Niye hayat tezatlarla dolu..
Sevilmek için üzmen lazım!
Kıymet görmek için itip kakman hor görmen lazım.. bunun örneğini çok gördüm etrafımda malesef..
İnsan muamelesi yapıp değer verip kıymet verdikçe olmuyor olmuyor.. verdiğin değer kadar değersizleşiyosun... illa edepsizlik mi şart ? rezil rüsva etmek mi şart..
Kıymet görmek için itip kakman hor görmen lazım.. bunun örneğini çok gördüm etrafımda malesef..
İnsan muamelesi yapıp değer verip kıymet verdikçe olmuyor olmuyor.. verdiğin değer kadar değersizleşiyosun... illa edepsizlik mi şart ? rezil rüsva etmek mi şart..
mesela bir ilişki düşünün erkeği eğitiminden dolayı aşağı görüyor eziyor.. çbunun gibi başka şeyler yaşamışlıklarıda var tabi tek konu eğitim değil.bir kavga çıkıyor kız bariz suçlu ama süprizli bi hediye alıp özür dileyen çocuk.. burdanda hor gördüğün kadar kıymetlisin çıkmıyor mu
mesela bir ilişki düşünün erkeği eğitiminden dolayı aşağı görüyor eziyor.. çbunun gibi başka şeyler yaşamışlıklarıda var tabi tek konu eğitim değil.bir kavga çıkıyor kız bariz suçlu ama süprizli bi hediye alıp özür dileyen çocuk.. burdanda hor gördüğün kadar kıymetlisin çıkmıyor mu
Tespitin dogru da ama bu tip adamlarla olmak yanlis. Kacma, kovalama , uzme , suzme isleri bana gore degil. Bu tur oyunlardan hoslanan adamla da olmamak gerek .
Hak edene değer vermek çok klişe ama çok doğru bir kavram.
Belki seni üzen kişi kadar kalbin çarpmayacak ama huzur her şeyden değerli. Verdiğin değerin boşa gitmemesi çok önemli. Gerisi fasa fiso.
Ben de sizinle aynı durumdayım sanırım.Duyguma hiç karşılık alamadım.Başkalarına bakmamak lazım.Kim nasıl davranıyorsa davransın.Biz sadece kendimizden sorumluyuz.
malesef haklı oldugunu dusunuyorum cunku deveyı dıken ınsanı s.....ken gecıyo dıye bı laf var ve cok sahıt oldum ne kadar kotuysen o kadar el ustu cunku ınsan ulasamadıgını arzular sever ılgı gosterenden sıkılır ınsan oglu ıste her turlu nankor yazın sıcak kısın soguk dıye hayıflanan ınsanlarız ulasamadıgıızı sevmek hosumuza gıdıyo yanı genel dıyorum bunu cunku ılla herkes bı yasamıstır dıye dusunuyorum