Birinden fena bir beddua mı aldım bilemiyorum ki? Çarşamba günü bebeğimi düşürdüm. Bugünde 1,5 aydır gözüm gibi baktığım kedim evin içinde kayboldu. Yemin ederim hayvan sanki buhar oldu. Sabah eşimi işe geçirdim. Mutfakta oturuyordum hastaneye gidecektim. Kediminde sepetini hazırladım annemlere bırakacaktım yalnız kalmasına gönlüm razı gelmezdi hiç. Mutfakta otururken mutfak kapısının önünden geçti. Sonra ben gittim yatağı topladım. Giyindim. Çıkacaktım. Çağırıyorum yok. Sesleniyorum yok. Arıyorum yok yok yok. Geç kalıyorum diye çıktım. Evdedir bir yere girmiştir diye çıktım. Eve geldim öğleden sonra yok kedim. Üç kere apartmanı aradım çıkmadığını bile bile. Altıncı katta oturuyorum aşağıya düşse zaten ölür aşağıda kalır bir yere gidemez düşecek yerde yok zaten. Camlar kapalı yine bir ihtimal dedim. Apartman görevlisine sordum görmemiş. Dairelere sordurdum gören yokmuş. Evin içinde bakmadığım delik kalmadı. Bulaşık makinesinin içine kadar baktım. Çok hareketli bir yavruydu seslendiğim zaman gelirdi. Delireceğim artık. Allah'ım güzel Allah'ım nasıl sınıyor beni böyle? Nerede bu hayvan? Sanki yer yarıldı yerin dibine girdi. 15 dakika içinde hayvancık yok oldu
Geçmiş olsun
Kediler bazen saklanır, saklandıkları yerde de uyur kalır
Ancak dolap arkaları,çamaşır makinası, raflar,kutu vs.. gibi kuytu yerlere iyice bakın, bir yere girip sonra çıkmayı başaramamış da olabilir
her yere baktım inanki şimdi annem geliyor birde onunla arayacağım. Tuvaletlerin içine bile baktım yok.
Kedimi buldum arkadaşlar. Benim akıllı apartmana çıkmış bugün 4 kere indim çıktım apartmanı 7 kat seslendim hiç ses vermiyordu. Annem gelmişti yine aradık bayağı bir. En son artık annemlere gidiyorduk annem sokak kapısının önünde ayakkabılarını giyerken yengeç gibi yan yan zıplaya zıplaya içeri girdi sıpa. Nasıl üzdü beni. Eşeğini kaybedip sonra bulunca sevinen köylü hesabı çok sevindim. Şuan annemlerdeyiz. Diğer kedi kardeşleriyle zıp zıp oynuyor. Allah beni böyle sevindirdi galiba. Çok şükür. Demekki dışarı çıkmış kaşla göz arasında.
Kedimi buldum arkadaşlar. Benim akıllı apartmana çıkmış bugün 4 kere indim çıktım apartmanı 7 kat seslendim hiç ses vermiyordu. Annem gelmişti yine aradık bayağı bir. En son artık annemlere gidiyorduk annem sokak kapısının önünde ayakkabılarını giyerken yengeç gibi yan yan zıplaya zıplaya içeri girdi sıpa. Nasıl üzdü beni. Eşeğini kaybedip sonra bulunca sevinen köylü hesabı çok sevindim. Şuan annemlerdeyiz. Diğer kedi kardeşleriyle zıp zıp oynuyor. Allah beni böyle sevindirdi galiba. Çok şükür. Demekki dışarı çıkmış kaşla göz arasında.
Çok sevindim,bulmanızaKedimi buldum arkadaşlar. Benim akıllı apartmana çıkmış bugün 4 kere indim çıktım apartmanı 7 kat seslendim hiç ses vermiyordu. Annem gelmişti yine aradık bayağı bir. En son artık annemlere gidiyorduk annem sokak kapısının önünde ayakkabılarını giyerken yengeç gibi yan yan zıplaya zıplaya içeri girdi sıpa. Nasıl üzdü beni. Eşeğini kaybedip sonra bulunca sevinen köylü hesabı çok sevindim. Şuan annemlerdeyiz. Diğer kedi kardeşleriyle zıp zıp oynuyor. Allah beni böyle sevindirdi galiba. Çok şükür. Demekki dışarı çıkmış kaşla göz arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?