doldurulur icinizde staj yapan mutlaka vardır.bir el atsanız
kardeşimde 30 iş günü staj yaptı.Ama verilen işlerle çokta güzel doldurdu defterini .Bende sizle aynı fikirdeyim zaten stajyerlere malesef iş verilmiyo okullarda pesimizi bırakmıyoSiz bütün stajyerlerin normal eleman gibi iş ve proje yaptığını mı sanıyorsunuz? Yapan vardır belki ama çoğu boşdur..
Söyleyeceksiniz oradaki amirlerinize size bitmiş işlerden örnek verecekler. Kendi staj defterinize göre hazırlayacaksınız..
Ben bilgisayarda çizim yapıyorum. Bize gelen stajyerlere ortalama 10 resim veriyorum. Kendileri ellerinde çizip imzalatıp koyuyorlar stajlarının bitmesine yakın..
Sonuçta formalite bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?