Çocuk Hastalıkları Uzayan sarılık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ekm melqi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
43
16
8
Kızlar bebegimin sarılığı bir türlü geçmedi 2bucuk aylık oldu bebeqim ama hala sarı bazı testler yapıldı temiz cıktı anne sütü sarılığı dediler. Basına böle bişi gelen varmı ne zaman gidecek bu sarılık. profesör bi kalp doktoru bana 24 saat anne sütünü kesip mama vermemi böle düşecegini söyledi ama cocuk doktoru böle bişeye gerek duymamıştı kafam karıstı benimde napıcagımı bilemedim .

Arkadasimin basina geldi onlarda bir kac gun anne sutunu kesip mama verdiler sonra emzirmeye devam etmisti. Bence bunu deneyebilirsiniz 2,5 ay cok uzun bir sure

Arkadasimin basina geldi onlarda bir kac gun anne sutunu kesip mama verdiler sonra emzirmeye devam etmisti. Bence bunu deneyebilirsiniz 2,5 ay cok uzun bir sure
Geçmiş olsun. ..Karaciğer ALT AST değerleri yüksek mi? Büyük ihtimalle yüksektir

Benim kizimda 3 buçuk aylikti geçtiğinde, bana da bol bol emzir dedi doktor endişelenecek bir durum yok demişti .

Çok geçmiş olsun... Karaciğer Alt ast değerleri nasıl yüksektir büyük ihtimalle

Profesör kalp doktoruda bana öyle dedi 24 saat anne sütünü kes mama ver dedi işte bende cok uzadığı için üzülüyorum sarı renkten nefret etdim resmen. Arkadasınz ne kadar emzirmedi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…