• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzayan şeffaf akıntı

Sende yap bence sürekli düşünmek daha çok yoruyormuş onu farkettim en azından şuan olmadığını biliyorum
Bu sabah yaptım negatif çıktı kısmet değilmiş 🤷🏻‍♀️ yine de 8 nisan ilacımın son günü o gün her ihtimale karşı tekrar yaparım ona göre ilacı bırakırım

Bu sabah yaptım negatif çıktı kısmet değilmiş 🤷🏻‍♀️ yine de 8 nisan ilacımın son günü o gün her ihtimale karşı tekrar yaparım ona göre ilacı bırakırım
Of yaa. Bu ay vücudumuz resmen oyun oynadı bize. Boşuna heveslendik. Adet olana kadar ihtimal var tabi yaparsın canım benim adet bi iki güne gelir zaten lekelenmeden sonra

Ben daha ilaca 30 martta başladım
O akıntı olunca ilacı ertelemiştim
9 nisanda bitecek en azından onu sabredip beklesem iyi olacak😂adetim 12 nisandan önce gelmez gecikmeyi beklersem patlarım😂
Benimde adetim 12 Nisan bende beklemedeyim ne zaman yapacaksınız test

Geç ovulasyon oldu diye mi böyle dengesiz acaba
Benim de 2 gündür inanılmaz ağrım var yine kasığımda
Bence de geç ovülasyon olduğu için adet de gecikiyor yani başka bir sebebi yok diye düşünüyorum ben de benim zaten erken geldiği zamanlarda da böyle lekelenme ile başlıyor 4-5 güne anca sökülüyor

Bence de geç ovülasyon olduğu için adet de gecikiyor yani başka bir sebebi yok diye düşünüyorum ben de benim zaten erken geldiği zamanlarda da böyle lekelenme ile başlıyor 4-5 güne anca sökülüyor
Uzun sürüyormuş sökülmesi baya senin

Back
X