Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica etsem siz de insanlarin dertlerini psikolojilerini kucumsemeseniz? Herkesin hayatinda uzuldugu deger verdigi noktalar farkli oluyor ne yazik ki.. ben sureklu hep ayni seyleri yasadigim icin konumda da bundan cok bunaldigimi kaldiramadigimi belirttim. Bunda kucumsenecek ne gordum anlayamadim. Rica ederim yani..Bir birakin insanlari ya... Kendi sehrinizde arkadasiniz yok mu hic? Yoksa da edinin.
Sevgilisi olduktan sonra gorusmedigimiz erkek arkadaslarim var benim de ve ben de evliyim ustelik, kirk yilda bir hal hatir sordugumuz bikac kisi var.
Bu kadar dram yapilacak bisey yok.
Neye dayanarak merak ettinin anlayamadim :))Valla ben sevgilinizi merak ettim :/ Hiç ondan bahsetmemişsiniz![]()
Ya tabii ki. De olacak.. ya zaten gelip bana deseydi kiz arkadasim var fotograflari silmek zorunda kalucam diye..sesimi cikarmazdim bile olabilir ayni seyxbenim basima gelse ben de yapardim ama bunu karsimdakine soylerdim. Aradaki fark bu iste. O kisiyi kirmadan incitmeden belirtirdim.Boyle hic umursamadan takmadan kalkip silmek, muhabbeti kesmek cok zoruma gitti. Daha 2 ay once bir baska kiz icinnnasil uzulmustu de beb teselli etmistim onu her turlu konuda bir anda bunlari degersizlestirmesi cok koru.Ne kadar onemsemissiniz. Bide baska memleketteler yani ne gerek var birde ne jadar takip ediyorsunuz insanlari. E tabiki olacak belki o kiz onun hayat arkadasi olacak tabiki onu tercih edecek. Arkadas bir yere kadar. Evlendikten sonra yada ciddi dusundukten sonra oyle saatlerce erkek arkadas kiz arkadas konusulmaz. Ben esimj saatlerce universitedki arkadasiyla konustrmazdim mesela. Oda ayni sekilde beni erkek arkadasimla. Benimde polis olan yedigim ictigim evlenmeden once bazen ayni evi gecridigim arkadasim kardesim dedigim insan vardi. Ama ben evlendim onum kiz arkadasi var. Eslerimiz tanişiyordu. Bazen arar hoparlore veriri 4 umuz en fazla on dakika havadan sudan konusur kapatirdik. Gunlerce konusmadigimiz oluyo ama hic takilmiyorm yada o
Ya zaten silmesi normaldir. Ama silmeden once gelip bana demesi, belirtmesi gerekmez miydi... daha birkac ay oncesine diger olayi anlatmisken ona hem de..Dusunmesi gerekmez miydi? Uzulecegimi dusunmesi gerekirdi. Ama dusunmedi isteFotoğrafları sildiği iyi olmuş bence sevgiliniz değil bir şey değil ikinizin niye fotoğrafını herkes görsün boşverib kafaya takmayın
Aynen oyle valla ya zaten hak veririm diher cocuk kiz arkadasi icin birakinca sustum bir sey demedim cunku en azindan izah etti... ve boyle seye ragmen yone de bana dedi ki sen hic takilma ara istedigin zmn ama tabii o son sozu diyince bitridim ben de. Ama yine de izah edip gitti. Doger turlu bu bahsettigim arkadas gibi yapmak biraz onur kirici degil mi sizce de. Yuzume karsi yapmam dedi bir de..Ben de galiba o vefasız arkadaşlardanım. Sözlüm unideki erkek arkadaşlarımla görüşmemi istiyor. Empati yapınca haklı buluyorum ve görüşmüyorum. Aynı vardı böyle arkadaşım ama yapacak bir şey yok. Sonsuza kadar böyle gitmezdi zaten. Lütfen kimseye güvenmeyin, hep dost kalınacak gibi düşünmeyin. Kim olursa olsun.
Böyle böyle hayatı öğreneceksinizAynen oyle valla ya zaten hak veririm diher cocuk kiz arkadasi icin birakinca sustum bir sey demedim cunku en azindan izah etti... ve boyle seye ragmen yone de bana dedi ki sen hic takilma ara istedigin zmn ama tabii o son sozu diyince bitridim ben de. Ama yine de izah edip gitti. Doger turlu bu bahsettigim arkadas gibi yapmak biraz onur kirici degil mi sizce de. Yuzume karsi yapmam dedi bir de..