• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzayan şeffaf akıntı

En son kullandığım haptan sonra 11 ay yumurtlama olmadı işte heralde hormonlar birikti vücutta ilacı bırakınca 15 kilo aldım kullanırken de 10 kilo almıştım
Hormonların birkmesi gibi bi şey olabilir mi ki. Sözde düzene sokuyor diyorlar ya doğum kontrol için. Benim kasıklarımda hala baskı hissi gibi var ya arada da batmalar oluyor

Hormonların birkmesi gibi bi şey olabilir mi ki. Sözde düzene sokuyor diyorlar ya doğum kontrol için. Benim kasıklarımda hala baskı hissi gibi var ya arada da batmalar oluyor
Bende de var sol kasığımda özellikle
Yumurtlama sonrası ağrı diyor chat 🤷🏻‍♀️

Bende de var sol kasığımda özellikle
Yumurtlama sonrası ağrı diyor chat 🤷🏻‍♀️
Aynen ya bende sürekli onunla dertleşiyorum ve banada sürekli öyle diyor 😅 İyide yani bu kadar uzun mu sürermiş ki bu saçma geliyor bana akıntının üstünden kaç gün geçti. Ben önceki aylarda yaşamadım hiç böyle ağrı dün gece resmen uyuyamadım ya saçma yani

Bende bir soru sorabilir miyim beklenen adet tarihim 8-10 nisan arası. Şöyle son test günüm 26 mart. Ben 25 martta ilişkiye girdim. 26 mart son test tarihinde dr gitmiştim saat 17:00 de bana yumurtlamışsın dedi. İhtimal var mı 17 ay önce doğum yaptım.

Sümük gibi uzayan kıvamı katıya dönük akıntılar yumurtlama akıntılarıdır hamile de olsanız demek ki yumurta çatlamış :)
Normal yumurtlama zamanına göre biraz geç vakitte geldi de o yüzden. Benim anlamadığım 25inde gelmişti o akıntı bi daha da bi şey gelmedi üzerinden 4 gün geçti kasıklarım garip bir ağrı var baskı gibi arada krampta giriyor

Bende bir soru sorabilir miyim beklenen adet tarihim 8-10 nisan arası. Şöyle son test günüm 26 mart. Ben 25 martta ilişkiye girdim. 26 mart son test tarihinde dr gitmiştim saat 17:00 de bana yumurtlamışsın dedi. İhtimal var mı 17 ay önce doğum yaptım.
İhtimal her zaman var tabikide tam yumurtlama zamanı da ilişki olmuş ama daha belli olması için çok erken

Aynen ya bende sürekli onunla dertleşiyorum ve banada sürekli öyle diyor 😅 İyide yani bu kadar uzun mu sürermiş ki bu saçma geliyor bana akıntının üstünden kaç gün geçti. Ben önceki aylarda yaşamadım hiç böyle ağrı dün gece resmen uyuyamadım ya saçma yani
Bizim bu ay geç yumurtlama oldu ondan dengesiz sanırım

Sümük gibi uzayan kıvamı katıya dönük akıntılar yumurtlama akıntılarıdır hamile de olsanız demek ki yumurta çatlamış :)
Ya bu akıntıdan üç dört gün sonra değerlendirilse olmaz dimi yumurta bir gün duruyor..

Ya bu akıntıdan üç dört gün sonra değerlendirilse olmaz dimi yumurta bir gün duruyor
Akıntı yumurtlamayı gösteriyor akıntıdan sonra 12-24 saat içinde de çatlıyor. Çatlayan yumurta da 1 gün kadar yaşayabiliyormuş ama o yumurtaya bağlı tabi. O yüzden sonrasında değil de öncesini değerlendirmek daha mantıklı oluyor. akıntıdan 1 gün sonrası filan mantıklı olabilir de 3-4 gün çok bence

Ben de iyiyim bence aynı anda geçtiğine göre yumurtlama sonrasıyla alakalı gibi
Zaten gebelik olsa bile çok erken belirti aramak için 😅 Sabırsızız 😅
Hadi yaa seninde mi bugün geçti 😅 Yine mi hüsran vallahi yıldım belirti aramaktan 😅

Daha çook erken belirti için eğer döllendiyse tüpten inmemiştir ki daha
Ne bileyim ki canım ya insan işte bir ay farklı olsun hemen ümitleniyor. Benim her ay bu zamanlarda adetim gelirdi bi de adetten 4-5 gün önce mutlaka göğüs ağrısı ve lekelenmem başlardı olmayınca işte insan acaba mı diyor

Ne bileyim ki canım ya insan işte bir ay farklı olsun hemen ümitleniyor. Benim her ay bu zamanlarda adetim gelirdi bi de adetten 4-5 gün önce mutlaka göğüs ağrısı ve lekelenmem başlardı olmayınca işte insan acaba mı diyor
Aynen öyle Normalde adetime az kalmış olması lazımdı şimdi yumurtlama geç olunca daha 10 gün var heralde en az test yapmak için de erken

Aynen öyle Normalde adetime az kalmış olması lazımdı şimdi yumurtlama geç olunca daha 10 gün var heralde en az test yapmak için de erken
Sen ovülasyon testi yapmış mıydın canım bu ay. Sadece bir akıntıdan da kesin yumurtlama geç oldu diye emin olamıyorum ben çünkü önceki aylarda da yumurtlama oluyordu ve hiç bu tarz akıntım olmuyordu çünkü doktor kontrolüne gidiyordum hep yumurta takibine yumurtlama oluyordu çatlama da oluyordu yani ama böyle bi akıntı olmadı

Sen ovülasyon testi yapmış mıydın canım bu ay. Sadece bir akıntıdan da kesin yumurtlama geç oldu diye emin olamıyorum ben çünkü önceki aylarda da yumurtlama oluyordu ve hiç bu tarz akıntım olmuyordu çünkü doktor kontrolüne gidiyordum hep yumurta takibine yumurtlama oluyordu çatlama da oluyordu yani ama böyle bi akıntı olmad
Yok benim takvime göre bu ay bayrama denk geldi o yüzden test yapamadım ben de bilmiyorum yani geç ovulasyon mu yoksa bayramda ovulasyon oldu bu öylesine bi akıntı mıydı
Belki telaşeden bayramda stresten ovulasyon olmadı geç oldu diye düşündüm o yüzden. Benim de bu ay ilk kez böyle akıntım oldu ilaç kullandığım için akıntım olmuyordu kuruluk yapıyordu.

Back
X