üzen insanlar

SIRDAS

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
82
0
16
İstanbul
Arkaşlar beni dışlayan insanlara karşı tavrım nasıl olmalı aynı binadayız eşimin tarfı yengesi amca karısı felan filan pek hazetmezler beni neyapmalıyım sizce

sız saygıda kusur etmeyın.olmuyosa yapacak bısey yok.oldugu gıbı kabullenın.denk gelırse selamınızı verın.yada acıkca konusmakta ıse yarar.problemı sorup ogrenebılırsınız.3 gunluk dunyada neye gerekse dıslamak.

hiç oralı olma,gidip gelme.Saygısızlık yapma ki konuşacak sözleri olmasın ama kendini ezdirme de.Mesafeli davran.

Ben konuyu açayım neyapcamı nasıl başlıcaamıda bilemiyorum,eşimle askerden önce tanıştık sözlendik aynı mahalledeyiz tabi bende arasıra evlerine gidiyordum ziyarete
tam bir aile binası amca karısı ve gelinleri kaynanamlar.eşimin 1 tane daha abisi var o bekardı ozaman onada aynı binada oturduğumuz amca karısının gelininin kardeşini sözlediler bi süre sonra.ben kaynanamlara gelip gitcikçe eltim olcak kızın ablası bana surat yapmaya başladı ta ozamandan kıskanmaya başladı hani kızkardeşide eltim olcak ya kaynamla aram iyiydi ondan bu böyle devam etti asıl konuya geleyim bu kişilerinde kaynanamların üstünde bi baskınlığı söz konusu cazgın insanlar kaynanamlarda sessiz ezik hepsi biarada bi binada hepsi aynı memlekette arlarında dışardan bi gelin yok benden hariç.ben her gittiğimde eltimin ablası karşısında bulunan sıfır ve boş daireye kardeşinin oturcağını söleyip laf sokmaya başlamıştı daire en üstreydi altındada kaynanam oturyodu bende sinir olmaya başladı yani takıntı yaptım.eltimin düğünü oldu biz hala sözlüyüz eltimi kaynanamın altına koydular üst daire boştu sırada biz vardık ve orası bizim hakkımızdı kayınpederim orayı yaptrcam düğüne kadar diyodu ve adam bi süre sonra hiç konuyu açmaz oldu bende inat yaptım çünkü biliyodum o tarafın parmağı olduğunu.herneyse ben tutturdum orası olcak die çünkü kızlra yediremedim kendime gurur meselesi yapmıştım düğünümüze 1 ay var ev hala yapılmadı içi inşaaat sorduk nezaman yapcanız düğün yaklaştı die kaynanam ben çıkcam demezmi neyse tamam dedim sen çık ne o ne ben çıkayım.anlaştık öle kaynanam olduğu yeri boşalttı eltimimn yanına indi bende ayrı geldim.
Sonra aradan 3 ay geçti meğerse bana yalan sölemişler eltimi koycaklarmış oraya ben duydum çok zoruma gitti yalan sölemeleri eşimde benle öğrendi şok olduk ve ben sustum ev yapıldı ve eltim 1 hafta önce evine geçti.şimdi bazı arkadşlarım derki ee ne var bunda benim derdim ev değildiki benim evimde güzel ama işte kendi akrabaları olduğu için onu tutmalrı bana ve aileme yalan sölemerini hala yediremiyorum hiç bir kıskançlığım yok inanaın ama çok zoruma gidiyo benim düğünüme yakın bilerek yaptırmadılar ve bizi kandırdılar hepsi ailece ben şimdi çok kırgın ve kızgınım siz olsanız ne yaparsınız nasıl davranırsınız buz gibiyim onlara karşı

aslında haklısın kızmakta ama boşver.seninle samimi olmuyorlarsa daha iyi .sen de mesafeli ol hiç takmıyormuş gibi davran kendi hayatına bak.senin umursamaz tavırların onları daha çok sinir eder.eşinle çıkın gezin gelin.sonra sen de kendi akrabalarınla arkadaşlarınla görüş sen de onları dışla

Konu ilgili başlığa taşınmıştır.

şimdi takmıyorum artık cnm selam sadece hiç işim olmuyo ne yanlarına gidiyorum ne geliyorum insan olsalardı artık haketmeyen kimseye değer vermicem akrabaysa akraba yendeyse yenge ne yani yağmı çekeyim hepsine benim kimseden aşağı tarafım yok çalışıyorum zaten fazla görmüyorum ben onlar yüzünde 20 milyar masraf yaptırdğım evimden cıkcaktım ama vazgeçtim kimseye bırakmam dairemi sonuna kadar direnizem artık kafam rahat kimse huzursuz edemicek beni

Amaaaan boşversene güzelim samimiyet doğarsa evine vakitli vakitsiz girseler herşeyde karışsalar sürekli içiçe olmak isteseler bir bîna dolusu akraba hangisiyle başedeceksin sinir hastası olursun valla Allah korusun evetsana karşı ayıp etmişler o ayıp onlara yeter hîçde evinden çıkma20 bin harcamışsın yazık değil mi sakın çıkma benimse orayı eşinle iyi olduktan sonra gerisi önemsiz bence dışlanmak değil çekiniyorlardır çünkü öyle bir kazık atmışlar ki size kime anlatsanız onlar rezil olur dahası her lafı saymaya da kalkabilirsiniz onlar bunun hesabını yapmışlardır yoksa ne dışlaması bayılırlar gelip gelip düzeninize karışmaya işte Rabbim fırsat vermemiş oldu şanslısınız:)

Hayatım kaynam eltisinden cok korkuo çekino kypederde öle lafından cıkmazlar ama sadec bana sökmüo diş geçiremiyo niemi çünkü dünya tatlısı bi kocam var hep arkamda bana biri laf söylese mahfeder ortalığı onların bana tek gıcıklığı özgür yaşamam evime kimseyi karıştırmamam örneğin diğer gelinler eve bi perde diktirseler izin alıyolar bense kocama söylerim tamam hepsi akraba anlaşıyolar tabi ama herkez bir değil ve beni görünce suratları 5 karış önceden takıyodum ama şimdi ne yaporum biliyomusun gülüyorum kocamın elini tutuyorum geziyorum.

Ben hatalıyım çünkü aynı binaya gittim gözgöre göre çok dediler onlarla anlaşamazsın die uyum sağlamay çalıştım olmadı oratada bişey yok ama bana karşı kötü bi enerji hissetim hep evimden cıkcak oldum sevdğim bi aile dostumuz kal dedi inatlaş benimse çatlat muattap olma düşmanını savaşark yenebilirsin dedi

aynı türden bir elti de ben de var.uzak durup Allaha sığınacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…