Uzayan dert

duygusuz24

.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
11
2
16
32
Kocaeli
Kızceler benim buyuk bir sorunum var yani genele gore kucuk ama benim icin buyuk bir sorun.Ben simdi 1 yıldır mezun olmaya calısıyorum ama olamıyorum sebep staj teslim edememem.Gectigimiz yıl staj yaptım belediyede ama o kadar bos kaldım ki defteri dolduramadm.BU yıl yine belediyedeyim ve yine e teslim edemiycrm gibi geliyo.BU staj defteri nasıl doldurulur icinizde staj yapan mutlaka vardır.bir el atsanız

CD,fotoğraf vs istiyorlar mı ? Uzun uzun hikayeler yazacaksın gerekirse hergün aynı şeyler tekrar etsin hikaye yazar gibi.Başka departmanlarda gözlemlediğin şeyleride öğrenmiş gibi hikayeleştirebilirsin.Mesela ben dolsun diye bugün şu saatte şu departmandaydım ..... öğrendim doldurdum da doldurdum.Prof.cd bile istemedi (kimseye güvenmezdi cd o yüzden ) örnek dosya olarak kütüphaneye koymuştu halbuki her sayfa neredeyse aynıydı :) Mesele uzun uzun dolu gözüksün :KK66:

Valla mi kız djdjdjd
İş işte versinler. Yoksa da yapmışsın gibi doldurucaksin mecburen. Bu mazeretten mezuniyet uzatılır mi

Staj defteri nasıl doldurulur bunu öğrenmelisin öncelikle. Örneğin bugün x işini yaptın. Bu x işini önce teorik olarak tanımla be uygulamasını da teorik olarak açıkla. İllaki bilgisayarda yada evraklarla ilgili bir iş verirler. Hergün tekrarlansa bile yaz. İnternetten örnek defter bul ve kendi departmanına göre hikayele.

Bizim stajyerler bir günde yaptığımız şeyleri haftalık hatta iki haftalık plana yazmışlardı. Kurum tanıtıldı bir gün, kurum misafirleriyle tanışıldı bir gün (yatılı kurumdu, misafir de kalanlar yani), rapor yazımı anlatıldı bir gün, rapor yazıldı bir gün, misafir dosyaları inceleden bir gün vs vs ama hepsini tek günde yapmıştılar yani. Biraz süsleyeceksin dosyayı, yapacak başka bir şey yok.

Okulda hiç arkadaşınız yokmu, başkaları nasıl yapıyor sorsanız daha sağlıklı olur.

Muhasebe bölümünde yaptım bende stajımı
Maalesef hergün aynı şeyleri yazıyordum
Fatura kestik irsaliye girdik bilmem ne:işsiz:
Mecbur aynı şeyleri yazacaksınız Çünkü iş döngüsü öyle

Muhasebe bölümünde yaptım bende stajımı
Maalesef hergün aynı şeyleri yazıyordum
Fatura kestik irsaliye girdik bilmem ne:işsiz:
Mecbur aynı şeyleri yazacaksınız Çünkü iş döngüsü öyle
Aynen oyle oluyo farklı isler yapılsada stajerlere verilmiyo o isler ama iste gelde bunu hocalara anlat sana is vermiyosa baska bir yere git diyolar bulabiliyormusiz gibi

Aynen oyle oluyo farklı isler yapılsada stajerlere verilmiyo o isler ama iste gelde bunu hocalara anlat sana is vermiyosa baska bir yere git diyolar bulabiliyormusiz gibi
Evet stajyer e yaptırmıyorlar
O yüzden siz de başkasının yaptıklarını yazın
Nette mutlaka staj defteri örnekleri vardır ordan da yardım alabilirsiniz

Kızceler benim buyuk bir sorunum var yani genele gore kucuk ama benim icin buyuk bir sorun.Ben simdi 1 yıldır mezun olmaya calısıyorum ama olamıyorum sebep staj teslim edememem.Gectigimiz yıl staj yaptım belediyede ama o kadar bos kaldım ki defteri dolduramadm.BU yıl yine belediyedeyim ve yine e teslim edemiycrm gibi geliyo.BU staj defteri nasıl doldurulur icinizde staj yapan mutlaka vardır.bir el atsanız

Alaninla ilgili nette ornekler vardir bi arastirin bence. Bende staj donemi cok zorlanmistim ama bikac denemeden sonra 1 haftada bitirdim dosyayi. Orneklere bakin bide illaki stajyerler geliyodur onceki zamanlarda onlara sorun derim

Evet kızlar ben sanırım hazır bir defter buldum burda yani suan elime gecmesede var oldugunu duydum deftere ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum.ben cektim baskaları cekmesin:KK71:

Siz bütün stajyerlerin normal eleman gibi iş ve proje yaptığını mı sanıyorsunuz? Yapan vardır belki ama çoğu boşdur..

Söyleyeceksiniz oradaki amirlerinize size bitmiş işlerden örnek verecekler. Kendi staj defterinize göre hazırlayacaksınız..

Ben bilgisayarda çizim yapıyorum. Bize gelen stajyerlere ortalama 10 resim veriyorum. Kendileri ellerinde çizip imzalatıp koyuyorlar stajlarının bitmesine yakın..
Sonuçta formalite bunlar.

Siz bütün stajyerlerin normal eleman gibi iş ve proje yaptığını mı sanıyorsunuz? Yapan vardır belki ama çoğu boşdur..

Söyleyeceksiniz oradaki amirlerinize size bitmiş işlerden örnek verecekler. Kendi staj defterinize göre hazırlayacaksınız..

Ben bilgisayarda çizim yapıyorum. Bize gelen stajyerlere ortalama 10 resim veriyorum. Kendileri ellerinde çizip imzalatıp koyuyorlar stajlarının bitmesine yakın..
Sonuçta formalite bunlar.
kardeşimde 30 iş günü staj yaptı.Ama verilen işlerle çokta güzel doldurdu defterini .Bende sizle aynı fikirdeyim zaten stajyerlere malesef iş verilmiyo okullarda pesimizi bırakmıyo

Back
X