- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Yok kendi annem sagligin onemli cocuk seni kurtarmaz diyo.kv derdi torun sevmek.beni dusunmuyor.birdaha oyke derse diycemki ben bosanayim oglunuza 18lik kiz alin.hem sinirleniyorun hem uzuluyorum
Yok demek istediğim hasta olan senin kayınvalidenin kendi kızı olsa ona da böyle konuşurdu eminim. Senin annen de böyle derdi demek istemedim.
Yani kaıdn başlı başına cahil. Kafa yapısı bozuk. Senin üzülmeni gerektirecek bir şey yok. sıkma canını daha fazla.
Bugun kayinvalidemi yanima yoldas alip kalbim icin birkac teste girip sonuc ogrendim.zaten ritim bozuklugu vardi birde kalp kapakcigim 1.derecede bozukmus.cocuk istiyorum deyince 6ayda bir kontrole gel ilerlerse mudahale sart dedi.ilac yazmadi.
Kayinvalidemin yorumu "iyiki ilac yazmadi yasin geciyor zaten" oldu.o anda onuda esimide onlarin akrabalarinida terk edip gidesim geldi.nedir bu milletin cocuk meraki ? Hala gozlerim doluyor.
İnşallah durumunuz ilerlemez yakında hayırlısıyla bir çocuk sahibi olursunuz, üzmeyin kendinizi.
iliskılerde kesınlıkle cıftler uc sene bırbırıne zaman vermelı tanımalı cocuk 3. senede ıdeal
Bugun kayinvalidemi yanima yoldas alip kalbim icin birkac teste girip sonuc ogrendim.zaten ritim bozuklugu vardi birde kalp kapakcigim 1.derecede bozukmus.cocuk istiyorum deyince 6ayda bir kontrole gel ilerlerse mudahale sart dedi.ilac yazmadi.
Kayinvalidemin yorumu "iyiki ilac yazmadi yasin geciyor zaten" oldu.o anda onuda esimide onlarin akrabalarinida terk edip gidesim geldi.nedir bu milletin cocuk meraki ? Hala gozlerim doluyor.
Merhaba yazinizi gorunicin ve bane cevap vermeden gecemedim.19 yasinda 1. derece mitral yetmezligi teshisi konuldu.Kalbimde cok hizli atiyordu.Doktor banada 6 ayda 1 kontrol dedi.O zaman evli degildim cok ustune dusmedm konunun.Evlendikten sonra 1 kez kontrole gittim ilerleme yoktu.Duzelmede yoktu zaten ilac falan kullanmiyordum.21 yasinda hamile kaldim.Bu konuyu doktoruma bile soylememistim unutmustum.Onemli bir sorun degildi cunku bana gore.8 aylik hamileyken doktorumla bu konuyi konustum normal dogum yapmama engel olur mu diye.Kalp doktoruna gittim bana 2 gun hoter takildi kalp atislarima bakildi 160 ciktigi olmustu ara ara.Doktor normal dogum yapablcegimi soyledi.Hamilelgim boyunca alisveris ev temizligi dogum temizligi hepsini kendim yaptim hic sorun olmadi.Kizimi saglikli bir sekilde kucagma aldim.Kafaniza takmayn bu konuyu.Kayinvalideniz cahillik etmis onuda takmayin kafaniza :) doktorum bana uzuntu ve stresten uzak durmalisin demisti.Insallah en kisa zamanda annelik duygusunu tatarsiniz.
Cahil işte, bunun yaşla ne alakası var. Kaderinde varsa o çocuğu verecek olan Allah.
20 sinde tedavilerle bile çocuğu olmayan var, annem kardeşimi 42'sin de doğurdu. Hiç planda hesapta yokken.Şimdi kimse bunun istatiğini falan yapmasın, özel durum demesin. Herkes yaşayacağını görüyor zaten, yüzdelerin bir etkisi yok.
En güzel en doğru zamanda sevimli bir bebişiniz olsun inşallah, size de sağlıklı bir ömür diliyorum.
.
insanlar 40 yaşında çocuk doğuruyor hatta daha geç yaşta .. o ne demek öyle .. sen üzme tatlı canını ya herşeyden önce sağlıkkk Rabbim biran önce şifa versin sana ...
saçma ya
boşver ya güzelim senin sağlığın herşeyden ve herkesten önemli bunu hiç unutma
Canim ayni sorunlari paylasiyoruz.vakit ayirdigin icin ve bana guc verdigin icin sana cok tesekkur ederim.
aslında k.validenin söylediği üzmüş seni. hastalık bahane...
birde şu mitral kalp kapakçığı sorunu bende de var. doğumda, ameliyatta söyliyecekmişim. yıllıkta kontrole gel dedi... çokta ayrıntılı anlattı... olabilen şeylermiş... ilerlemesinde sorun değil...
şu bebek baskısı konusuna sinir oluyorum. artık darısı başına diyenlere bile içten gıcığım... sanki boyacı küpü, daldır çıkart hopp hamilesin... nasip bu işler... 2 yıldır bebek isteğen biri olarak anlıyorum seni... milletin cahilliğine ve boş boğazlığı gittikçe olağan hale geliyor. siz inşallah çok beklemezsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?