• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimdeki kara bulutlar

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
3. Yıla giricem . Üstümde kara bulutlar . Hangi kapıyı aralasam suratıma kapanıyor iş yok güç yok . Sebep yokken arkadaşlarım uzaklaştı. Ablamın süper oyunu sayesinde ailemle küstüm . Maddi olarak yanlış kararlar . Ne zaman dağılacak kara bulutlar .bu gidişatı tersine çevirmek için ne yapmalıyım .Yaşam sevincim nasıl geri gelir ? Tekrar hayata nasıl bağlanabilirim ? Talihsizlik bu kadar uzun sürermi ? Bu kadar dibe vururmu insan ?

Son düzenleme:
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir. Demiş Mevlana
Çok doğru. Hepimiz imtihan ediliyoruz.Demek ki seninki de bu.inanıyo musun bilmiyorum ama Allah a dua et mutlaka kapılarını açar canım. sabırlar diliyorum unutma yalnız değilsin.

3. Yıla giricem . Üstümde kara bulutlar . Hangi kapıyı aralasam suratıma kapanıyor iş yok güç yok . Sebep yokken arkadaşlarım uzaklaştı. Ablamın süper oyunu sayesinde ailemle küstüm . Maddi olarak yanlış kararlar . Ne zaman dağılacak kara bulutlar .bu gidişatı tersine çevirmek için ne yapmalıyım . Herşey reiki illetiyle uğraştığını sonradan öğrendiğim birinin , ilanı aşkıyla başladı . Yakamdan silkene kadar cnm çıktı. Uzun uğraşlar sonucu yakamı kurtardım . sen çok mutluydun mutlu mutlu geziyordun benide mutlu edermi diye düşündüm dedi uğraşan . (Konuyu uzatmak istemiyorum . bu olayı yazsam sayfalar alır )Tüm yaşam enerjimi sevincimi kaybettim . Melankoli . Hergün ya Allah ım cnmı al diye ağlıyorum . Akik yüzük aldım en azından öfke nöbetlerimi rngelliyor.yarın bayram . Yapayalnızım . Yaşam sevincim nasıl geri gelir ? Tekrar hayata nasıl bağlanabilirim ? Talihsizlik bu kadar uzun sürermi ? Bu kadar dibe vururmu insan ?
Bu aralar genel olarak böyle bir durum var galiba ama düzelecektir.
Reiki olayını anlamadım, enerjimi mi çekti demeye çalışıyorsunuz.

Bu aralar genel olarak böyle bir durum var galiba ama düzelecektir.
Reiki olayını anlamadım, enerjimi mi çekti demeye çalışıyorsunuz.
Ülkenin ekonomik durumu malum . İnşaatla dönen balon bir ekonomi var . Ama öyle aksilikler olduki işsiz kalmamda ! Tek tek yazınca konu aşırı uzuyor ..enerji çeken tmm . Ben uğraşmayı bıraktım dedi. Bu insanı kuyuya atan melankoli ? Yaşamdan kopma .? Bununla ilintilimi

Ülkenin ekonomik durumu malum . İnşaatla dönen balon bir ekonomi var . Ama öyle aksilikler olduki işsiz kalmamda ! Tek tek yazınca konu aşırı uzuyor ..enerji çeken tmm . Ben uğraşmayı bıraktım dedi. Bu insanı kuyuya atan melankoli ? Yaşamdan kopma .? Bununla ilintilimi
Nasıl yani, reiki ile enerjinizi mi çekiyor:KK57:

Kırıverseydiniz adamın kafasını, dağılan parçaları çekseydi reikiyle:KK12:

Olmayin bayramda yalniz.bu sizin seciminiz.ziyaret edicek kimseniz yoksa gidin huzurevine,cocuk esirgemeye.asil yalniz olanlar onlar.hem belki yasam enerjiniz geri gelir.sizde reikiye baslayin.

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir. Demiş Mevlana
Çok doğru. Hepimiz imtihan ediliyoruz.Demek ki seninki de bu.inanıyo musun bilmiyorum ama Allah a dua et mutlaka kapılarını açar canım. sabırlar diliyorum unutma yalnız değilsin.
3. Yıl . Artık dayanamıyorum . Taşıyamıyorum .

Olmayin bayramda yalniz.bu sizin seciminiz.ziyaret edicek kimseniz yoksa gidin huzurevine,cocuk esirgemeye.asil yalniz olanlar onlar.hem belki yasam enerjiniz geri gelir.sizde reikiye baslayin.
Zaten kendi iç sıkıntılarım kafi . Oralara gidersem daha kötü daha yanlız hissederim kendimi . Reikide uzaldoğuda insanlar bunu tedavi amaçlı kullanıyor , biz herşeyin karanlık yüzüne bayılan milletiz . Üçkağıdına .

Zaten kendi iç sıkıntılarım kafi . Oralara gidersem daha kötü daha yanlız hissederim kendimi . Reikide uzaldoğuda insanlar bunu tedavi amaçlı kullanıyor , biz herşeyin karanlık yüzüne bayılan milletiz . Üçkağıdına .
Kendi ic skntilariniz tamamen psikolojik.bence kendinizi inandirmissiniz yasam enerjinizin emildigine.bu sekilde dusunerek cikamazsiniz bu psikolojiden

Ne güzel bir tavsiye. Bugün televizyonda izledim; liseli bir çocuk yakını olmadığı halde şehitliği ziyarete gitmiş. Hepsi bizim yakınımız dedi. Ağladım tutamadım kendimi. Biraz da utandım, böyle ziyaretler neden yapmıyorum diye.

Efendim? Yalniz ben sadece ailenize gidin bir adim atin yazmistim. Diger yazilanlar nerden cikti?
Yanlış yazıldı o yazı . Diğer arkadaşlara yazıcaktım . İnsanların üzüntüleri keyifli gelmiş , eğlenip geyik yapalım demişler , bu yazının altında geyik yapanın ya aklı ile yada vicdanı ile ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum .

Back
X